Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Azimli ablam benim

@_SARAYCA_
cnm bilmiyorum aldın mı balık tavası ama
komsum kullanmış memnum kalmış
küçük balık koymuşar ters çevirirken biraz karışmış düzelteyim derken biraz koku çıkmış
onun haricinde çok beğenmişler
eskisi gibi evi koku kaplamamış
kullanma çeşidi çokmuş ızgara falan önemli olan da az yağlı olmasıymış bir kaşık yağla kullanılıyor ya

İyi haftasonlari hepinize benimde sağ tarafim agridigindan düştüğüm için çok spor yapamadim mutsuzum ya neyse daha iyiyim bu aralar morardi da düştüğüm yerler baya sert düsmusum ya
Nasıl düştün ya deadcim?geçmiş olsun Can'ım..

Selamlar Kusura bakmayın bu ara çok yoğundum dün sınavım var bugün kuzenimin sözü var kuafördeyim şimdi dee Aslında haftaya atıcaktım ama dayanamayıp foto atıcam heralde size
Hadi bakalım fıstık..

Maşallah boyun ne kadar uzun.,,10 kilo versen manken olursun yani Hoşgeldin..akşam menünü yazarsan yorumlarız,salıı tartı günü..
Tesekkurler, bugün başladim diyete, 31 yaşindayim,sali günleri tarti bildirimi yaparim, bugun 2 saat yürüdüm acik havada,
Çayi şekersiz içmeye karar verdim,
Akşam yemeğim lahana çorbasi, yoğurt yedim
Acikirsam yine yoğurt yiyecem kilo vermede çok işe yariyor.

Ayrica watsapta bir gurubunyz varmi bayanlar zayiflama ve diyet adina böyle bir gurup varsa dahil olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…