• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

hafta sonu çok yoğun oluyorum:KK43:
sabah : 1 dilim b.ekmeği , 1 kk peynir , salatalık , 2 zeytin
öğle : burger menü:KK23:
akşam : salata , kase yoğurt , 1 kase çorba
su : 2 lt
spor yok kursa gidip elirken yürüyorum 207 kal yakmışim bugün

burger menü derken pardon yani biz açlıktan ölelim sen menüyü götür oohhh..... güzel miydi :)))

Sabah Omlet 1 yumurta + 1 yumurta aki ile
Yarim yagli sut ile turk kahvesi

Ara: 2 ferrero rocher cikolata :D

Ogle: 1 dilim ekmek, salata, 1 dilim kasar

Ara: yarim cennet hurmasi, yarim elma

Aksam: tavuklu pilav :(

Gece 1 minnak dilim kek :(

Günaydın kızlar durum facia..

Geçen hafta:73.5
Bu hafta:74.3
Fark:-800 gram..

Sinirlerim bozuldu portakalımla etimek yiyorum şimdi..bu sefer kaçamaksız yapacağım diyeti..dışarı çıkacağım birazdan akşama doğrugörüşürüz..

aeben aeben im sen yap yine bildirimini bende artıyım..
Ayıp utanırım hülyam durum fena yanı 1 ay uğraş 1 haftada al :(
69.3 geçen hafta kaçtı bilmiyorum 68 li bişiydi ...dünde günümüz vardı kaç gündür karbon çukurundayım . Bu sabahda halsizlik başladı malum hipoglisemiyim .. Şeker denggesini bozdum ..
Bugun niyetliyim nefsime ceza :))

Kızlar benim yediklerim belli hep kaçamak yaptım bu hafta. Kilom 70.8 idi bugün 70.2 çıktım. İlk başlarda kilo yerine ödem atılıyodu değil mi? Bol su içtiğim için ödem attım heralde, yoksa o yediklerimle kilo verilmez:KK53:

Kızlar eve yeni geldim...iş güç biterse geç vakit gelirim inşallah..oğlan iyileşmedi daha keyifsizim... aeben aeben nasayım bu bulantısı için ilaçta fayda etmedi yarın kan idrar tahliline götüreceğim artık.,bitkisel bişey biliyo Musun?

Kızlar eve yeni geldim...iş güç biterse geç vakit gelirim inşallah..oğlan iyileşmedi daha keyifsizim... aeben aeben nasayım bu bulantısı için ilaçta fayda etmedi yarın kan idrar tahliline götüreceğim artık.,bitkisel bişey biliyo Musun?
Seninmi bulantın hülyam tam olaya vakıf değilim .atamı hala bulanıyor ? Geçmiş olsun canım ..
Ot çöp pek bilmem bacım sen tahlilleri yaptır , eger atanın bulantı sağlık açısından bişi değilse duygusal durumlara bi bakmak lazım ...

Back