• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Menüm

Sabah :
1 yumurtayla yeşil salata . Az peynir 4 ceviz .

Ara: 10-15 fındık fıstık

İkindi : ( sohbette)
1kase yogurt çorbası ( erzurum üsülü )
1kş bulgur pilavı . Yş salata. Çok az yufka .
.diger ikramlar yemmedi efenim ..

Finiş , açım şuan ..

30 dk jillian .10 dk yerinde koşu .
Akşam 20 dk dışarda yürüyüş .
Su az yine 1.5 anca içicem yatana kadar ...

Gel tabi nasıl kilo durumların?

cok kotu kuzum 76 sanirim tartiya bile cikmak istemiyorum:(

Bizde seni güzellik :KK68:
:KK19: Canim benim:KK15:

ah canım bunu bir defa denedim, hiç yetişemedim, sonrada kendi kendime takıldım, bana çok zor geldi:KK45:

canım azcık mola verdim, yeniden devam tabiki :KK53::KK60::rolleyes:

evet ya kv. denin yerinde kim olmak isterki, çok zor bir durum, @asfarovski bence sende elinden geldiğince iyi davranmaya çalış, kadın iyice kopmasın hayattan:KK60:

ne haber rabiş fıstık, hayırdır bitanem ne oldu kıyamam bitanem:KK60:

yağmur nasılsın fıstığım, toparlandın mı?:KK60:

günaydın tebrikler:KK9:

Allah kolaylık versin canım:KK19:

Dualarla toparlandim cok sukur ablammm cok sagol:KK200:

Menüm

Sabah :
1 yumurtayla yeşil salata . Az peynir 4 ceviz .

Ara: 10-15 fındık fıstık

İkindi : ( sohbette)
1kase yogurt çorbası ( erzurum üsülü )
1kş bulgur pilavı . Yş salata. Çok az yufka .
.diger ikramlar yemmedi efenim ..

Finiş , açım şuan ..

30 dk jillian .10 dk yerinde koşu .
Akşam 20 dk dışarda yürüyüş .
Su az yine 1.5 anca içicem yatana kadar ...
Bende diyorum yazmadı hala menüyü kaçırdı mı sohbette diye ama yanıldım :KK22: sana Kocamanından :KK9:

Daydream- Daydream-
Babamin amaliyatlari bebegimi kaybetmem esim isten ciarilmisti cok sukur ise girdi hersey ust uste geldi bunalima grdm ama cok sukur atlattim hemserim

[QUOTE="Daydream15, post: 43515401, member: 476139"oldu ki?kaçırdım sanırım hatırlayamadım...
Babamin amaliyatlari bebegimi kaybetmem esim isten ciarilmisti cok sukur ise girdi hersey ust uste geldi bunalima grdm ama cok sukur atlattim hemserim[/QUOTE]
Ohh ne güzel hepsi geçmiş gitmiş..bebeğine üzüldüm ama elden gelen bişey yok...Allahım diğer bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..madem herşey düzeldi kilocuklarından da kurtul zaten sen çok istikrarlısın bu konuda..

Sen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..
Yok ablam daha bitmedi sınavlarım ama yoğunluk biraz hafifledi . Tamam yarın tartılırım yazarım :KK28: Abla ama ilk günden çok kötü olacak ama yarın 6-7 aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşücem . Hazirandan beri fast food yemiyorum ama yarınyiyicem heralde:oops:

Yok ablam daha bitmedi sınavlarım ama yoğunluk biraz hafifledi . Tamam yarın tartılırım yazarım :KK28: Abla ama ilk günden çok kötü olacak ama yarın 6-7 aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşücem . Hazirandan beri fast food yemiyorum ama yarınyiyicem heralde:oops:
İyi madem yoğun geçen sınavların ödülü olsun ;)

Babamin amaliyatlari bebegimi kaybetmem esim isten ciarilmisti cok sukur ise girdi hersey ust uste geldi bunalima grdm ama cok sukur atlattim hemserim
Ohh ne güzel hepsi geçmiş gitmiş..bebeğine üzüldüm ama elden gelen bişey yok...Allahım diğer bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin..madem herşey düzeldi kilocuklarından da kurtul zaten sen çok istikrarlısın bu konuda..[/QUOTE]

AMIN Sagol hemserimmm gitmesi sart yavastan basladim.kuzum hepimize kolay gelsin ;)

Bu arada ben yargıda içtiğim suların kilosunu gordugum
Hariksdinn hiç gözünden kaçmıyor.dün doktordaydim gelince geç oldu yazamadım.12.11.2015 menum
Sabah
Yarım kibrt kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 mandalina
Ara ogün
1 fincan yeşilçay
5 badem
Öğlen:
Yoğurt+çorba+1 dilim cevizli kek+ 1 fincan nescafe
Ara ogün:
5 badem+ 1 mandalina
Akşam
4 kasikpatlıcan oturtma+2 kasik pilav saat 19:30 da bitti yeme içme eylemi.gün boyu 2 lt su.ve halen düşük süreci yasadgm için spor yapamadim

Toplam kalorisi 1107 mis. 12 kasim menünün bilginize:)

Bu arada ben yargıda içtiğim suların kilosunu gordugum

Hariksdinn hiç gözünden kaçmıyor.dün doktordaydim gelince geç oldu yazamadım.12.11.2015 menum
Sabah
Yarım kibrt kutusu beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 mandalina
Ara ogün
1 fincan yeşilçay
5 badem
Öğlen:
Yoğurt+çorba+1 dilim cevizli kek+ 1 fincan nescafe
Ara ogün:
5 badem+ 1 mandalina
Akşam
4 kasikpatlıcan oturtma+2 kasik pilav saat 19:30 da bitti yeme içme eylemi.gün boyu 2 lt su.ve halen düşük süreci yasadgm için spor yapamadim

Keki yemesen iyiydi ama öğlen yemişsin yakmıştır vücudun..,akşam az yemişsin...akşam ekmek yerine pilav olmuş...menün güzel ..geçmiş olsun yeni mi oldu düşük?

Günaydın kızlar,
Bugün 75,2 ...düne göre 700 gram toplamda 1800 gram gitmiş..dün yaptığım 1,5 saatlik sporun etkisi sanırım...böyle giderse 3 hafta yaparım bu diyeti..onca yıl yedim 3 haftada yemeyivereyim...bugün 4. Günü yarın ilk periyot bitiyor...pazar lapa yapıp pazartesi tekrar başlayayım diyorum..

Keki yemesen iyiydi ama öğlen yemişsin yakmıştır vücudun..,akşam az yemişsin...akşam ekmek yerine pilav olmuş...menün güzel ..geçmiş olsun yeni mi oldu düşük?
Evet 3 hafta oldu.kanamam sürüyor.
Keki ymemek için uğraştım ama olmadı.ama gün be gün daha dikkat edeceğime inanıyorum.cok istikrarliyim.ama istikrarının sebebi bu formda gerçekten brbrmze destek olmamız :) iyiki varsinizz

Back