Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ablam şimdi menü verme zamanı

Sabah
2 çavdar ekmeği ile kaşarlı tost

Ara
5 fındık

Öğle
1 parça tavuk adana yarım çavdar dilim ekmek

Ara 5 badem

Akşam
4 kaşık tavuklu frik pilavı
Ayran
Domates sogus

Su 2 litre
Bol şekersiz çay

Spor borcum oldu ablam

Tüm gün temizlik yaptın o spor yerine geçsin.,,menün çok güzel...ama kaşar yeme Fatma'm,bildiğin yağ...normal peynirle yapsan daha iyi olur...

Tüm gün temizlik yaptın o spor yerine geçsin.,,menün çok güzel...ama kaşar yeme Fatma'm,bildiğin yağ...normal peynirle yapsan daha iyi olur...
Aklıma gelmedi ablam haklısın epeydir yememistim özledim diye aldın küçük bir paket ama almam artık benden başka peynir yiyen yok evde

Merhaba canim dün akşam balık yedim ekmeksiz ve suyla.üstüne de bi fincan türk kahvesi.12.11.2015 kahvaltim yarım kibrit kutusu beyaz peynir üç yeşil zeytin ve yarım dilim beyaz ekmek
Günaydın Canım..tüm gün yediklerimizi bir seferde yazacağız babycim...bizim yazdığımız gibi bir bak istersen..toplu olarak yazarsan yorumlamamız kolay olur :)

Günaydın Canım..tüm gün yediklerimizi bir seferde yazacağız babycim...bizim yazdığımız gibi bir bak istersen..toplu olarak yazarsan yorumlamamız kolay olur :)
Tamam canım o zaman özet geciyim 11.11.2015
Kahvaltı:
Yarım pogaca
Yeşil çay bir fincan
Öğlen.
Ezogelin+ tavuksote+yoğurt ekmeksiz.
Akşam
Balık ekmeksiz ve su.sadece bir incan türk kahvesi
11 kasim günahların:
Spor -
1 adet cookienin yarısı
Dört parça çikolata

12.11.2015i gun sonunda yazacağım.

Menün ne kadar güzel ahhh o günahlar olmasa...spor yarım saat bile olsa yap babycim...evde internet varsa sınırsız dün bi video yükledim 30 dakikalık çok etkili..,HerGün yapsan süper olur..

Menün ne kadar güzel ahhh o günahlar olmasa...spor yarım saat bile olsa yap babycim...evde internet varsa sınırsız dün bi video yükledim 30 dakikalık çok etkili..,HerGün yapsan süper olur..
Günaydınlaarrr..Video nerden? Salona gitmediğimde bende o videoya göre yaparım.

sporumu yaptım 30 dakika ama 1 saate bedel..15. dakikada kirpiklerimden ter aktı..ramazanda çok yaptığım bir programdı...akşam 15 dakika ab ripper yapıcam ben sorunum üst kısımda çünkü..
fatmacım bu video bunu yapabilirsen hergün süper olur direk kalori yakıcı egzersizler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…