• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

seni kendim gibi yakın takibe alıyorum ona göre :KK68:
Çok şanslıyım desene :oops::KK15:
çok güzel bir kitap aşk..birisine verdim gitti kitabım :KK43:
Ben oyüzden abkamdan başka kimseye kitaplarımı vermiyorum:eek: kk dan cok güzel yarı fiyatına kitaplar aldım elimde bir sürü okunmayı bekleyen kitap var ama ben derslerden vakit bulamıyorum birde nakış kursuna gidiyorum sosyal olmaya çalışıyorum piskolog sağolsun baya iyi geldi ortama karışmak

Çok şanslıyım desene :oops::KK15:

Ben oyüzden abkamdan başka kimseye kitaplarımı vermiyorum:eek: kk dan cok güzel yarı fiyatına kitaplar aldım elimde bir sürü okunmayı bekleyen kitap var ama ben derslerden vakit bulamıyorum birde nakış kursuna gidiyorum sosyal olmaya çalışıyorum piskolog sağolsun baya iyi geldi ortama karışmak
en iyisini yapmışsın psikoloğa gitmekle...kendini eve kapatırsan çok zor çıkarsın sonra...öyle bir hastalık var çünkü..

Zumbamı da yaptım...anlattığı yerleri bildiğim için geçiyorum 40 dakika oluyor..

İyi akşamlar :KK45: bugün depresif haldeydim hiç birşey yapasım yoktu şimdi spor yaptım kendime geldim:KK48:

Menüm
Kahvaltım:2 dilim kepek ekmeği
5 tane zeytin,1 fincan sütlü kahve,2 yumurtayla tavada peynirli yumurta

Ara Öğün:1 tane armut

Öğle yemeğim:1 tabak yoğurtlu kabak mezesi

Ara öğün:2 tane mandalina,1 tane elma

Akşam:1 kase tavuklu salata

3.5 litre su(su canavarı olduğumu biliyorsunuz :KK70:

Spor
100 mekik
100 squat
5-10 dk da ısınma,Soğuma

Daydream- Daydream- ablam yürüyüş yapamıyorum maalesef :KK43: evden çıkmak zor zaten yürüyüş yapıcak yerde yok ama haftanın 2 günü dışardayım o zamanlar 2 şer hatta 3-4 saat yürüyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar :KK45: bugün depresif haldeydi hiç birşey yapasım yoktu şimdi spor yaptım kendime geldim:KK48:

Menüm
Kahvalt:3 dilim kepek ekmeği
5 tane zeytin,1 fincan sütlü kahve,2 yumurtayla tavada peynirli yumurta

Ara Öğün:1 tane armut

Öğle yemeğim:1 tabak yoğurtlu kabak mezesi

Ara öğün:2 tane mandalina,1 tane elma

Akşam:1 kase tavuklu salata

3.5 litre su(su canavarı olduğumu biliyorsunuz :KK70:

Spor
100 mekik
100 squat
5-10 dk da ısınma,Soğuma

Daydream- Daydream- ablam yürüyüş yapamıyorum maalesef :KK43: evden çıkmak zor zaten yürüyüş yapıcak yerde yok ama haftanın 2 günü dışardayım o zamanlar 2 şer hatta 3-4 saat yürüyorum
Menün çok güzel Rabişim ama sabah ekmeğin çok geldi bana...Zaman'la azalt olur mu?yada birer birer öğünlere dağıtabilirsin... :KK68:

iyi akşamlar:)
sabah : 1 tam buğday lavaş , 2 kk peynir , 6 yeşil zeytin çay
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 1 kese ezogelin çorba . 1 tam buğday lavaş
ara : 1yeşil çay , 3 ceviz 4 k.kayısı
akşam : 4 köfte , 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 acı yeşil biber , zero kola , 2 dilim tam buğday ekmeği
su : 1,5 lt
spor bugün yok malesef

iyi akşamlar:)
sabah : 1 tam buğday lavaş , 2 kk peynir , 6 yeşil zeytin çay
ara : 1 türk kahvesi
öğle : 1 kese ezogelin çorba . 1 tam buğday lavaş
ara : 1yeşil çay , 3 ceviz 4 k.kayısı
akşam : 4 köfte , 4 yemek kaşığı yoğurt , 1 acı yeşil biber , zero kola , 2 dilim tam buğday ekmeği
su : 1,5 lt
spor bugün yok malesef
İyi akşamlar roksi,Senin adın karbonhidrat canavarı olsun :KK48: roxencim mercimek çorbası zaten ekmek yerine geçer..bu tarz çorbaları içeceğin Zaman ekmek yememelisin...şu kola zero kalorisiz diye içiyorsun ama sağlıksız .,spor neden yooook :KK20:

İyi akşamlar roksi,Senin adın karbonhidrat canavarı olsun :KK48: roxencim mercimek çorbası zaten ekmek yerine geçer..bu tarz çorbaları içeceğin Zaman ekmek yememelisin...şu kola zero kalorisiz diye içiyorsun ama sağlıksız .,spor neden yooook :KK20:
öncelikle spordan başlayayım , yarına 25 sayfa rapor yazmam lazım birde vize sınavı olunca bugün kendimi sıkıştırmak istemedim yarın bitiyor sınavlar acısını çıkartırım:)
kolayı çok tüketiyordum hergün hemde , hem azalttım hemde zeroya döndüm kötünün iyisi misali:)
çorba ve ekmek ikilisine gelince onun bir sebebi yok yedim vallahi ekmeği bu aralar fazlasıyla ama azaltıcam artık yoksa gitmiyor bu yapışmış kilolar:KK53:

bide herkes birbirini tanıyormu önceden bir ben yabancı kaldımo_O

Back