Aksam yemeğinde ifak değişiklik tavuk geç piştiğinden bende peynirli salata yaptımİyi akşamlarbugün depresif haldeydim hiç birşey yapasım yoktu şimdi spor yaptım kendime geldim
Menüm
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği
5 tane zeytin,1 fincan sütlü kahve,2 yumurtayla tavada peynirli yumurta
Ara Öğün:1 tane armut
Öğle yemeğim:1 tabak yoğurtlu kabak mezesi
Ara öğün:2 tane mandalina,1 tane elma
Akşam:1 kase tavuklu salata
3.5 litre su(su canavarı olduğumu biliyorsunuz
Spor
100 mekik
100 squat
5-10 dk da ısınma,Soğuma
Daydream- ablam yürüyüş yapamıyorum maalesef evden çıkmak zor zaten yürüyüş yapıcak yerde yok ama haftanın 2 günü dışardayım o zamanlar 2 şer hatta 3-4 saat yürüyorum
Eskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)öncelikle spordan başlayayım , yarına 25 sayfa rapor yazmam lazım birde vize sınavı olunca bugün kendimi sıkıştırmak istemedim yarın bitiyor sınavlar acısını çıkartırım:)
kolayı çok tüketiyordum hergün hemde , hem azalttım hemde zeroya döndüm kötünün iyisi misali:)
çorba ve ekmek ikilisine gelince onun bir sebebi yok yedim vallahi ekmeği bu aralar fazlasıyla ama azaltıcam artık yoksa gitmiyor bu yapışmış kilolar
bide herkes birbirini tanıyormu önceden bir ben yabancı kaldım
Zamanla oturacak herşey diyetinde güzel adımlar atıyorsun :)öncelikle spordan başlayayım , yarına 25 sayfa rapor yazmam lazım birde vize sınavı olunca bugün kendimi sıkıştırmak istemedim yarın bitiyor sınavlar acısını çıkartırım:)
kolayı çok tüketiyordum hergün hemde , hem azalttım hemde zeroya döndüm kötünün iyisi misali:)
çorba ve ekmek ikilisine gelince onun bir sebebi yok yedim vallahi ekmeği bu aralar fazlasıyla ama azaltıcam artık yoksa gitmiyor bu yapışmış kilolar
bide herkes birbirini tanıyormu önceden bir ben yabancı kaldım
Ablacım günlüğün hayırlı olsunkızlar 8 kişi olduk
Daydream-
aeben
@asfarovski
Feraceli
roxen2303
mhnds_
@yumiti
@nacbaby
sonra @_SARAYCA_ m da gelecek ,bekliyoruz
başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kilolarıEskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)
Gel tabi kuzum sen listede değil misin takımdaki?kilonu yaz bakayım şimdi ..salı tartı günü..Ablacım günlüğün hayırlı olsunBeni de kabul eder misin sayfana
Eve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kilolarıtek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
edit:) puntoyu büyüteyimde dikkat çeksin
Bana göre güzel,yaprak sarmasına bişey demicem çünkü bende olsa yerimSabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara:yeşilçay muz
Öğlen: ateşte kızarmıs tavuk
Ara:yeşil elma
Akşam:7 tane yaprak sarma ve yoğurt
Su tamam
Spor:salonda 1:15 dakika
En az 10 bardak çay içmişimdir ama şekersiz...
öyle yaptım zaten abur cubur olarak eve giren tek şey çikolata artık oda abartmadan:) fen ve teknoloji benim branşEve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..branşın ne bu arada?
Okul zamanı tam diyet yapamıyorum ablam bu yüzden hem listeyi çok etkilememek hem de kendimi çok kasmadan kilo vermek için izne ayrıldıımGel tabi kuzum sen listede değil misin takımdaki?kilonu yaz bakayım şimdi ..salı tartı günü..
Aa yaşıt sayılırız ben 21 den gün alıyorumbaşlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kilolarıtek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
edit:) puntoyu büyüteyimde dikkat çeksin
Sen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..Okul zamanı tam diyet yapamıyorum ablam bu yüzden hem listeyi çok etkilememek hem de kendimi çok kasmadan kilo vermek için izne ayrıldıımEn son geçen cuma 61.3 düm ama bu hafta sınav haftam o yüzden şuan kaçım bilmiyorum
Gram yazacaktım...kilo yazmışım...Sen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..
inşallah canım allah gönlüne göre versinAa yaşıt sayılırız ben 21 den gün alıyorumayy ne güzel öğretmen adayısın demek bende inşallah olurum
Tanıştığım memnun oldum canım
Evet açıkoğretimden okuyoruminşallah canım allah gönlüne göre versinsen napıyorsun okuyomusun
Allah söyletmiştir :)Gram yazacaktım...kilo yazmışım...
ayy hadi inşallahEvet açıkoğretimden okuyorum
lise 3 teyim bi kaç sene kaybım oldu ama sonunda başardım liseye kayıt oldum şimdi hedefim universte bakalım öğretmenlik istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?