1.58 boy su an kilom 52.6.kimse daha önce bu kdr kilodayken görmediği için kilo almışsın dio canm skilior.benm kilon hep 45_46 ydiSenin kilon yok zaten yavaş yavaş verirsin.,,boyun kaç bu arada?
hayırlı olsun canım çok sevindim adınaBu sabah tartıldım başladığmızdan beri 1,4 kg gitmiş mucize:)))
yaşın kaçtı canım bende hep gençken senin kilolardaydım ama 85 kiloya bile çıktım1.58 boy su an kilom 52.6.kimse daha önce bu kdr kilodayken görmediği için kilo almışsın dio canm skilior.benm kilon hep 45_46 ydi
26 yaşındayım.siz kaç yaşındasınız.cok kilo yok ama yerleşmiş ve gitmiyor hemen.eskiden bir iki gün dikkat etsem iki kilo gidiyordu.şimdi bi ayda anca.boyunuz kaç siiznyaşın kaçtı canım bende hep gençken senin kilolardaydım ama 85 kiloya bile çıktımçok kilon yok 3 4 kilo versen yeter .
siz benim evladım yaşındasınız nerdeyse 43 yaşındayım canım 158 boyum şuan 66 65 arası gidip geliyorum idealim 60 olmak ama hala o kiloya inemedim 10 ayda verdim 20 kilo. sizin yaşlarda 50 kilolardaydım bence şimdi dikkat edin yaş ilerledikçe kilo vermekte çok oluyor.26 yaşındayım.siz kaç yaşındasınız.cok kilo yok ama yerleşmiş ve gitmiyor hemen.eskiden bir iki gün dikkat etsem iki kilo gidiyordu.şimdi bi ayda anca.boyunuz kaç siizn
günaydın canım nasılsınGünaydın Yasom
Deneyimlerinize saygı duyup kulak vereceğime emin olun.gerçekten sağlık için dikkat gerek.annem de 1.56 boy 63 kilo.o da 55 e düşmek istiyor.dikkat ediyor baya.siz benim evladım yaşındasınız nerdeyse 43 yaşındayım canım 158 boyum şuan 66 65 arası gidip geliyorum idealim 60 olmak ama hala o kiloya inemedim 10 ayda verdim 20 kilo. sizin yaşlarda 50 kilolardaydım bence şimdi dikkat edin yaş ilerledikçe kilo vermekte çok oluyor.
Deneyimlerinize saygı duyup kulak vereceğime emin olun.gerçekten sağlık için dikkat gerek.annem de 1.56 boy 63 kilo.o da 55 e düşmek istiyor.dikkat ediyor baya.
Sen niye kendine haksızlık ediyosun Yasom..enaz bizim kadar Bilgin var...bende isterim 55 olmak ama malesef öyle bir hayalim yok canım rahatsızlıklarım var bu kiloyu verdiğime bile şükrediyorum ama tabi 58 60 olsam benden mutlusu olmayacak belli bir yaştan sonrada çok zayıf olmak istemiyorum çoçuk gibi oluyorum tabiki günlüğün sahibi Daydream- ve aeben çok deneyimli ve bu konuda kitap yazabilecek bilgiye sahip insanlar bende yandan sizlere elbette destek olurum seve seve.
cadııııı bitirdin işleri demi benim evede gelde temizleGünaydın canlar. Bu sabah basagrilari öldürecek beni. Temizlik bitti şükür her odada küçük ve ya komple bir değişiklik yaptım ev de yenilendi ben de yenilenmiş hissettim şükür. Siz neler yapıyorsunuz
Günaydın kuzum...haberleri izliyorum.,lanet olsun şu teröre..oğlanın okulda okul aile birliği toplantısı olacak gibi..Oray'a gideceğim..rutin haftasonu..Günaydın canlar. Bu sabah basagrilari öldürecek beni. Temizlik bitti şükür her odada küçük ve ya komple bir değişiklik yaptım ev de yenilendi ben de yenilenmiş hissettim şükür. Siz neler yapıyorsunuz
ben sizlerden çok şey öğrendim sizin bilgileri kendim biliyomuş gibi satıyorum işteSen niye kendine haksızlık ediyosun Yasom..enaz bizim kadar Bilgin var...
adamlar dünyayı karıştırıyolar işte güç kimde...... allahım bizleri kötülüklerden korusun.Günaydın kuzum...haberleri izliyorum.,lanet olsun şu teröre..oğlanın okulda okul aile birliği toplantısı olacak gibi..Oray'a gideceğim..rutin haftasonu..
Bende senin önünde eğiliyorum efenimben sizlerden çok şey öğrendim sizin bilgileri kendim biliyomuş gibi satıyorum işteşaka bir yana tabiki yanlış yaptığımız diyetler yüzünden kendimize verdiğimiz zararlardan ders çıkardığımız için bu bilgilerimiz oluştu yaşla birlikte. ama sizin bilgilerin yarısı bile yok bende herzaman deneyimlerinize saygı duyar önünde eğilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?