Öğlen keşke yeseydin öğün atlamak aksine kilo aldırır...Kahvalti;
1 kizarmis yumurta, 1 dilim kizarmis ekmek ve 1 kibrit kutusu kasar peyniri
Ara; 1 fincan sutlu turk kahvesi tatlandiricili
Oglen; 1 havuc
Ara; ceyrek muz
Aksam;
Ic bakla salatasi
1 dilim kizarmis ekmek
Ara
1 sb Kakaolu sut(tatlandirici ile)
Su 1 lt
Egzersiz 25 dk
Ayazcım sen haftanın 3 günü diyet yaparak kilonu koruyabilirsin...Bugün günlerden özlediğim lezzetleri yeme günü gibi oldusagol canım
Ayyy 1 tb. Nohut ,3 dl ekmek , bide bulgurmu yedinn bacımmmmSelaamm kızlaar
Sabah: Sıcak limonlu su
3 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
5 kırma zeytin,
yarım kapya biber,
1 fincan çay(şeker 2 gr)
3 tatlı kaşığı tahin, 1 tatlı kaşığı pekmez( bu aralar taktım baya)
Öğlen: Dibek kahvesi(şeker 2 gr)
Ara: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 3 dilim ekmek,
1 tabak nohut yemeği,
3 yemek kaşığı bulgur pilavı,
1 tabak salata
2 fincan çay(şeker 5gr)
Su: 1 lt çok az içtim bugünuyuyana kadar 2 ye tamamlarım inş
50 mekik, 10 dk twister, 10 squat
Cookiscim öğlen yememişsin akşama 1 günlük yemişsin ve salata hariç tamamı karbon...sağlıksız olmuş bence menün..Selaamm kızlaar
Sabah: Sıcak limonlu su
3 dilim ekmek,
1 dilim peynir,
5 kırma zeytin,
yarım kapya biber,
1 fincan çay(şeker 2 gr)
3 tatlı kaşığı tahin, 1 tatlı kaşığı pekmez( bu aralar taktım baya)
Öğlen: Dibek kahvesi(şeker 2 gr)
Ara: 1 çay bardağı tarçınlı süt
Akşam: 3 dilim ekmek,
1 tabak nohut yemeği,
3 yemek kaşığı bulgur pilavı,
1 tabak salata
2 fincan çay(şeker 5gr)
Su: 1 lt çok az içtim bugünuyuyana kadar 2 ye tamamlarım inş
50 mekik, 10 dk twister, 10 squat
Menüm :
Sabah
Omlet . Peynir . Salatalık .3 ceviz
Öğlen :
1kase mercimek çorba.
2 kaşık et .
1 salatalık.
Ara:1 portakal
Akşam
KıymA sote. Cacık .
Az yufka .
Su 1.5
Spor yok .
Kilonu görünce yediklerin afiyet olsun demek geldi içimden ayaz53.400 gr dım salı günü canım, haklısın arada lazım mutlu olmak için accuk yemek lazım :)
Ozellikle yapmadim, kahvaltiyi gec yapinca oglen de kaynadi arada :)Öğlen keşke yeseydin öğün atlamak aksine kilo aldırır...
İdeal kilosunun 2-3 kilo altında maşallah güzelde koruyor..Kilonu görünce yediklerin afiyet olsun demek geldi içimden ayaz
Onuda zorla içiyorum yahu kışın su sorunSuyun az olmuş sadece aebenim...
Bende unutuyorum su içmeyi bu akşam dikildim sebilin başına 4 bardak içtim birazdan bi daha yapıcam..Onuda zorla içiyorum yahu kışın su sorun
Akşam yufkayı yemesem daha iyiydi ama beyaz un değil zaten annemlerle yapmıştık çogu tambuğday , arpa unu vs. Karışık yogurduk
Rica ederimFeraceli aynen canım şeker hiç iyi değil biliyorum ama çayı şekersiz tüketemiyorum. Tavisyen için de teşekkür ederim akşam yemeğinden önce tüketirim cevizi..
A Ayazpoyraz-2018 Hedefe az kalmışinşallah istediğin hayırlısı ile ulaşırsın canım
elma_sekerim01 Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, yarın kahvaltıda yulafı denicem inş Deniz tuzunu kullanırız ailecek artık. Yapay tatlandırıcı iyi değil diye biliyorum, sen doğalından bahsediyosun sanırım?
Daydream- Evet ablam, dikkat ediyorum diyorum ama çok sağlıksız besleniyorum
Bu tatlım doğal tatlandırıcı, ben günde birtek Türk Kahvesi içiyorum tatlım başka bişeyle aram yok , kırk yılda bir olursa çay yada sütlü kahve gibi şekersiz içiyorum, rica ederim , herzaman yardımcı olurumFeraceli aynen canım şeker hiç iyi değil biliyorum ama çayı şekersiz tüketemiyorum. Tavisyen için de teşekkür ederim akşam yemeğinden önce tüketirim cevizi..
A Ayazpoyraz-2018 Hedefe az kalmışinşallah istediğin hayırlısı ile ulaşırsın canım
elma_sekerim01 Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, yarın kahvaltıda yulafı denicem inş Deniz tuzunu kullanırız ailecek artık. Yapay tatlandırıcı iyi değil diye biliyorum, sen doğalından bahsediyosun sanırım?
Daydream- Evet ablam, dikkat ediyorum diyorum ama çok sağlıksız besleniyorum
Menü süoer aksam güzel ye bak mahvetme bu menüyüiyi akşamlar
sabah : 1 kk peynir , 1 etimek , 2 zeytin , 2 çatal yumurta
ara : sade kahve
öğle : 1 tabak tavuk sote , salata , 1 kase yoğurt , 2 etimek
akşam yemedim daha eve yeni geldik kurstan bugün sporda yoktu kursa yürüyerek gittim 274kal harcamışım o şekilde ama bu akşam cıslar çok olacak gibi
su :2,5 litre
Tamam canım tamam dengeli ve düzenli besleniyorum inşallah.emine şu kararsızlığından vazgeçsen bir yav sen düzenli beslen yeter önce sağlığını düşün sonra kilo vermeyi yok pro yok calsiyum bırak bunları yeterli dengeli öğünlü beslen neolur yalvarıyorum sana bu kilo aldırır bu verdirir diye bişey yok herşeyden kararınca ye en önemlisi sağlığın düzelsin gerisi çorap söküğü gibi gelirYETER YETER EMİNEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?