Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ben çok su içerim ondan ya bi sorun yok ama bilmiyorum adetim yakın olabilir
rabiş bir dik dur ve hayata gülümseyerek bak bütün acılar ısdıraplar bizim için sende biliyorsun moral bozmak hayatı kendine zehir etmek seni üzer başkasının umrunda olmaz bunu unutma . sen diyetisyeni bıraktınmı kuzum?

Ben çok su içerim ondan ya bi sorun yok ama bilmiyorum adetim yakın olabilir
Rabia benim alt bölgede hiç sorunum yok taytlarımı bile lcw kız çocuk reyonundan alıyorum..üst bölgede sorun kursak diyorlar ya orası var beni rahatsız eden...dün eşime şu kursak kısmını versem yeter ,dedim..4800. Söyleyişin diyip burun kıvırdı...ama bu beni asla yıldıramaz,görürsün bu sefer oluyo mu olmuyo mu dedim...

Ablam ya

İyi akşamlar canlarım Ben anca gelebildim Hülya ablam sabah tartıldım dün gece 12 de tatlı yememe rağmen 62.5 çıktım Bugün menümü hiç yazmıyim akşam fena oldu Amaaaa artık kaçamak yok Çünkü 5 aralıkta kuzenimin aile arasında söz-nişanı var Eee tabi halamın kızııı süslenip kıyafet almam lazım En az 3-3.5 gitmesi lazım Belki bu sayede gaza geliriiim vee hedefimden şaşmam bu sefer Şaşarsam bana her türlü şeyi yapabilirsiniiiz Etim de kemiğim de sizin olsuun

53 kilo ile evlendim 4 seneye gireceğim bir oğlum var onda doğum sonrası 56 kaldım derken sürpriz gebelik ile kıza hamile kaldım onu 6 aylık kaybettim onda çok kilo aldım iştahlı idim hep midem kazınıyordu şuan 63 kiloyum size katılmak istiyorum ama gebelikte düşünüyorum yediklerime dikkat ederim fakat spor olayı sıkıntı tecrübelş olanlara soruyorum gebelikte kondisyon bsikleti sorun olurmu yada ne tarz spor onerebilirsiniz aslında 7 kilo versem çok iyi olur eğer hamile kalmadıysam bide o durum var tabi önerilerinizi istiyorum

Eğer hamile olup olmadığından emin değilsen sadece yürüyüş yapmalısın...orta tempoda..ve yine emin değilsen ağır diyette yapmasan iyi olur...en iyisi regl tarihin bi gelsin olursan diyete diğer sporlara o Zaman başla derim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…