Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kahvalti;
1 kizarmis yumurta, 1 dilim kizarmis ekmek ve 1 kibrit kutusu kasar peyniri

Ara; 1 fincan sutlu turk kahvesi tatlandiricili

Oglen; 1 havuc

Ara; ceyrek muz

Aksam;
Ic bakla salatasi
1 dilim kizarmis ekmek

Ara
1 sb Kakaolu sut(tatlandirici ile)

Su 1 lt
Egzersiz 25 dk

Öğlen keşke yeseydin öğün atlamak aksine kilo aldırır...

Ayyy 1 tb. Nohut ,3 dl ekmek , bide bulgurmu yedinn bacımmmm

Cookiscim öğlen yememişsin akşama 1 günlük yemişsin ve salata hariç tamamı karbon...sağlıksız olmuş bence menün..

Menüm :

Sabah
Omlet . Peynir . Salatalık .3 ceviz

Öğlen :
1kase mercimek çorba.
2 kaşık et .
1 salatalık.

Ara:1 portakal

Akşam
KıymA sote. Cacık .
Az yufka .

Su 1.5
Spor yok .
Suyun az olmuş sadece aebenim...

Yahu benim kilom 2günde arttı bişeyde yapmadım anlamıyorum ya...yarın tartıya pil alayım bakayım belki bitiyordur değilse salı kafama kafama vurun

Onuda zorla içiyorum yahu kışın su sorun
Akşam yufkayı yemesem daha iyiydi ama beyaz un değil zaten annemlerle yapmıştık çogu tambuğday , arpa unu vs. Karışık yogurduk
Bende unutuyorum su içmeyi bu akşam dikildim sebilin başına 4 bardak içtim birazdan bi daha yapıcam..

Feraceli aynen canım şeker hiç iyi değil biliyorum ama çayı şekersiz tüketemiyorum. Tavisyen için de teşekkür ederim akşam yemeğinden önce tüketirim cevizi..
A Ayazpoyraz-2018 Hedefe az kalmış inşallah istediğin hayırlısı ile ulaşırsın canım
elma_sekerim01 Allah razı olsun canım ya çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, yarın kahvaltıda yulafı denicem inş Deniz tuzunu kullanırız ailecek artık. Yapay tatlandırıcı iyi değil diye biliyorum, sen doğalından bahsediyosun sanırım?
Daydream- Evet ablam, dikkat ediyorum diyorum ama çok sağlıksız besleniyorum

Rica ederim

Bu tatlım doğal tatlandırıcı, ben günde birtek Türk Kahvesi içiyorum tatlım başka bişeyle aram yok , kırk yılda bir olursa çay yada sütlü kahve gibi şekersiz içiyorum, rica ederim , herzaman yardımcı olurum

Eklentiler

• download.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 37
Kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
1 kk peynir
2 yumurta ile peynirli yumurta
1 kupa yeşil çay

Ara
1 küçük yeşil elma

Öğle
1 kase kepekli spagetti
1 kase marul,1 havuç
Ara
1 kase yağsız,tuzsuz,baharatlı patlamış mısır,1 bardak neskafe
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı kabuska yemegi
Yarım kase yoğurt

3 litre su(tarçınlı)

Bana hiç sporu sormayın annem ablama gitti koca han kadar evde koştur koştur artık kemiklerim ağriyi

iyi akşamlar
sabah : 1 kk peynir , 1 etimek , 2 zeytin , 2 çatal yumurta
ara : sade kahve
öğle : 1 tabak tavuk sote , salata , 1 kase yoğurt , 2 etimek
akşam yemedim daha eve yeni geldik kurstan bugün sporda yoktu kursa yürüyerek gittim 274kal harcamışım o şekilde ama bu akşam cıslar çok olacak gibi
su :2,5 litre

Menü süoer aksam güzel ye bak mahvetme bu menüyü

Tamam canım tamam dengeli ve düzenli besleniyorum inşallah. Kilo almak diye bi terim bilmiyorum yok öyle bi kavram tamam sinirlenme bu kadar aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…