Allah sifa versin ablamAblam pazartesi bi aksilik olmazsa son kemoterapisini alacak inşallah.,,
Sana da hatırlı günler hatuncum..
Azimli ablam benimBen yarın yine portakal diyetine başlıyorum bu hafta dikkat ettiğim halde 1 kilo fazla çıkıyorum inanılır gibi değil.,,gerçekten diyet yapmak psikolojik bi savaş resmen pes ettirmeye çalışıyor insanı ama pes etmek yok yarın sabah portakallarıma yola devam edeceğim..
Ayy canım dikkat yaİyi haftasonlari hepinize benimde sağ tarafim agridigindan düştüğüm için çok spor yapamadim mutsuzum yaneyse daha iyiyim bu aralar morardi da düştüğüm yerler baya sert düsmusum ya
Hayırlı günler ablaHayırlı günler hatunlar .....
çok geçmiş olsunİyi haftasonlari hepinize benimde sağ tarafim agridigindan düştüğüm için çok spor yapamadim mutsuzum yaneyse daha iyiyim bu aralar morardi da düştüğüm yerler baya sert düsmusum ya
Amiin ablam seninde eksilmesinGÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI HAFTA SONLARI OLSUN YÜZÜNÜZDEN KALBİNİZDEN GÜLÜMSEME EKSİLMESİN
Evet ya dikkat etmem lazım ama sürekli bişey oluyor banaAyy canım dikkat ya
Okuyim seni nenEvet ya dikkat etmem lazım ama sürekli bişey oluyor bana
Nasıl düştün ya deadcim?geçmiş olsun Can'ım..İyi haftasonlari hepinize benimde sağ tarafim agridigindan düştüğüm için çok spor yapamadim mutsuzum yaneyse daha iyiyim bu aralar morardi da düştüğüm yerler baya sert düsmusum ya
Hadi bakalım fıstık..SelamlarKusura bakmayın bu ara çok yoğundum dün sınavım var bugün kuzenimin sözü var kuafördeyim şimdi dee Aslında haftaya atıcaktım ama dayanamayıp foto atıcam heralde size
Ablacım sen nasılsıınHadi bakalım fıstık..
İyiyim kuzum şükür....Ablacım sen nasılsıınKusura bakma uğrayamadım birkaç gündür
Nasıl düştün ya deadcim?geçmiş olsun Can'ım..
Maşallah boyun ne kadar uzun.,,10 kilo versen manken olursun yaniMerhabalar benide araniza alirmisiniz,
180boy, 76kg
Tesekkurler, bugün başladim diyete, 31 yaşindayim,sali günleri tarti bildirimi yaparim, bugun 2 saat yürüdüm acik havada,Maşallah boyun ne kadar uzun.,,10 kilo versen manken olursun yaniHoşgeldin..akşam menünü yazarsan yorumlarız,salıı tartı günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?