Tüm gün temizlik yaptın o spor yerine geçsin.,,menün çok güzel...ama kaşar yeme Fatma'm,bildiğin yağ...normal peynirle yapsan daha iyi olur...Ablam şimdi menü verme zamanı
Sabah
2 çavdar ekmeği ile kaşarlı tost
Ara
5 fındık
Öğle
1 parça tavuk adana yarım çavdar dilim ekmek
Ara 5 badem
Akşam
4 kaşık tavuklu frik pilavı
Ayran
Domates sogus
Su 2 litre
Bol şekersiz çay
Spor borcum oldu ablam
Aklıma gelmedi ablam haklısın epeydir yememistim özledim diye aldın küçük bir paket ama almam artık benden başka peynir yiyen yok evdeTüm gün temizlik yaptın o spor yerine geçsin.,,menün çok güzel...ama kaşar yeme Fatma'm,bildiğin yağ...normal peynirle yapsan daha iyi olur...
Anaaaam hemşerim gelmiş,nasılsın kuzum @zayiflicammm
Çık hulyam hiç spor havam yok şimdi . Namazımı kılıp biraz ders yapayım
Yarın inşallah
Su içerim daha.
Merhaba canim dün akşam balık yedim ekmeksiz ve suyla.üstüne de bi fincan türk kahvesi.12.11.2015 kahvaltim yarım kibrit kutusu beyaz peynir üç yeşil zeytin ve yarım dilim beyaz ekmek
Gel tabi nasıl kilo durumların?Hayirli olsun hemserim seni ozlemistimmmm topigini gorunce mutlu oldum gelirim benndeee buralara
Günaydın Canım..tüm gün yediklerimizi bir seferde yazacağız babycim...bizim yazdığımız gibi bir bak istersen..toplu olarak yazarsan yorumlamamız kolay olur :)Merhaba canim dün akşam balık yedim ekmeksiz ve suyla.üstüne de bi fincan türk kahvesi.12.11.2015 kahvaltim yarım kibrit kutusu beyaz peynir üç yeşil zeytin ve yarım dilim beyaz ekmek
Tamam canım o zaman özet geciyim 11.11.2015Günaydın Canım..tüm gün yediklerimizi bir seferde yazacağız babycim...bizim yazdığımız gibi bir bak istersen..toplu olarak yazarsan yorumlamamız kolay olur :)
Menün ne kadar güzel ahhh o günahlar olmasa...spor yarım saat bile olsa yap babycim...evde internet varsa sınırsız dün bi video yükledim 30 dakikalık çok etkili..,HerGün yapsan süper olur..Tamam canım o zaman özet geciyim 11.11.2015
Kahvaltı:
Yarım pogaca
Yeşil çay bir fincan
Öğlen.
Ezogelin+ tavuksote+yoğurt ekmeksiz.
Akşam
Balık ekmeksiz ve su.sadece bir incan türk kahvesi
11 kasim günahların:
Spor -
1 adet cookienin yarısı
Dört parça çikolata
12.11.2015i gun sonunda yazacağım.
Günaydınlaarrr..Video nerden? Salona gitmediğimde bende o videoya göre yaparım.Menün ne kadar güzel ahhh o günahlar olmasa...spor yarım saat bile olsa yap babycim...evde internet varsa sınırsız dün bi video yükledim 30 dakikalık çok etkili..,HerGün yapsan süper olur..
Ekleyeyim mesajımı...bulayım ..Günaydınlaarrr..Video nerden? Salona gitmediğimde bende o videoya göre yaparım.
fatmacım bu video bunu yapabilirsen hergün süper olur direk kalori yakıcı egzersizler..sporumu yaptım 30 dakika ama 1 saate bedel..15. dakikada kirpiklerimden ter aktı..ramazanda çok yaptığım bir programdı...akşam 15 dakika ab ripper yapıcam ben sorunum üst kısımda çünkü..
Bizde seni güzellikO bizim takim burdaymisss seviyorum sizi ya
Tebrikler hülyam ....Günaydın günlükcüm 300 gram daha gitmiş bugün..(75,9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?