Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Aksam yemeğinde ifak değişiklik tavuk geç piştiğinden bende peynirli salata yaptım

Eskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)

Zamanla oturacak herşey diyetinde güzel adımlar atıyorsun :)

Biz zayıflama takımından uzun süredir tanışıyoruz...ama bizde yabancılık yoktur sende bizdensin

Menüm

Sabah :1 portakal,1 etimek

Öğle:1 kase yoğurt,1 portakal,1 etimek,yumurta

3 gibi 2 kaşık yoğurt yarım etimek yedim acıktığım için..

Akşam:10-12 tane kavrulmuş kuşbaşı et,1 kase yoğurt,portakal,2etimek

Su 1,5 litre içerim daha..

Spor:50 dakika bootcamp cardio,40 dakika zumba

Sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara:yeşilçay muz
Öğlen: ateşte kızarmıs tavuk
Ara:yeşil elma
Akşam:7 tane yaprak sarma ve yoğurt
Su tamam
Spor:salonda 1:15 dakika
En az 10 bardak çay içmişimdir ama şekersiz...

Eskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)
başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kiloları tek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
edit:) puntoyu büyüteyimde dikkat çeksin

Eve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..branşın ne bu arada?

Bana göre güzel,yaprak sarmasına bişey demicem çünkü bende olsa yerim su ve spor için

Eve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..branşın ne bu arada?
öyle yaptım zaten abur cubur olarak eve giren tek şey çikolata artık oda abartmadan:) fen ve teknoloji benim branş

Gel tabi kuzum sen listede değil misin takımdaki?kilonu yaz bakayım şimdi ..salı tartı günü..
Okul zamanı tam diyet yapamıyorum ablam bu yüzden hem listeyi çok etkilememek hem de kendimi çok kasmadan kilo vermek için izne ayrıldıım En son geçen cuma 61.3 düm ama bu hafta sınav haftam o yüzden şuan kaçım bilmiyorum

Aa yaşıt sayılırız ben 21 den gün alıyorum ayy ne güzel öğretmen adayısın demek bende inşallah olurum
Tanıştığım memnun oldum canım

Sen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…