hafta sonu çok yoğun oluyorum
sabah : 1 dilim b.ekmeği , 1 kk peynir , salatalık , 2 zeytin
öğle : burger menü
akşam : salata , kase yoğurt , 1 kase çorba
su : 2 lt
spor yok kursa gidip elirken yürüyorum 207 kal yakmışim bugün
burger menü derken pardon yani biz açlıktan ölelim sen menüyü götür oohhh..... güzel miydi :)))
30 dakikalık bir aram vardı kursa en yakın yer malesef orası arkadaşlarla gittik yedik ama güzeldi yahu
yokki yakınlarda çorbacıbi daha çorbacıya gidin :))) kötü şeyler hep güzeldir zaten
şunu izleyin bak spor grubunda paylaşmışlar şekerin etkileri anlatılıyor yeni izledim çok öğretici
http://www.hdfilmizle.online/that-sugar-film-2014-izle.html
yokki yakınlarda çorbacı
ayy bu hafta kebapçıya gidelim madem yakında var birsürü , e mekan adana olunca malum kebap lahmacun heryerdelahmacun da mı yoktu salarım bak karatayı üzerine.....
ayy bu hafta kebapçıya gidelim madem yakında var birsürü , e mekan adana olunca malum kebap lahmacun heryerde
Ayıp utanırım hülyam durum fena yanı 1 ay uğraş 1 haftada alaeben im sen yap yine bildirimini bende artıyım..
Seninmi bulantın hülyam tam olaya vakıf değilim .atamı hala bulanıyor ? Geçmiş olsun canım ..Kızlar eve yeni geldim...iş güç biterse geç vakit gelirim inşallah..oğlan iyileşmedi daha keyifsizim...aeben nasayım bu bulantısı için ilaçta fayda etmedi yarın kan idrar tahliline götüreceğim artık.,bitkisel bişey biliyo Musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?