• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menümu de verip az kacayim ben

10 bucuk gibi
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet

Ara bir demlik çay 10 kadar fındık

Akşam abarttim maalesef anamı görünce bir de babanmem de yedim cebren toplamda
3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Biraz anne yapımı yufka
Ve kötü nokta tahinli kabak tatlısı. Babannem yapmış çok güzel yapar tontonum ve bana katmış çoğunu valla dayanamadim yedim 

Şimdi maden suyu

Su 1.5 litre

10 bucuk gibi

3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Biraz anne yapımı yufka
Ve kötü nokta tahinli kabak tatlısı. Babannem yapmış çok güzel yapar tontonum ve bana katmış çoğunu valla dayanamadim yedim 

Şimdi maden suyu

Su 1.5 litre
Yarın artı çıkarsın bu menüyle kız.,tüm gün yememişin ama akşam maşallah 3 günlük yemişsin :KK20:

14 kasim menum
Sabah
2 yemek kaşığı sucuklu yumurta
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
İki yemek kaşığı şeker fasulye
Dört yemek kaşığı kavurma
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohff

14 kasim menum
Sabah
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Sabah düne göre 100 gr fazlaydim .bu hafta güzel bi diyetci olamadım.haftaya daha düzenli olurum umarım.bu sabahta kahvaltıda başka yerde olucazz ohf ohff
canım dün diyeti sabote etmişsin heleki akşam yemeğiyle kendinde söylemişsin zaten hadi fasülye kavurma amenna gözleme tatlı niye yedin be güzelim.:KK66:

10 bucuk gibi

3 karniyarik ama yağsız
Havuç salatası
Biraz anne yapımı yufka

Şimdi maden suyu

Su 1.5 litre
fatma içinde bir filmi var kız 3 karnıyarık :KK62: yağsız olmasıda işe yaramadı:cool:ceza 1 tüm camları silecen bugün:KK70: hele tatlı artık miktarınıda yazmamışsın köftehor allah bilir ne kadar yedin:KK62: ceza 2 bütün gün kv ye geyşa gibi hizmet edecen:KK70:

fatma içinde bir filmi var kız 3 karnıyarık :KK62: yağsız olmasıda işe yaramadı:cool:ceza 1 tüm camları silecen bugün:KK70: hele tatlı artık miktarınıda yazmamışsın köftehor allah bilir ne kadar yedin:KK62: ceza 2 bütün gün kv ye geyşa gibi hizmet edecen:KK70:
Bütün apartmanın camlarını silse eritemez :KK14: asfarovski asfarovski :p

14 kasim menum
Sabah
Öğlen
Bir muz
Aksam abarttimm
Misafirlikteydik
1 gözleme
Bir porsiyon kadayıf
Heeeey maşallah...sende camları sil bugün :cry:

hamdolsun canım iyiyim sabahın 6sında uyandım :110: spor kahvaltı birazdan çay içececem gel beraber içelim :KK14:
Pazar günü niye bu kadar erken kalktın kız...vaaaay bacım sporunu da yapmış....keşke çok isterim seninle çay içmeyi :( ben uykumu alamadım sanırım bi saat daha uyuyayım bari...bugün pazar işlerim var..

Pazar günü niye bu kadar erken kalktın kız...vaaaay bacım sporunu da yapmış....keşke çok isterim seninle çay içmeyi :KK43: ben uykumu alamadım sanırım bi saat daha uyuyayım bari...bugün pazar işlerim var..
alışkanlık yapacak bişey yok değiştiremiyorum erken kalkmak iyidir bazen 10 11e kadar uyumak isterdim ama yatak batar hasta gibi kalkarım.:110: zaten bukadar uyuduğumada şükrediyorum çünkü uyku problemim vardı . genede çok kaliteli uyuyamıyorum gecede en az3 4 kere kalkıyorum.

inşallah birgün içeriz kontesim çayları karşılıklı.

Back