rabişimmmBugün kendimi çok şiş hissediyordum birde abin davul gibi oldun demesi üstüne tuz biber olduBütün inancım kayboluyor
Yok söylemiyorum haklısın ablamİnancım kaybolmayacak aksine hırslandıracak Rabişim...diyet yaptığını söyleme evdekilere kilo verdiğini farkettikleri zamana kadar..
Ben çok su içerim ondan ya bi sorun yok ama bilmiyorum adetim yakın olabilirrabişimmmniye hemen takıyorsun bakim azmı su içtin ne oldu adetinmi yakın ?
rabiş bir dik dur ve hayata gülümseyerek bakBen çok su içerim ondan ya bi sorun yok ama bilmiyorum adetim yakın olabilir
Bıraktım ablam verdiği liste iştahımı açtırabiş bir dik dur ve hayata gülümseyerek bakbütün acılar ısdıraplar bizim için sende biliyorsun moral bozmak hayatı kendine zehir etmek seni üzer başkasının umrunda olmaz bunu unutma . sen diyetisyeni bıraktınmı kuzum?
Rabişim bu söylemler aksine seni şevke getirmeli kuzumBugün kendimi çok şiş hissediyordum birde abin davul gibi oldun demesi üstüne tuz biber olduBütün inancım kayboluyor
yanlış yapmışsın bence ama sen blirsin hadi bakalım menünü yazda ne yiyorsun bakalım.Bıraktım ablam verdiği liste iştahımı açtı
Evet bir kere başardım inşallah bir daha başarıcamRabişim bu söylemler aksine seni şevke getirmeli kuzumbak sende yetisyenle ne güzrl vermiştin hadçııkar listeni başla kuzum .
Dur bugün yazmiyimyanlış yapmışsın bence ama sen blirsin hadi bakalım menünü yazda ne yiyorsun bakalım.
yaz yaz kötü olsun rabiş önemli olan ne yedin bakalım yanlış olsun hatalı olsun sanki biz 4 4lükmüyüzDur bugün yazmiyimyarın yazarım
Rabia benim alt bölgede hiç sorunum yok taytlarımı bile lcw kız çocuk reyonundan alıyorum..üst bölgede sorun kursak diyorlar ya orası var beni rahatsız eden...dün eşime şu kursak kısmını versem yeter ,dedim..4800. Söyleyişin diyip burun kıvırdı...ama bu beni asla yıldıramaz,görürsün bu sefer oluyo mu olmuyo mu dedim...Ben çok su içerim ondan ya bi sorun yok ama bilmiyorum adetim yakın olabilir
Ablam yaRabia benim alt bölgede hiç sorunum yok taytlarımı bile lcw kız çocuk reyonundan alıyorum..üst bölgede sorun kursak diyorlar ya orası var beni rahatsız eden...dün eşime şu kursak kısmını versem yeter ,dedim..4800. Söyleyişin diyip burun kıvırdı...ama bu beni asla yıldıramaz,görürsün bu sefer oluyo mu olmuyo mu dedim...
Yarın izlicem yasom :)vaktiniz varsa izleminizi isterim
Verebilsem diye beynini şartlama vereceğim de bak Nasıl gidiyo kilolaaar :)bende verebilsem ne guzel olurdu tam 10 kilo fazlam var
emzirdigim için cabuc acikiyorum bogazimi bir tutabilsemVerebilsem diye beynini şartlama vereceğim de bak Nasıl gidiyo kilolaaar :)
Eğer hamile olup olmadığından emin değilsen sadece yürüyüş yapmalısın...orta tempoda..ve yine emin değilsen ağır diyette yapmasan iyi olur...en iyisi regl tarihin bi gelsin olursan diyete diğer sporlara o Zaman başla derim... :)53 kilo ile evlendim 4 seneye gireceğim bir oğlum var onda doğum sonrası 56 kaldım derken sürpriz gebelik ile kıza hamile kaldım onu 6 aylık kaybettim onda çok kilo aldım iştahlı idim hep midem kazınıyordu şuan 63 kiloyum size katılmak istiyorum ama gebelikte düşünüyorum yediklerime dikkat ederim fakat spor olayı sıkıntı tecrübelş olanlara soruyorum gebelikte kondisyon bsikleti sorun olurmu yada ne tarz spor onerebilirsiniz aslında 7 kilo versem çok iyi olur eğer hamile kalmadıysam bide o durum var tabi önerilerinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?