Bu arada ben de tartildim sabah.düne göre 500 gr gitmiş:))Günaydın kızlar,
Bugün 75,2 ...düne göre 700 gram toplamda 1800 gram gitmiş..dün yaptığım 1,5 saatlik sporun etkisi sanırım...böyle giderse 3 hafta yaparım bu diyeti..onca yıl yedim 3 haftada yemeyivereyim...bugün 4. Günü yarın ilk periyot bitiyor...pazar lapa yapıp pazartesi tekrar başlayayım diyorum..
Günaydın kızlar,
Bugün 75,2 ...düne göre 700 gram toplamda 1800 gram gitmiş..dün yaptığım 1,5 saatlik sporun etkisi sanırım...böyle giderse 3 hafta yaparım bu diyeti..onca yıl yedim 3 haftada yemeyivereyim...bugün 4. Günü yarın ilk periyot bitiyor...pazar lapa yapıp pazartesi tekrar başlayayım diyorum..
Kesinlikle faydası oluyor buranın..dizginletiyor...başarı hikayeleri bölümü var Orayı okumak bile gaza getiriyor..Evet 3 hafta oldu.kanamam sürüyor.
Keki ymemek için uğraştım ama olmadı.ama gün be gün daha dikkat edeceğime inanıyorum.cok istikrarliyim.ama istikrarının sebebi bu formda gerçekten brbrmze destek olmamız :) iyiki varsinizz
Günaydın Saraycam.o Zaman pazartesi başlıyorsun diyete demek kigünaydın kızlar
oooo süper sonucun tebrik ederim, haftasonu bende ayran aşı yapacağım,
bu hafta böyle geçsin dedimGünaydın Saraycam.o Zaman pazartesi başlıyorsun diyete demek kihaftasonu ödemi atarsın ayran aşıyla..
Günaydın FatmacımGünaydınlar
günaydın hayırlı cumalarGünaydınlar hayırlı cumalar
İciyorum.limonla da tarcinla da güzel oluyorYeşil çay içiyor musunuz hanımlar?
Ben zar zor içiyorum tadı çok kötü değil mi ya
İçine çubuk tarçın koysam ne olur çayın etkisi mi azalır?
Günaydın Fatma'm..Günaydınlar hayırlı cumalar
Yeşilçay sağlıklı...bal yada pekmezle tatlandırabilirsin...tarçın ben hep koyarım... faydalıdır tarçın..Yeşil çay içiyor musunuz hanımlar?
Ben zar zor içiyorum tadı çok kötü değil mi ya
İçine çubuk tarçın koysam ne olur çayın etkisi mi azalır?
Bende koyuyorum o zaman:)Yeşilçay sağlıklı...bal yada pekmezle tatlandırabilirsin...tarçın ben hep koyarım... faydalıdır tarçın..
İyiyim kuzucum...selam canlar umarım hepiniz iyisiniz ?
Örnek menü...merhabalar..
sabah : 1 kk peynir , 1dilim tam buğday ekmeği , 6 yeşil zeytin , 1 yeşil biber , çay
ara : 1 türk kahvesi
öğle: 4 kıyma köfte , 4 kaşık yoğurt , 1 yeşil biber , 1 dilim ekmek
ara : 1 türk kahvesi
akşam : 150 gr tavuk ızgara , salata , 1 dilim ekmek
su : 2 lt
spor : 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?