Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Bilmiyorum ki 1 hafta ara verilip devam edilebiliyormuş yaparsam da eklemeler yaparım biraz,sen ne yapacaksın?
bu hafta bittikten sonra kendi menülerimle bi devam edeyim diyorum sonuca göre devam ederim yada iskeleti portakal diyeti olan birkaç eklemeyle buna devam ederim..portakalsız portakal diyeti yapan bir benim herhalde sabah bitmiş portakal kahvaltıda yiyemedim

TAVŞAN KANI ÇAYA KİM HAYIR DE :) :)
yani, bizde ne kadar önemli çay, ekmek gibi, su gibi, afiyet olsun
Hah işte bu benlik oldu sağol saraycam ben de demligin dibini aramakla meşgulüm
bendensin o zaman afiyet olsun canım, işe ne zaman başlıyorsun bu arada
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
günaydın
günaydıınn ben topiğin bekçisi olarak her daim burdayım

kız bende 2. bekçi sayılırım

günaydın
kendi adıma iyiyim patronum yok antalyalara gitti bende rahat rahat takılıyorum
sen nasılsın
oh oh, keyfine bak ne güzel

günaydın
kendi adıma iyiyim patronum yok antalyalara gitti bende rahat rahat takılıyorum
sen nasılsın
Oh oh kiskandim. Ben de salı başlıyorum ise inşallah. Ama şirket baya kalabalık patrona ulaşmak için iki tane müdürüm olacak hep en tepede olmuştum bu sefer geri olan istedim ama nasıl olacak bilmiyorum hiç. Heyecan yaptım baya neden bilmem

Hiç gitme kuzum zaten çok sevdim ben seni sulecim ben de takıma yazmaya çalışıyorum bu ara canlansin diye yasemin abla da pek olmayacak bu ara iyice sessiz kalmasın takım
oyyyşş nası mutlu oldum bende herkesi çok sevdim burda vallahi monoton günlerime renk geldi okul staj dershane arasında çok sıkılıyordum

Ben her zaman derim benim bünye çayla çalışıyor diye eşim bile alışmaya başladı ama filtre kahveye veya sade türk kahvesine hayır demem. Hatta dur yapayım da sevgili kayın validem ile içeyim karşılıklı

Salı başlayacağım inşallah canım

aynen keyif bende
hayırlı olsun yeni işin o zmnasa
direk patronla muhatap olmak kötü zaten keşke bizimde müdürümüz falan olsa

oyyyşş nası mutlu oldum bende herkesi çok sevdim burda vallahi monoton günlerime renk geldi okul staj dershane arasında çok sıkılıyordum
Evet canım ya. Ben de birçok sanal platformda oldum ama birası kadar gerçek ve devamlı bir yer yoktu. Buradaki dostlar gerçek bence. Birçok kişide numaram var mesela. Konyaya yolu düşen herkesi beklerim başımın üstünde yeriniz var

ayy evet keşke böyle buluşma ayarlama gibi bi şansımız olsa pasta börek tatlı yeriz hepimizin ödül günü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…