• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Yeşil çay içiyor musunuz hanımlar?
Ben zar zor içiyorum tadı çok kötü değil mi ya:(
İçine çubuk tarçın koysam ne olur çayın etkisi mi azalır?
Ben karıştırıp içiyorum canım poset değil kendim demliyorum 1 litre kadar içine az yeşil çay karanfil rezene atıyorum bazen çubuk tarçın bazen 1 poşet form çayı ama onu kabızlık çekince atıyorum ;) sonra kantaron ne bulursam koyduğum oluyor. Ben de tek sevmiyorum yeşil çayı

ay bende yazayım menü:oops:
sabah
sebzeli ve lorlu omlet 3 zeytin1 dilim tb ekmeği
öğlen
sabah kahvaltısını 10da yaptım ve dışarı çıkmam gerekiyordu eve geldiğimde 3 olmuştu oyüzden yulaf 2 kayısı 5 bademli ve keten tohumlu yoğurt yedim
akşam
hindi ızgara salata ve ayran
2.5 lt su spor :KK22: malesef:KK67: döversiniz gayri:KK70:

sabah
öğlen
sabah kahvaltısını 10da yaptım ve dışarı çıkmam gerekiyordu eve geldiğimde 3 olmuştu oyüzden yulaf 2 kayısı 5 bademli ve keten tohumlu yoğurt yedim
akşam
:KK9:

Menüm

Sabah : portakal,etimek

Öğle:ablama gitmiştim yarım dilim börek,yoğurt,2 mandalina

Akşam:3ızgara köfte,domates,1etimek

Su şimdilik 1 içeceğim daha...

Spor yaklaşık 2 saat yürüyüş

Menüm .

Sabah .
1dl ekmek . Az omlet , peynir , salata .4 ceviz .

11gibi ( kursta )
2 üçken peynir .1 kş patates kavurma .

15:.
Döner , salata . Minik bi parça pide .

19:00 . 1 parça peynir 3-5 üzüm

en az 2 saat yürümüşümdür .
Su yine az gün boyu hiç akşıma gelmedi dışarda 1.5 ancak

Günaydın kızlar,
Bugün 75,2 ...düne göre 700 gram toplamda 1800 gram gitmiş..dün yaptığım 1,5 saatlik sporun etkisi sanırım...böyle giderse 3 hafta yaparım bu diyeti..onca yıl yedim 3 haftada yemeyivereyim...bugün 4. Günü yarın ilk periyot bitiyor...pazar lapa yapıp pazartesi tekrar başlayayım diyorum..
Tebrikler hülyam ;)

sabah
öğlen
akşam
Efsane geri döndü :KK15:

Ben karıştırıp içiyorum canım poset değil kendim demliyorum 1 litre kadar içine az yeşil çay karanfil rezene atıyorum bazen çubuk tarçın bazen 1 poşet form çayı ama onu kabızlık çekince atıyorum :KK66: sonra kantaron ne bulursam koyduğum oluyor. Ben de tek sevmiyorum yeşil çayı
Bitek ben yokum karışımda :KK45:

Bugün kendimi çok şiş hissediyordum birde abin davul gibi oldun demesi üstüne tuz biber oldu:KK42:Bütün inancım kayboluyor:cry:
İnancım kaybolmayacak aksine hırslandıracak Rabişim...diyet yaptığını söyleme evdekilere kilo verdiğini farkettikleri zamana kadar..

Back