- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ben en tepede oldum güzelim ama fabrika olunca gecen gündüzün olmuyor işçi de seni buluyor müşteri de. Çok seviyorum aslında o tempoyu ama kıymet bilen olmuyor. Bir de böyle dememek istedim baharcim bakalım hayırlısı. Yapacağım is beni keser mi emin değilim amaaynen keyif bende
hayırlı olsun yeni işin o zmnasa
direk patronla muhatap olmak kötü zaten keşke bizimde müdürümüz falan olsa
Ben her zaman derim benim bünye çayla çalışıyor diye eşim bile alışmaya başladıama filtre kahveye veya sade türk kahvesine hayır demem. Hatta dur yapayım da sevgili kayın validem ile içeyim karşılıklı
Salı başlayacağım inşallah canım
Az biraz durgun canim ya yeni üyeler var ama çok karisamiyorlar henüz. Peri toplamaya çalışıyor Ama yalnız olunca zor yardımcı arıyor kendine selin dedik ama o da yoğun
Ödül günü olur ama hülya ablanin da bizi öldürme günü olurayy evet keşke böyle buluşma ayarlama gibi bi şansımız olsa pasta börek tatlı yeriz hepimizin ödül günü olur
Yaptım kahveleri içiyoruz şimdi keyfi yerinde arkadaşı ile konuşuyor. Akşam yemek yapmayı da kabul etti. Onların bir yemeği yöresel. Artık ona karşı sabırlı olma kararı aldım. Kizmayacagim hiçbirşeye. Anne olmak istiyorsam anne kıymeti bileyim önce değil mioo bu günleri değerlendir o zaman, salı büyük gün desene
sen kv ile kahveni iç , afiyet olsun
anladım canım bi ara bakmıştım aynura ayrılmış, işe başlamış, çok sevindim onun adına, umarım toparlanır takım.
ayyy beni can evimden vurdun etliekmek diyerektenÖdül günü olur ama hülya ablanin da bizi öldürme günü olurbir ay önce mersine geldik osmaniye ye gittik oradan ama is içindi. Sen ogrencisin gez dolaş fistigim bu günleri çok arayacaksin. Şehirli teklifi yapmıyorum ınan eşim de biliyor buraya yazdığımı ve cagir arkadaşlarını diyor açıkça. Yap kendine bir kaçamak ve gel misafir edeyim seni. Evimiz müsait kedimiz de var etliekmek yediririm sana mis gibi
aynen bende fabrikadayım ama o kadar yoğun iş olmuyorBen en tepede oldum güzelim ama fabrika olunca gecen gündüzün olmuyor işçi de seni buluyor müşteri de. Çok seviyorum aslında o tempoyu ama kıymet bilen olmuyor. Bir de böyle dememek istedim baharcim bakalım hayırlısı. Yapacağım is beni keser mi emin değilim amaönceki yaptığım işin onda biri değil. Maaş önceye göre düşük ama kurumsal diye ok dedim çocuk falan başarabilirsem eğer rahat olur dönmesi
aynen canım, o yabancı garip, sen sevgini verki açılsın biraz, inan hepimiz insanız ve sevgiye karşı, en gaddarımız bile yumuşuyor, güzel haberlerini bekliyorumYaptım kahveleri içiyoruz şimdi keyfi yerinde arkadaşı ile konuşuyor. Akşam yemek yapmayı da kabul etti. Onların bir yemeği yöresel. Artık ona karşı sabırlı olma kararı aldım. Kizmayacagim hiçbirşeye. Anne olmak istiyorsam anne kıymeti bileyim önce değil mibir de bugün fark ettim parmak uçları güçsüzlesmis elleri tam tutamıyor o yüzden batırdığı şeylere kizmayacagim
etli ekmeğe kim hayır derkiayyy beni can evimden vurdun etliekmek diyerektensırf onu yemek için konyada mola verdiğim oldu başka şehirlere giderken bu sene bende ne kadar gezebilirsem o kadar gezmek istiyorum o kadar çok şey varki aklımda Daydream- bir günden bişe demez ablam ya dimi abla
Hadi gel o zaman yarın okul biter bitmezayyy beni can evimden vurdun etliekmek diyerektensırf onu yemek için konyada mola verdiğim oldu başka şehirlere giderken bu sene bende ne kadar gezebilirsem o kadar gezmek istiyorum o kadar çok şey varki aklımda Daydream- bir günden bişe demez ablam ya dimi abla
Ben ilk is yerimde patronlara kafa tutar karşı çıkardım. Benden izinsiz adım atamaz duruma geldiler. İstifa ettiğimde yönetim kurulu başkanı büyük patron yalvardı resmen beni bunlarla bırakma sen varken ben rahatım nasılsa sen peşlerindesin diyeaynen bende fabrikadayım ama o kadar yoğun iş olmuyor
işçisi müşterisi tedarikçisi hepsi halloluyor da patronun her sorunu senden bilmesi zor oluyor onada alıştık gerçi 1,5 senede
allah yarcımcın olsun çocukla zor ama başarabilirsinnn
Amin canım inşallahaynen canım, o yabancı garip, sen sevgini verki açılsın biraz, inan hepimiz insanız ve sevgiye karşı, en gaddarımız bile yumuşuyor, güzel haberlerini bekliyorum
Hadi gel sen deetli ekmeğe kim hayır derki
sende bi patron sayılmışsın orada artıkBen ilk is yerimde patronlara kafa tutar karşı çıkardım. Benden izinsiz adım atamaz duruma geldiler. İstifa ettiğimde yönetim kurulu başkanı büyük patron yalvardı resmen beni bunlarla bırakma sen varken ben rahatım nasılsa sen peşlerindesin diyebi kere bana söylemeden şehir dışına gitmiş genel müdür olan patron. Yolda aradım neredesiniz dedim yoldayim dedi, artık adama nasıl kafa tuttuysam evde bir fatma işte bir fatma siz bana kafayı yedireceksiniz şimdi tirin altına arabayi sürüp intihar edeceğim demişti hiç unutmam ama ben hala devam ediyordum söylenmeye su is vardı yarım kaldı senin yapacağın, falanca müşteri gelecekti fiyat vereceğiz diye ay adamlara patronluk yapmışım resmen utandım şimdi
bir sor bakalım haftasonun varmı diyeHadi gel o zaman yarın okul biter bitmez
Yok ya patronlar benden korkardı kafama estimi sayardim hepsine. Birtek büyük ortaga karşı sessizdim ama o da saygidan işlere karışmazdi o hiç abilik yapardı bizesende bi patron sayılmışsın orada artık
çok güldüm ama
ben patronumdan tırsarımcinsliğği tuttunmu ağzına geleni sayar çünkü
ama işini çok severek yapıyor muşsun belli neden istifa ettin peki
Boşver kursu ben çalıştırırim senibir sor bakalım haftasonun varmı diye
Boşver kursu ben çalıştırırim senibu da klasik yalanım kardeşimi falan kandırmak için
Yok ya patronlar benden korkardı kafama estimi sayardim hepsine. Birtek büyük ortaga karşı sessizdim ama o da saygidan işlere karışmazdi o hiç abilik yapardı bizeona kahve falan yapardım elimle diğerleri de isterdi banane cayciyi ara derdim daha neler neler. Valla canım şimdi dusunuyurum da hala neden ayrıldığımı anlamiyorum hala rahat battı galiba
Amin canım inşallah
kafa olarak yorulmuşsundur belki insanlarla uğraşmak zor çünkü
hayırlısı olsun diyelim yeni işin güzel imkanlar sunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?