• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

iyi akşamlar..
sabah : 1 tuzlu çubuk
öğle : 1 tbak bezelye yemeği , 3 kaşık bulgur pilavı
akşam : öğlenin aynısı
su : 3 lt
spor : 1 saat yürüyüş
Roksim sen hangi diyeti uyguluyosun,2 gündür öğle ve akşam aynı besleniyosun..

Hulyacim ben yine diyetten koptum yaa adapte olamiyorum. Sabah öğle iyi akşam gidin ucu kaçıyo ama vicdan yapıp 400 ip atliyorum 2 gündür...
Kilom 70 71 değişken.
Sağlıklı beslenmeyi ve telafi yöntemini uyguluycam . Öğlen çok yediysem akşam salata yicem.
Akşam çok yediysem ertesi gün pro ağırlıklı beslenicem. Ayy 10 kg vermek ne kadar zor olabilir yaaa

Hulyacim ben yine diyetten koptum yaa adapte olamiyorum. Sabah öğle iyi akşam gidin ucu kaçıyo ama vicdan yapıp 400 ip atliyorum 2 gündür...
Kilom 70 71 değişken.
Sağlıklı beslenmeyi ve telafi yöntemini uyguluycam . Öğlen çok yediysem akşam salata yicem.
Akşam çok yediysem ertesi gün pro ağırlıklı beslenicem. Ayy 10 kg vermek ne kadar zor olabilir yaaa

Akşam yemeginiz en az yemeğiniz olsun öglen ve sabah iyi yiyin protein alın ama kilo vermek istiyorsanız akşam yemeğini en aza indirmek şart!!! Sadece 4 hafta akşam yemeğini saat 18.00 de yiyin sonrasında bişey yemeden meyve dahil yataga girin inanın farkı 4. Haftada hissedeceksiniz tabii ki spor olmazsa olmaz :)

iyi akşamlar..
sabah : 1 tuzlu çubuk
öğle : 1 tbak bezelye yemeği , 3 kaşık bulgur pilavı
akşam : öğlenin aynısı
su : 3 lt
spor : 1 saat yürüyüş
roxen bu nasıl menü kuzum hiç beğenmedim yoğunmusun bu ara hani salatan yoğurdun he:110:kahvaltı yok dövmeyim seni daha yaşınız genç düzgün sağlıklı beslenin lütfen bide okula gidiyorsun bitanem.:KK200:

Kilom 70 71 değişken.
emine şu kararsızlığından vazgeçsen bir yav sen düzenli beslen yeter önce sağlığını düşün sonra kilo vermeyi yok pro yok calsiyum bırak bunları yeterli dengeli öğünlü beslen neolur yalvarıyorum sana bu kilo aldırır bu verdirir diye bişey yok herşeyden kararınca ye en önemlisi sağlığın düzelsin gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK62:YETER YETER EMİNEEEEEEEE:KK70::KK70:

Ben yarın yine portakal diyetine başlıyorum bu hafta dikkat ettiğim halde 1 kilo fazla çıkıyorum inanılır gibi değil.,,gerçekten diyet yapmak psikolojik bi savaş resmen pes ettirmeye çalışıyor insanı ama pes etmek yok yarın sabah portakallarıma yola devam edeceğim..

günaydın kızlar dünkü menüm
sabak iki dilim yumurtalı ekmek şekersiz nescafe
öğlen: iki kaşık öorba hasan paşa köfte bulgrur pilavı yarım tabak salata yoğurt
akşam : ciğer patates 2-3 dilim çavdar ekmeği ayran

bir litre su
25 squat 40 mekik

Back