ah canım bunu bir defa denedim, hiç yetişemedim, sonrada kendi kendime takıldım, bana çok zor geldi
canım azcık mola verdim, yeniden devam tabiki
evet ya kv. denin yerinde kim olmak isterki, çok zor bir durum, @asfarovski bence sende elinden geldiğince iyi davranmaya çalış, kadın iyice kopmasın hayattan
ne haber rabiş fıstık, hayırdır bitanem ne oldu kıyamam bitanem
yağmur nasılsın fıstığım, toparlandın mı?
günaydın tebrikler
Allah kolaylık versin canım
Bende öptümtabiki toparlanacaksın canım, bende özledim canım öptümmm
Tamam kilom 86tabiki Rabişim sorman hata...kilonu yaz not alayım akşam da bugün ki menünü yazıp başlarsın
51 dk. çok terledin mi, olmazsa indireyim bende bunuBugün ki sporum..şimdilik
sıkıntıdan kilo almışsın Rabişim...Ama bu sefer istikrarlı olacaksın söz ver..hedef kilonu kaç belirledin..?Bende öptüm
Tamam kilom 86
rabiacım canım hiç fazla değil, düzenli beslenerek çok rahat verirsin,Bende öptüm
Tamam kilom 86
bunda 50 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyosun..arkadakiler sürekli sayıyor enerjikler yani..bence indir ama önce diğerini yap bikaç gün bu biraz daha hızlı...51 dk. çok terledin mi, olmazsa indireyim bende bunu
zaten indiremiyomuşum, kısıtlıymış youtubebunda 50 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyosun..arkadakiler sürekli sayıyor enerjikler yani..bence indir ama önce diğerini yap bikaç gün bu biraz daha hızlı...
saraycam ttnetin yalın interneti var telefon bağlatman gerekmiyor...kampanyada 60 tl falan..tavsiye ederim..vizyondaki bütün filmleri izliyoruz....hergün oradan spor yapıyorum indirmeden..zaten indiremiyomuşum, kısıtlıymış youtube
yumiti hoşgeldin :) yürüyüş en güzel spor hergün 45 dakika yürüyebilirsin tempolu...ilk sayfayı okudun dimi kuralları?Kızlar günaydın bende dün başladım diyete spor çok fazla benim.işim değil yürüyüş yapabilirim sadece kilom dün 68.5 idi boyum 1.65 bende 7 kilo vermek istiyorum sizinle beraber
Yılbaşına kadar 76 olmak hedef 69 ablam evet tamamen sıkıntıda aldım başkası olsa verir ben aldımsıkıntıdan kilo almışsın Rabişim...Ama bu sefer istikrarlı olacaksın söz ver..hedef kilonu kaç belirledin..?
Evet kendime inanıyorum daha öncede başardım insallah şimdide başarırımrabiacım canım hiç fazla değil, düzenli beslenerek çok rahat verirsin,
bende ablamın hastalığında ilk başlarda iştahım kesildi sonra stresten kendimi tatlıya verip aldım Rabişim..sana güveniyorum ben ama hergün 1 saat yürüyeceksin tamam mı?Yılbaşına kadar 76 olmak hedef 69 ablam evet tamamen sıkıntıda aldım başkası olsa verir ben aldım
Evet kendime inanıyorum daha öncede başardım insallah şimdide başarırım
Evet canım okudumyumiti hoşgeldin :) yürüyüş en güzel spor hergün 45 dakika yürüyebilirsin tempolu...ilk sayfayı okudun dimi kuralları?
Reşat Nuri mi okuyosun şimdi?kitabın adını göremiyorum..Yılbaşına kadar 76 olmak hedef 69 ablam evet tamamen sıkıntıda aldım başkası olsa verir ben aldım
Evet kendime inanıyorum daha öncede başardım insallah şimdide başarırım
Tamam abla söz aynen bende ilk 1 ay açlıktan bayılcak haldeydim sonra hoop yemeğe verdim kendimobende ablamın hastalığında ilk başlarda iştahım kesildi sonra stresten kendimi tatlıya verip aldım Rabişim..sana güveniyorum ben ama hergün 1 saat yürüyeceksin tamam mı?
uyguladığın bir diyet var mı ?dukan karatay vb?Evet canım okudum
Yok o kitabı okuyalı çok oldu ama hep beni etkileyen bi kitap olarak aklımda kaldı bende resmini koyuyorum arada :) şuan elof şafak aşk romanını okuyorumReşat Nuri mi okuyosun şimdi?kitabın adını göremiyorum..
seni kendim gibi yakın takibe alıyorum ona göreTamam abla söz aynen bende ilk 1 ay açlıktan bayılcak haldeydim sonra hoop yemeğe verdim kendimo
çok güzel bir kitap aşk..birisine verdim gitti kitabımYok o kitabı okuyalı çok oldu ama hep beni etkileyen bi kitap olarak aklımda kaldı bende resmini koyuyorum arada :) şuan elof şafak aşk romanını okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?