Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bilgem zaten asıl salı kilon önemli ,şu 3 gün dikkat et bakalım kaç gram gidecek...yazdım kilonu ajandama...

Ayyy bugün ben utanç kaynağının diyeti bozdum. Bozmakla da kalmadım aksam 10 da bir başladım 2-3 börek kabak çekirdeği Doritos ballı leblebi daha yeni doydugumu hissediyorum
AYYY BEN NE YAPTIM NE YAPACAĞIM

Ayyy bugün ben utanç kaynağının diyeti bozdum. Bozmakla da kalmadım aksam 10 da bir başladım 2-3 börek kabak çekirdeği Doritos ballı leblebi daha yeni doydugumu hissediyorum
yarın yeni birgün ve yeniden başlayabilirsiniz üzülmeyin içbişeyin sonu değildir yeterki isteyin.

yarın yeni birgün ve yeniden başlayabilirsiniz üzülmeyin içbişeyin sonu değildir yeterki isteyin.

Aynen yasom ne güzel yazmışsın...ben diyete başlamadan bi gün önce gece 3 te kalkıp aşure yedim yiyemicem diye unut bu günü yumiti ama yarın elini sürme bunlara olur mu?

Hoş geldin ve basın sağolsun geçmiş olsun canım

Vermediğim günlerin menüsünü vereyim kusura bakmayın kızlar temizlik hastane misafir derken menüler kaldi

Perşembe
Kahvaltı
2 yumurta 2 kaşık yulaf ezmesi ve peynir ile omlet. Bayıldım ben buna ekmek yerine de geçiyor tadı süper bana göre

Ara 10 fındık
Maden suyu

Ara
7 badem

Aksam misafir geldi dışarı çıktık mecburen
Etliekmek daha doğrusu bıçak arası salata ayran

Su 2 litre
1 saat yürüyüş

Cuma menü

Kahvaltı
1 muz 5 fındık

Öğlen
Yumurtalı çavdar ekmeği ama yağ yok nerede ise 2 dilim
Domates salatalık peynir zeytin
Kardeşim geldi sabah yemedim kardesimle kahvaltı yapmak için

Ara 5 badem 7 fındık maden suyu

Akşam yok

Ara
2 maden suyu
Su bilmiyorum ama az

@Smc buraya kilonu yazman yeter...akşamda menünü yazarsın :)

Merhabalar
13 kasim
Kahvaltı1 mandalina
Öğlen 100 gr hamburger orta boy patates kızartması 1 kinder supriz 1 tüp çikolata
Akşam bol salata ve yoğurt çorbası
1.5 litre su gün boyu ve bur fincan yeşilçay.2 saat spor.bugün sabah tartida bu kadar asmama rağmen 300 gr eksktm sanrm spor yaradi

Anaaaaam öğlen neler yenmiş neleeer madem kilo gitmiş affettik ama zararlı öyle şeyler...hem 100 gram hamburger yazıp az yedim demeye getirmiş bak

Anaaaaam öğlen neler yenmiş neleeer madem kilo gitmiş affettik ama zararlı öyle şeyler...hem 100 gram hamburger yazıp az yedim demeye getirmiş bak
Evet gunahlarmi da sevaplarimi da yazdım:) ama bugün de malesef akşama yemem gerekior yemeğe davetliyiz az tutarım porsiyonlari insalalh.dün öğlen cok kötü yedim gözüm dönmüş gibiydi.ama dier bunlar dikkat edip telafi edebilecrgmi dusunuorm ins.beceririm:) nasıl gitmiş 300 gr saskinim.bi de iki üç kez tartildm yanls mi tartı die :)

Senin kilon yok zaten yavaş yavaş verirsin.,,boyun kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…