• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ablam şimdi menü verme zamanı

Sabah
2 çavdar ekmeği ile kaşarlı tost

Ara
5 fındık

Öğle
1 parça tavuk adana yarım çavdar dilim ekmek

Ara 5 badem

Akşam
4 kaşık tavuklu frik pilavı
Ayran
Domates sogus

Su 2 litre
Bol şekersiz çay

Spor borcum oldu ablam
Fatmam süper menü diyemiycem kuzum :( yemek ve salataya yüklen.

Yok bacım 70 geçtim demek istemiştim malum 70 ler sınır benim için . Son günde gece kaçırmıştım 71.1 olmuştu :KK43:.ay ne ayıp utandım :KK43: bu sabah 70.6 dü 500 gr inmiş şişlik .
Yazıyom bak ajandama 70.6 diye..bunu baz alalım...salı gününe kadar enaz 70 tamam mı?

Sanırım bu sefer olacak Aebenim..bugün imtihan günüm olacak ablama gideceğim bi sürü şey yapmıştır ama dünden dedim sakın ye diye ısrar etme bana diye..tamam dedi :KK51:
Bugun benimde zor günüm olacak sohbetimiz var :(.. Yasagım yok ölçülü yiyip skşam aç yatmayı planladım yoksa benim gezmeler ikrAmlar bitermi bu şekilde kilo vermeye çalışıcam inşallah ...

Ablana selamlar ;)

sporumu yaptım 30 dakika ama 1 saate bedel..15. dakikada kirpiklerimden ter aktı..ramazanda çok yaptığım bir programdı...akşam 15 dakika ab ripper yapıcam ben sorunum üst kısımda çünkü..

ah canım bunu bir defa denedim, hiç yetişemedim, sonrada kendi kendime takıldım, bana çok zor geldi:KK45:
Takımdan ayrılmanın yaramıycağı belliydi :KK43: hadi burdan devam saraycam :KK66: sen istedinmi yaparsın menülerini bekliyoruz :KK66:
canım azcık mola verdim, yeniden devam tabiki :KK53::KK60::rolleyes:
Aynen katılıyorum ..

Ama fatmanın konuşamamasıda kötü olmuş :KK43: kadınada yazık .
Fatmam kv. Tavırlarına kendine sanma olurmu içinde yaşadıklarının senle ilgisi yoktur :KK66: üzülme olurmu :KK66:

evet ya kv. denin yerinde kim olmak isterki, çok zor bir durum, asfarovski asfarovski bence sende elinden geldiğince iyi davranmaya çalış, kadın iyice kopmasın hayattan:KK60:

Özelden yaziyim abla
ne haber rabiş fıstık, hayırdır bitanem ne oldu kıyamam bitanem:KK60:
Hayirli olsun hemserim seni ozlemistimmmm topigini gorunce mutlu oldum gelirim benndeee buralara :KK66:
yağmur nasılsın fıstığım, toparlandın mı?:KK60:
Günaydın günlükcüm 300 gram daha gitmiş bugün..(75,9 :KK6:)

günaydın tebrikler:KK9:

Bacım ilahiyat okuyorum ya bu sene bildiğin ders ( arapça , ilk dönem islam tarihi , iletişim teknoloji vsvs . Aralıkta sınav var :KK43:.
Allah kolaylık versin canım:KK19:

ah canım bunu bir defa denedim, hiç yetişemedim, sonrada kendi kendime takıldım, bana çok zor geldi:KK45:

canım azcık mola verdim, yeniden devam tabiki :KK53::KK60::rolleyes:

evet ya kv. denin yerinde kim olmak isterki, çok zor bir durum, asfarovski asfarovski bence sende elinden geldiğince iyi davranmaya çalış, kadın iyice kopmasın hayattan:KK60:

ne haber rabiş fıstık, hayırdır bitanem ne oldu kıyamam bitanem:KK60:

yağmur nasılsın fıstığım, toparlandın mı?:KK60:

günaydın tebrikler:KK9:

Allah kolaylık versin canım:KK19:
Saraycam iyy kuzum ya özledim seni çok :KK15: toparlanmakta zorlanıyorum kuzum insallah daha iyi olucam

Back