• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

İyi akşamlar :KK45: bugün depresif haldeydim hiç birşey yapasım yoktu şimdi spor yaptım kendime geldim:KK48:

Menüm
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği
5 tane zeytin,1 fincan sütlü kahve,2 yumurtayla tavada peynirli yumurta

Ara Öğün:1 tane armut

Öğle yemeğim:1 tabak yoğurtlu kabak mezesi

Ara öğün:2 tane mandalina,1 tane elma

Akşam:1 kase tavuklu salata

3.5 litre su(su canavarı olduğumu biliyorsunuz :KK70:

Spor
100 mekik
100 squat
5-10 dk da ısınma,Soğuma

Daydream- Daydream- ablam yürüyüş yapamıyorum maalesef :KK43: evden çıkmak zor zaten yürüyüş yapıcak yerde yok ama haftanın 2 günü dışardayım o zamanlar 2 şer hatta 3-4 saat yürüyorum
Aksam yemeğinde ifak değişiklik tavuk geç piştiğinden bende peynirli salata yaptım

öncelikle spordan başlayayım , yarına 25 sayfa rapor yazmam lazım birde vize sınavı olunca bugün kendimi sıkıştırmak istemedim yarın bitiyor sınavlar acısını çıkartırım:)
kolayı çok tüketiyordum hergün hemde , hem azalttım hemde zeroya döndüm kötünün iyisi misali:)
çorba ve ekmek ikilisine gelince onun bir sebebi yok yedim vallahi ekmeği bu aralar fazlasıyla ama azaltıcam artık yoksa gitmiyor bu yapışmış kilolar:KK53:

bide herkes birbirini tanıyormu önceden bir ben yabancı kaldımo_O
Eskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)

öncelikle spordan başlayayım , yarına 25 sayfa rapor yazmam lazım birde vize sınavı olunca bugün kendimi sıkıştırmak istemedim yarın bitiyor sınavlar acısını çıkartırım:)
kolayı çok tüketiyordum hergün hemde , hem azalttım hemde zeroya döndüm kötünün iyisi misali:)
çorba ve ekmek ikilisine gelince onun bir sebebi yok yedim vallahi ekmeği bu aralar fazlasıyla ama azaltıcam artık yoksa gitmiyor bu yapışmış kilolar:KK53:

bide herkes birbirini tanıyormu önceden bir ben yabancı kaldımo_O
Zamanla oturacak herşey diyetinde güzel adımlar atıyorsun :)

Biz zayıflama takımından uzun süredir tanışıyoruz...ama bizde yabancılık yoktur sende bizdensin :KK68:

Menüm

Sabah :1 portakal,1 etimek

Öğle:1 kase yoğurt,1 portakal,1 etimek,yumurta

3 gibi 2 kaşık yoğurt yarım etimek yedim acıktığım için..

Akşam:10-12 tane kavrulmuş kuşbaşı et,1 kase yoğurt,portakal,2etimek

Su 1,5 litre içerim daha..

Spor:50 dakika bootcamp cardio,40 dakika zumba :KK73:

Sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara:yeşilçay muz
Öğlen: ateşte kızarmıs tavuk
Ara:yeşil elma
Akşam:7 tane yaprak sarma ve yoğurt
Su tamam
Spor:salonda 1:15 dakika
En az 10 bardak çay içmişimdir ama şekersiz...

Eskk gruptan canım sende kendini tanıt senide tanıyalım :)
başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kiloları:( tek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
edit:) puntoyu büyüteyimde dikkat çeksin:KK53:

başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kiloları:KK43: tek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
Eve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..:kk77:branşın ne bu arada?

Sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara:yeşilçay muz
Öğlen: ateşte kızarmıs tavuk
Ara:yeşil elma
Akşam:7 tane yaprak sarma ve yoğurt
Su tamam
Spor:salonda 1:15 dakika
En az 10 bardak çay içmişimdir ama şekersiz...
Bana göre güzel,yaprak sarmasına bişey demicem çünkü bende olsa yerim :KK14: su ve spor için :KK9::KK9:

Eve abur cubur almayacaksın Roxen ilk yapacağın şey bu..önun yerine kuru incir,kayısı gibi şeyler alıp açlığını bastıracaksın..:kk77:branşın ne bu arada?
öyle yaptım zaten abur cubur olarak eve giren tek şey çikolata artık oda abartmadan:) fen ve teknoloji benim branş

Gel tabi kuzum sen listede değil misin takımdaki?kilonu yaz bakayım şimdi ..salı tartı günü.. :KK19:
Okul zamanı tam diyet yapamıyorum ablam bu yüzden hem listeyi çok etkilememek hem de kendimi çok kasmadan kilo vermek için izne ayrıldıım :KK48: En son geçen cuma 61.3 düm ama bu hafta sınav haftam o yüzden şuan kaçım bilmiyorum :KK51:

başlayayım o zaman 22 yaşında bir öğretmen adayıyım hem okul hem sınav hazırlığı olan yoğun bir sene , 84 kilodan 67 lere indim efenim ama durdu sağolsun e bende yoldan çıktım biraz aldım geri kiloları:KK43: tek yaşıyorum diyet için hem artı hem eksileri var bu durumun bazen sıkılınca bişeyler yerken buluyorum kendimi ama tabi istediğim yemeği yapabiliyorum o yönden çok iyi:) yani ne anlatssam bilemedim zamanla benide tanırsınız herhalde:))
Aa yaşıt sayılırız ben 21 den gün alıyorum :KK45: ayy ne güzel öğretmen adayısın demek :KK60: bende inşallah olurum :-)
Tanıştığım memnun oldum canım:KK25:

Okul zamanı tam diyet yapamıyorum ablam bu yüzden hem listeyi çok etkilememek hem de kendimi çok kasmadan kilo vermek için izne ayrıldıım :KK48: En son geçen cuma 61.3 düm ama bu hafta sınav haftam o yüzden şuan kaçım bilmiyorum :KK51:
Sen yine de yarın sabah kilonu yaz buraya...salıya kadar gider birkaç kilo..hem sınavlarında bitmiş başlarsın diyetine de..

Back