- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ben karıştırıp içiyorum canım poset değil kendim demliyorum 1 litre kadar içine az yeşil çay karanfil rezene atıyorum bazen çubuk tarçın bazen 1 poşet form çayı ama onu kabızlık çekince atıyorumYeşil çay içiyor musunuz hanımlar?
Ben zar zor içiyorum tadı çok kötü değil mi ya
İçine çubuk tarçın koysam ne olur çayın etkisi mi azalır?
ay bende yazayım menü
sabah
sebzeli ve lorlu omlet 3 zeytin1 dilim tb ekmeği
öğlen
sabah kahvaltısını 10da yaptım ve dışarı çıkmam gerekiyordu eve geldiğimde 3 olmuştu oyüzden yulaf 2 kayısı 5 bademli ve keten tohumlu yoğurt yedim
akşam
hindi ızgara salata ve ayran
2.5 lt su spormalesef döversiniz gayri
Hayırlı akşamlar Aebenim :)Hayırlı akşamlar ..hülyamin günlüğü :))
Tebrikler hülyamGünaydın kızlar,
Bugün 75,2 ...düne göre 700 gram toplamda 1800 gram gitmiş..dün yaptığım 1,5 saatlik sporun etkisi sanırım...böyle giderse 3 hafta yaparım bu diyeti..onca yıl yedim 3 haftada yemeyivereyim...bugün 4. Günü yarın ilk periyot bitiyor...pazar lapa yapıp pazartesi tekrar başlayayım diyorum..
İlk günler yaseminanam ne çabuk kilo veriyonuztütü maşallah allahım darısı başıma
bende 300 200 versem heralde uçacacmİlk günler yasemindüşünsene geçen ay 68 dim
Sen müzeliksin o ayrıbende 300 200 versem heralde uçacacm
ben arap atı gibi sonradan şaha kalkacam hahahhahahhahaSen müzeliksin o ayrıama benim birkaç ay sonra ne yapacagım bilinmez alver olur hep kalırım öyle ..zamanındada 2 senede hedefe gelmiştim
Efsane geri döndüay bende yazayım menü
sabah
sebzeli ve lorlu omlet 3 zeytin1 dilim tb ekmeği
öğlen
sabah kahvaltısını 10da yaptım ve dışarı çıkmam gerekiyordu eve geldiğimde 3 olmuştu oyüzden yulaf 2 kayısı 5 bademli ve keten tohumlu yoğurt yedim
akşam
hindi ızgara salata ve ayran
2.5 lt su spormalesef döversiniz gayri
Bitek ben yokum karışımdaBen karıştırıp içiyorum canım poset değil kendim demliyorum 1 litre kadar içine az yeşil çay karanfil rezene atıyorum bazen çubuk tarçın bazen 1 poşet form çayı ama onu kabızlık çekince atıyorumsonra kantaron ne bulursam koyduğum oluyor. Ben de tek sevmiyorum yeşil çayı
Ben aç geziyom bacıııııımanam ne çabuk kilo veriyonuztütü maşallah allahım darısı başıma
İnancım kaybolmayacak aksine hırslandıracak Rabişim...diyet yaptığını söyleme evdekilere kilo verdiğini farkettikleri zamana kadar..Bugün kendimi çok şiş hissediyordum birde abin davul gibi oldun demesi üstüne tuz biber olduBütün inancım kayboluyor
Bende aç yatyomBen aç geziyom bacıııııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?