- 22 Ağustos 2014
- 90
- 124
- 13
- 31
Atanın bulanıyor nane limon kaynatacağım akşam...cuma gidelim tahlillere diyor ,Seninmi bulantın hülyam tam olaya vakıf değilim .atamı hala bulanıyor ? Geçmiş olsun canım ..
Ot çöp pek bilmem bacım sen tahlilleri yaptır , eger atanın bulantı sağlık açısından bişi değilse duygusal durumlara bi bakmak lazım ...
Bukadar uzun bulanması pek normal değil sanki , önceki hafta değilmiydi şikayeti ..Atanın bulanıyor nane limon kaynatacağım akşam...cuma gidelim tahlillere diyor ,
Geçmiş olsunKızlar eve yeni geldim...iş güç biterse geç vakit gelirim inşallah..oğlan iyileşmedi daha keyifsizim...aeben nasayım bu bulantısı için ilaçta fayda etmedi yarın kan idrar tahliline götüreceğim artık.,bitkisel bişey biliyo Musun?
Sizinklere kızma rabişim bende oek severim turşu pattisiKahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin,1 kk peynir
1 kupa portakallı yeşil çay
Ara
1 mandalina
Öğle yemeğim
1 tane simit
Ara
1 kase yoğurt,1 orta boy armut
Akşam yemeğim
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak turşulu patates
1 bardak ayran
Ara
1 mandalina
3 litre su
Spoor
2 saat yürüyüş
Çok açtım ve benim annem her zaman olduğu gibi turşu patates yapmış bunlardaki turşu patates sevdasını aklım almıyor..Neyse aç olduğumdan oturdum yedim..ama kendime cezalar verdim.
1.Cezam:Saat 4'ten sonra ağzı
ma birşey sürmedim
2.Cezam:Spor oldu :)))
Ayy evet ablam veriyorum cok motive oluyorimSizinklere kızma rabişim bende oek severim turşu pattisi
Kilo veriyorsun takip ediyorum . devam
anam ne az yemişsin ya da yazı kısa diye bana öyle geldiSabah: 2 yumurta+yulaf ezmeli omlet, 1 salatalık, 4 çeri domates, şekersiz çay
Öğle: 1/2 tarçınlı elm
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye yemeği, 2 bardak ayran, 3 dilim ekmek
Su: 1,5 litre
Spor: Bi saat sonra 2 mil Leslie yapıcam.
Nane limon kaynatayım birazdan,9 gün oldu.ilginç olan iştahı yerinde ..bulantı varken yemesi de ilginçBukadar uzun bulanması pek normal değil sanki , önceki hafta değilmiydi şikayeti ..
Benim bi komsu kekik suyu bulantıyı alır derdi hatta birinde benim küçük kıza içirmişti ama sonucu hatırlamıyorum.
Menün güzel kuzumiyi akşamlar..
sabah : 2 yumurtadan yulaflı omlet , 4 siyah 4 yeşil zeytin , domates , maydanoz
öğle : 1 tabak yoğurt çorbası , havuç domates
akşam : salata ve yine yoğurt çorbası
aralarda kuruyemiş yedim (fındık-badem-kaju-a.fıstığı) fazla yemiş olabilirim çünkü acayip tok hissediyorum
su : 2 lt 3 olur yatana kadar
spor yarım saat dışarda yürüyüş , birazdan evde karın ve bacak egzersizleri yapacağım , içim sıkılıyor bugün ve son günlerde çok fazla baş dönmesi yaşıyorum bana dua edin canlar
Çok azSabah: 2 yumurta+yulaf ezmeli omlet, 1 salatalık, 4 çeri domates, şekersiz çay
Öğle: 1/2 tarçınlı elm
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye yemeği, 2 bardak ayran, 3 dilim ekmek
Su: 1,5 litre
Spor: Bi saat sonra 2 mil Leslie yapıcam.
Numaramı yapıyo kız yoksaNane limon kaynatayım birazdan,9 gün oldu.ilginç olan iştahı yerinde ..bulantı varken yemesi de ilginç
Ye canım meyveni,kuruyemisinibende arttırdım kuzum bir halsizlik ve umutsuzluk var bende yiyim bari dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?