Olmamış cookiesim..arada pizza mı oluuuuur..İyi akşamlar bayanlaar
Sabah 1,5 kk kaşar peynir, yarım kapya biber, 1 salatalık- 4 çeri domates, 1,5 dilim kepek ekmek, az şekerli(2gr) çay
Öğlen : yok
Ara: 3 dilim pizza
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Su: 1,5 lt 30 dk yürüyüş
İyileştin mi tam olarak spor yapmışsın...selamlar ben baya dağıttım bu günü detox günü ilan ettim vicdan çorbasını karabuğdaylı yaptım
kahvaltı : 5 yk yulaf ezmesi 1 su bardağı süt tarçın bir portakal 2 ceviz
öğle karabuğdaylı vicdan çorbası
ara 1 elma 2 ceviz tarçınlı 3 yk yoğurt
akşam karabuğdaylı çorba aynısı 1 büyük porsiyon ve 3 ykyoğurt
ayrıca 1 bardak 7 li çay( mate kiraz sapı biberiye yeşilçay funda yaprağı kekik bieşy daha vardıda unuttum işte)
1 bardakta şekersiz türk kahvesi
2.5 lt su oldu şu an ama 3 e yaklaşırım
sporda sabah kalkınca 3 mile leslie ve az önce 3mile leslie ve ardına 10 dk strech
akşam yatmadanda rezene çayı içeceğim bugün detox günü
Ben ilk actiginiz gün konunuzu okudum. Simdi yine gözüme carpti konunuz. Merak ettim nasil verebildiginiz kilo?Olmamış cookiesim..arada pizza mı oluuuuur..
Diyet yapmak dünyanın en bence en zor işi...diyette süreklilik zor..aynı diyeti 2 hafta aynı ölçülerde yapıp bir hafta verip öbür hafta vermemek hatta artı çıkmak mümkün bu da motivasyonu düşürebiliyor...tek yapmamız gereken sabır ve yılmamak..sen kaç kilosun ,hedefin nedir?Ben ilk actiginiz gün konunuzu okudum. Simdi yine gözüme carpti konunuz. Merak ettim nasil verebildiginiz kilo?
Benim de fazlam var. Bir seyleri bekliyorum diyette baslamak icon ama neyi bilmiyorum
Ablam ben tarçını hiç sevmiyorumKakao yerine tarçın dene bilgecim..
Diyet yapmak dünyanın en bence en zor işi...diyette süreklilik zor..aynı diyeti 2 hafta aynı ölçülerde yapıp bir hafta verip öbür hafta vermemek hatta artı çıkmak mümkün bu da motivasyonu düşürebiliyor...tek yapmamız gereken sabır ve yılmamak..sen kaç kilosun ,hedefin nedir?
İlaç içiyorum ağrım olmuyor ama dikkat ediyorum kol hareketlerini zorlamadan yaptım belli bir yere kadar ağrım olmuyor daha iyi gibiyim bakalım Leslie yapabilirsin bu hafta Leslie yapmayı planlıyorum yavaştan bugün Biraz abartmis olabilirim çünkü tartıda çıktığım rakamı hiç begenmedimİyileştin mi tam olarak spor yapmışsın...
Emzirmek günde 300-400 kalori yaktırıyor vücuda bu avantajı kullanırsın bide günde 3 mil Leslie yapabilirsen süper olur..70 kiloyum. Ilk hedefim 65 sonra devam 58 'e . Boyum 1,64 . Yani kilomun cogu yağ
Emziriyorum. Ama ek gudaya gecti bebegim. Bugün yarin baslicam...
Emzirmek günde 300-400 kalori yaktırıyor vücuda bu avantajı kullanırsın bide günde 3 mil Leslie yapabilirsen süper olur..
hafta sonu çok yoğun oluyorum
sabah : 1 dilim b.ekmeği , 1 kk peynir , salatalık , 2 zeytin
öğle : burger menü
akşam : salata , kase yoğurt , 1 kase çorba
su : 2 lt
spor yok kursa gidip elirken yürüyorum 207 kal yakmışim bugün
Haftasonu kaçamaklarımdan sonra bugün menülere yorum yapacak yüzüm yokSabah
2 yumurtadan Omlet( beyaz peynirli biraz da unlu)
4 tane zeytin
1 kk kasar
Sekerli cay
Ogle
Yarim tabak pilav
3 kasik et
1 tavuk but
2 yudum kola
( misafirlikteydik)
Ara
etimek + krem peynir
kakaolu sut
Aksam
Sebze corbasi
3-4 minik kitir ekmek
Spor yok
Su 2 lt
muhtemelen abla herkes ya yerinde saydı yada artıda.. ben kafama çok takıyomuşum gibi geldi acaba yarından sonra yeni yıla kadar tartılmasammı diyorumKızlaaaar daha yeni gelebildim eve ..yazacak menüm yok sabah 8 den beri dışarlarda saçmasapan yedim yarın artıyım ..anladım ki benim elimde liste varsa diyet yapabiliyorum...cumaya kadar takımdan ayrıldığım kilonun altına düşmem lazım..73.8 in..geçen hafta 73.5 dim ama yarın 74 üstü olacak sanırım...yarın kilo veren olmayacak büyük ihtimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?