Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

saraycam ilk başlarda zorlanman normal kasların açıldıkça bu çerez gibi gelecek sana...ben 50 dakika kardiyo yaptım şimdi 1 saat sonra o videoyu yapacağım...

51 dk. çok terledin mi, olmazsa indireyim bende bunu
bunda 50 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyosun..arkadakiler sürekli sayıyor enerjikler yani..bence indir ama önce diğerini yap bikaç gün bu biraz daha hızlı...

Kızlar günaydın bende dün başladım diyete spor çok fazla benim.işim değil yürüyüş yapabilirim sadece kilom dün 68.5 idi boyum 1.65 bende 7 kilo vermek istiyorum sizinle beraber

zaten indiremiyomuşum, kısıtlıymış youtube
saraycam ttnetin yalın interneti var telefon bağlatman gerekmiyor...kampanyada 60 tl falan..tavsiye ederim..vizyondaki bütün filmleri izliyoruz....hergün oradan spor yapıyorum indirmeden..

Kızlar günaydın bende dün başladım diyete spor çok fazla benim.işim değil yürüyüş yapabilirim sadece kilom dün 68.5 idi boyum 1.65 bende 7 kilo vermek istiyorum sizinle beraber
yumiti hoşgeldin :) yürüyüş en güzel spor hergün 45 dakika yürüyebilirsin tempolu...ilk sayfayı okudun dimi kuralları?

sıkıntıdan kilo almışsın Rabişim...Ama bu sefer istikrarlı olacaksın söz ver..hedef kilonu kaç belirledin..?
Yılbaşına kadar 76 olmak hedef 69 ablam evet tamamen sıkıntıda aldım başkası olsa verir ben aldım
rabiacım canım hiç fazla değil, düzenli beslenerek çok rahat verirsin,
Evet kendime inanıyorum daha öncede başardım insallah şimdide başarırım

Yılbaşına kadar 76 olmak hedef 69 ablam evet tamamen sıkıntıda aldım başkası olsa verir ben aldım

bende ablamın hastalığında ilk başlarda iştahım kesildi sonra stresten kendimi tatlıya verip aldım Rabişim..sana güveniyorum ben ama hergün 1 saat yürüyeceksin tamam mı?

Reşat Nuri mi okuyosun şimdi?kitabın adını göremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…