Gel tabi nasıl kilo durumların?
Bizde seni güzellik
ah canım bunu bir defa denedim, hiç yetişemedim, sonrada kendi kendime takıldım, bana çok zor geldi
canım azcık mola verdim, yeniden devam tabiki
evet ya kv. denin yerinde kim olmak isterki, çok zor bir durum, @asfarovski bence sende elinden geldiğince iyi davranmaya çalış, kadın iyice kopmasın hayattan
ne haber rabiş fıstık, hayırdır bitanem ne oldu kıyamam bitanem
yağmur nasılsın fıstığım, toparlandın mı?
günaydın tebrikler
Allah kolaylık versin canım
Bende diyorum yazmadı hala menüyü kaçırdı mı sohbette diye ama yanıldımMenüm
Sabah :
1 yumurtayla yeşil salata . Az peynir 4 ceviz .
Ara: 10-15 fındık fıstık
İkindi : ( sohbette)
1kase yogurt çorbası ( erzurum üsülü )
1kş bulgur pilavı . Yş salata. Çok az yufka .
.diger ikramlar yemmedi efenim ..
Finiş , açım şuan ..
30 dk jillian .10 dk yerinde koşu .
Akşam 20 dk dışarda yürüyüş .
Su az yine 1.5 anca içicem yatana kadar ...
Karar verdikmi yaparız bilirsinBende diyorum yazmadı hala menüyü kaçırdı mı sohbette diye ama yanıldımsana Kocamanından
Yağmurum noldu ki?kaçırdım sanırım hatırlayamadım...cok kotu kuzum 76 sanirim tartiya bile cikmak istemiyorum
Canim benim
Dualarla toparlandim cok sukur ablammm cok sagol
Verecez bacım bu kilolarıKarar verdikmi yaparız bilirsin
Babamin amaliyatlari bebegimi kaybetmem esim isten ciarilmisti cok sukur ise girdi hersey ust uste geldi bunalima grdm ama cok sukur atlattim hemserim[/QUOTE][QUOTE="Daydream15, post: 43515401, member: 476139"oldu ki?kaçırdım sanırım hatırlayamadım...
Aeben diyete başladığımdan beri çok susuyorum içtiğim halde..neden ki?Karar verdikmi yaparız bilirsin
İlginç bende tam tersi yemeyince içememAeben diyete başladığımdan beri çok susuyorum içtiğim halde..neden ki?
Dudaklarım kupkuru resmen...anlamadım araştırayım azcık..sağol Aebenim..İlginç bende tam tersi yemeyince içememama sen çok spor yapıyorsun su kaybın ondan oluşmuş olabilir
Yok ablam daha bitmedi sınavlarım ama yoğunluk biraz hafifledi . Tamam yarın tartılırım yazarımSen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..
Gram yazacaktım...kilo yazmışım...
Amin aminAllah söyletmiştir :)
İyi madem yoğun geçen sınavların ödülü olsunYok ablam daha bitmedi sınavlarım ama yoğunluk biraz hafifledi . Tamam yarın tartılırım yazarımAbla ama ilk günden çok kötü olacak ama yarın 6-7 aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşücem . Hazirandan beri fast food yemiyorum ama yarınyiyicem heralde
Ohh ne güzel hepsi geçmiş gitmiş..bebeğine üzüldüm ama elden gelen bişey yok...Allahım diğer bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..madem herşey düzeldi kilocuklarından da kurtul zaten sen çok istikrarlısın bu konuda..[/QUOTE]Babamin amaliyatlari bebegimi kaybetmem esim isten ciarilmisti cok sukur ise girdi hersey ust uste geldi bunalima grdm ama cok sukur atlattim hemserim
Hariksdinn hiç gözünden kaçmıyor.dün doktordaydim gelince geç oldu yazamadım.12.11.2015 menum
Bu arada ben yargıda içtiğim suların kilosunu gordugum
Hariksdinn hiç gözünden kaçmıyor.dün doktordaydim gelince geç oldu yazamadım.12.11.2015 menum
Sabah
Yarım kibrt kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 mandalina
Ara ogün
1 fincan yeşilçay
5 badem
Öğlen:
Yoğurt+çorba+1 dilim cevizli kek+ 1 fincan nescafe
Ara ogün:
5 badem+ 1 mandalina
Akşam
4 kasikpatlıcan oturtma+2 kasik pilav saat 19:30 da bitti yeme içme eylemi.gün boyu 2 lt su.ve halen düşük süreci yasadgm için spor yapamadim
Evet 3 hafta oldu.kanamam sürüyor.Keki yemesen iyiydi ama öğlen yemişsin yakmıştır vücudun..,akşam az yemişsin...akşam ekmek yerine pilav olmuş...menün güzel ..geçmiş olsun yeni mi oldu düşük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?