Hoşgeldin..Tabi katılabilirsin..,ilk sayfayı okudun mu?Merhaba ben de katilabilir miyim ?
20 kilo fazlam var
Roksim sen hangi diyeti uyguluyosun,2 gündür öğle ve akşam aynı besleniyosun..iyi akşamlar..
sabah : 1 tuzlu çubuk
öğle : 1 tbak bezelye yemeği , 3 kaşık bulgur pilavı
akşam : öğlenin aynısı
su : 3 lt
spor : 1 saat yürüyüş
üşengeçlik diyeti ablamRoksim sen hangi diyeti uyguluyosun,2 gündür öğle ve akşam aynı besleniyosun..
Hulyacim ben yine diyetten koptum yaa adapte olamiyorum. Sabah öğle iyi akşam gidin ucu kaçıyo ama vicdan yapıp 400 ip atliyorum 2 gündür...
Hosbulduk.Hoşgeldin..Tabi katılabilirsin..,ilk sayfayı okudun mu?
Bu aralar depresyondayim canım dolayısıyla diyet falan yok canın yüzüm yok girmeyeyumiti yoksun?
Hulyacim ben yine diyetten koptum yaa adapte olamiyorum. Sabah öğle iyi akşam gidin ucu kaçıyo ama vicdan yapıp 400 ip atliyorum 2 gündür...
Kilom 70 71 değişken.
Sağlıklı beslenmeyi ve telafi yöntemini uyguluycam . Öğlen çok yediysem akşam salata yicem.
Akşam çok yediysem ertesi gün pro ağırlıklı beslenicem. Ayy 10 kg vermek ne kadar zor olabilir yaaa
İyiymişüşengeçlik diyeti ablam
Sen gel yinedeBu aralar depresyondayim canım dolayısıyla diyet falan yok canın yüzüm yok girmeye
roxen bu nasıl menü kuzum hiç beğenmedim yoğunmusun bu ara hani salatan yoğurdun heiyi akşamlar..
sabah : 1 tuzlu çubuk
öğle : 1 tbak bezelye yemeği , 3 kaşık bulgur pilavı
akşam : öğlenin aynısı
su : 3 lt
spor : 1 saat yürüyüş
emine şu kararsızlığından vazgeçsen bir yav sen düzenli beslen yeter önce sağlığını düşün sonra kilo vermeyi yok pro yok calsiyum bırak bunları yeterli dengeli öğünlü beslen neolur yalvarıyorum sana bu kilo aldırır bu verdirir diye bişey yok herşeyden kararınca ye en önemlisi sağlığın düzelsin gerisi çorap söküğü gibi gelirHulyacim ben yine diyetten koptum yaa adapte olamiyorum. Sabah öğle iyi akşam gidin ucu kaçıyo ama vicdan yapıp 400 ip atliyorum 2 gündür...
Kilom 70 71 değişken.
Sağlıklı beslenmeyi ve telafi yöntemini uyguluycam . Öğlen çok yediysem akşam salata yicem.
Akşam çok yediysem ertesi gün pro ağırlıklı beslenicem. Ayy 10 kg vermek ne kadar zor olabilir yaaa
Kilo vermede yaptıgımız spor %40 etkili iken yediğimiz yiyecekler %60 etkiliymiş yani kıçımızdan ter akana kadar sporda yapsak eger dengeli ve saglıklı beslenmiyorsak tartı bize gülmez arkadaşlar!!!!
Günaydın yasom nasılsın?GÜNAYDIN ARKADAŞLAR HAYIRLI HAFTA SONLARI OLSUN YÜZÜNÜZDEN KALBİNİZDEN GÜLÜMSEME EKSİLMESİN
Hamdolsun canim iyiyim sadece diyet yapamıyorumGünaydın yasom nasılsın?
Ablam pazartesi bi aksilik olmazsa son kemoterapisini alacak inşallah.,,Hamdolsun canim iyiyim sadece diyet yapamıyorumsen nasılsın kuzum ablacığın nasil ?
Sana da hatırlı günler hatuncum..Hayırlı günler hatunlar .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?