Bilgem zaten asıl salı kilon önemli ,şu 3 gün dikkat et bakalım kaç gram gidecek...yazdım kilonu ajandama...İyi akşamlar canlarımBen anca gelebildim Hülya ablam sabah tartıldım dün gece 12 de tatlı yememe rağmen 62.5 çıktım Bugün menümü hiç yazmıyim akşam fena oldu Amaaaa artık kaçamak yok Çünkü 5 aralıkta kuzenimin aile arasında söz-nişanı var Eee tabi halamın kızııı süslenip kıyafet almam lazım En az 3-3.5 gitmesi lazım Belki bu sayede gaza geliriiim vee hedefimden şaşmam bu sefer Şaşarsam bana her türlü şeyi yapabilirsiniiiz Etim de kemiğim de sizin olsuun
Suyla aran nasıl?emzirdiğin için enaz 3 lt içmelisin hem öyle olursa daha az yersin yemek..emzirdigim için cabuc acikiyorum bogazimi bir tutabilsem
en fazla 2lt ice biliyorumSuyla aran nasıl?emzirdiğin için enaz 3 lt içmelisin hem öyle olursa daha az yersin yemek..
O yüzden çok yiyorsun suyunu arttır bak Yemen azalacak...bizim Arzu vardı zayıflama takımında emziren 4 lt su içerdi..en fazla 2lt ice biliyorum
Hmm tamam ablacım anladım. Ay salıya 62 den kurtulurum umarıımBilgem zaten asıl salı kilon önemli ,şu 3 gün dikkat et bakalım kaç gram gidecek...yazdım kilonu ajandama...
yarın yeni birgün ve yeniden başlayabilirsiniz üzülmeyin içbişeyin sonu değildir yeterki isteyin.Ayyy bugün ben utanç kaynağının diyeti bozdum. Bozmakla da kalmadım aksam 10 da bir başladım 2-3 börek kabak çekirdeği Doritos ballı leblebi daha yeni doydugumu hissediyorum
AYYY BEN NE YAPTIM NE YAPACAĞIM
Ayyy bugün ben utanç kaynağının diyeti bozdum. Bozmakla da kalmadım aksam 10 da bir başladım 2-3 börek kabak çekirdeği Doritos ballı leblebi daha yeni doydugumu hissediyorum
AYYY BEN NE YAPTIM NE YAPACAĞIM
yarın yeni birgün ve yeniden başlayabilirsiniz üzülmeyin içbişeyin sonu değildir yeterki isteyin.
Tamam canımAynen yasom ne güzel yazmışsın...ben diyete başlamadan bi gün önce gece 3 te kalkıp aşure yedim yiyemicem diyeunut bu günü yumiti ama yarın elini sürme bunlara olur mu?
Çünkü bal pekmez diyette olmaz dediler seni ondan koymadım ablamBitek ben yokum karışımda
53 kilo ile evlendim 4 seneye gireceğim bir oğlum var onda doğum sonrası 56 kaldım derken sürpriz gebelik ile kıza hamile kaldım onu 6 aylık kaybettim onda çok kilo aldım iştahlı idim hep midem kazınıyordu şuan 63 kiloyum size katılmak istiyorum ama gebelikte düşünüyorum yediklerime dikkat ederim fakat spor olayı sıkıntı tecrübelş olanlara soruyorum gebelikte kondisyon bsikleti sorun olurmu yada ne tarz spor onerebilirsiniz aslında 7 kilo versem çok iyi olur eğer hamile kalmadıysam bide o durum var tabi önerilerinizi istiyorum
Oyyy yerim seniiii....senin tatlılığın yeterÇünkü bal pekmez diyette olmaz dediler seni ondan koymadım ablam
Katılabilirsin tabi şekercim :) kilonu yaz bugün akşamda menünü yazıp başlayabilirsin :)Katılabilir miyim?
Anaaaaam öğlen neler yenmiş neleeerMerhabalar
13 kasim
Kahvaltı1 mandalina
Öğlen 100 gr hamburger orta boy patates kızartması 1 kinder supriz 1 tüp çikolata
Akşam bol salata ve yoğurt çorbası
1.5 litre su gün boyu ve bur fincan yeşilçay.2 saat spor.bugün sabah tartida bu kadar asmama rağmen 300 gr eksktm sanrm spor yaradi
Evet gunahlarmi da sevaplarimi da yazdım:) ama bugün de malesef akşama yemem gerekior yemeğe davetliyiz az tutarım porsiyonlari insalalh.dün öğlen cok kötü yedim gözüm dönmüş gibiydi.ama dier bunlar dikkat edip telafi edebilecrgmi dusunuorm ins.beceririm:) nasıl gitmiş 300 gr saskinim.bi de iki üç kez tartildm yanls mi tartı die :)Anaaaaam öğlen neler yenmiş neleeermadem kilo gitmiş affettik ama zararlı öyle şeyler...hem 100 gram hamburger yazıp az yedim demeye getirmiş bak
Senin kilon yok zaten yavaş yavaş verirsin.,,boyun kaç bu arada?Evet gunahlarmi da sevaplarimi da yazdım:) ama bugün de malesef akşama yemem gerekior yemeğe davetliyiz az tutarım porsiyonlari insalalh.dün öğlen cok kötü yedim gözüm dönmüş gibiydi.ama dier bunlar dikkat edip telafi edebilecrgmi dusunuorm ins.beceririm:) nasıl gitmiş 300 gr saskinim.bi de iki üç kez tartildm yanls mi tartı die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?