aktardaki kadın zencefille karıştır dedi ya benim mide çöp tenekesi yarın deneyecem söylerim saa.Ay ben onu yaptım ablam ama berbat birşey ay ne kötü olmuştu midem aklıma gelince bile acıyor halaben dayanamadim yogurtla bile
Vavvvv diyorum sadece1 saat bootcamp calori burn,10 dakika zumba yaptım..
İnşallah güzel olur ablam ama ise yaradığını duymuştum bende özellikle hasimato yaaktardaki kadın zencefille karıştır dedi ya benim mide çöp tenekesi yarın deneyecem söylerim saa.
Yarın artı çıkarsın bu menüyle kız.,tüm gün yememişin ama akşam maşallah 3 günlük yemişsinMenümu de verip az kacayim ben
10 bucuk gibi
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet
Ara bir demlik çay 10 kadar fındık
Akşam abarttim maalesef anamı görünce bir de babanmem de yedim cebren toplamda
3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Biraz anne yapımı yufka
Ve kötü nokta tahinli kabak tatlısı. Babannem yapmış çok güzel yapar tontonum ve bana katmış çoğunu valla dayanamadim yedim 
Şimdi maden suyu
Su 1.5 litre
Çok haklısın ablam dayanamadım resmen kabagi görünceYarın artı çıkarsın bu menüyle kız.,tüm gün yememişin ama akşam maşallah 3 günlük yemişsin
canım dün diyeti sabote etmişsin heleki akşam yemeğiyle kendinde söylemişsin zaten hadi fasülye kavurma amenna gözleme tatlı niye yedin be güzelim.14 kasim menum
Sabah
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
İki yemek kaşığı şeker fasulye
Dört yemek kaşığı kavurma
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohff
fatma içinde bir filmi var kız 3 karnıyarıkMenümu de verip az kacayim ben
10 bucuk gibi
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet
Ara bir demlik çay 10 kadar fındık
Akşam abarttim maalesef anamı görünce bir de babanmem de yedim cebren toplamda
3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Biraz anne yapımı yufka
Ve kötü nokta tahinli kabak tatlısı. Babannem yapmış çok güzel yapar tontonum ve bana katmış çoğunu valla dayanamadim yedim 
Şimdi maden suyu
Su 1.5 litre
Bütün apartmanın camlarını silse eritemezfatma içinde bir filmi var kız 3 karnıyarıkyağsız olmasıda işe yaramadı ceza 1 tüm camları silecen bugün hele tatlı artık miktarınıda yazmamışsın köftehor allah bilir ne kadar yedin ceza 2 bütün gün kv ye geyşa gibi hizmet edecen
öylemi yapsakki acabaa
Heeeey maşallah...sende camları sil bugün14 kasim menum
Sabah
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
İki yemek kaşığı şeker fasulye
Dört yemek kaşığı kavurma
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohff
Yasoooom günaydın...nasılsın?öylemi yapsakki acabaa
Aynı anda yazmışızgünaydın iyi pazarlar kontesim
hamdolsun canım iyiyim sabahın 6sında uyandımAynı anda yazmışız
Hoşgeldin kakaocum,sabah kilonu yaz yine...salı gününe kadar da dikkat et olur mu
Pazar günü niye bu kadar erken kalktın kız...vaaaay bacım sporunu da yapmış....keşke çok isterim seninle çay içmeyihamdolsun canım iyiyim sabahın 6sında uyandımspor kahvaltı birazdan çay içececem gel beraber içelim
Günaydın kakaooo :) yazdım kilonu...Kilom 70.8
Gunaydin herkese :)
alışkanlık yapacak bişey yok değiştiremiyorum erken kalkmak iyidir bazen 10 11e kadar uyumak isterdim ama yatak batar hasta gibi kalkarım.Pazar günü niye bu kadar erken kalktın kız...vaaaay bacım sporunu da yapmış....keşke çok isterim seninle çay içmeyiben uykumu alamadım sanırım bi saat daha uyuyayım bari...bugün pazar işlerim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?