Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Migros'ta file portakalın kilosu 1 liraya düşmüş 5 kilo aldım bugün acıktım ya,akşam et yenecek ya hiç yiyesim yok yumurta haşlıcam akşam yine..

Kız Fatma su böreği,etli ekmek,ne sabote ediyon takımı...yaaaa açım zaten etli ekmek dedin de Mevlana'nın karşı tarafında köşede bi restaurant vardı oranın etli ekmeği geldi aklıma oğlanda evde gözümün önünde lahmacun yedi ben ağlamayım da kimler ağlasın.. roxen2303 Fatma'yla yersen göz yumarım

Öğle yemeği vakti herkese afiyet olsun
Afiyet olsun Baharcıııım

Baharım kötü bir kahvaltı onun yerine güzel bir beyaz peynir lor yanına bir yumurta
Öğlen sırf karbon mercimeği yanına salata yoğurt
Akşam havuç için demis hülyacım gi degeri çok yüksek sevgiler

Sen şifa lokantasını diyorsun ama daha ne yerler var orasını unutturacak sen gel yeterki. Aeben abla 1 lahmacun yenir diyordu neden yemedin ki ablam?

Bu arada ben de portakal yiyorum şimdi

Sen şifa lokantasını diyorsun ama daha ne yerler var orasını unutturacak sen gel yeterki. Aeben abla 1 lahmacun yenir diyordu neden yemedin ki ablam?

Bu arada ben de portakal yiyorum şimdi
Listede yok Fatmacım yoksa lahmacun öğlen yenebilir. Bi tane

Ya bu rüzgar kafayı yedirecek bana. Zaten korkumdan dışarı çıkmıyorum. Mutfakta su doğalgaz kaçağı için pencereyi delip taktıkları zinbirtidan var ev soğuk olsa da güvenlik için kabul ettim ama bu ses ruh sağlığımı bozacak neredeyse başka bir çözüm onerisi olan allah rızası için akıl versin ev teksas filmleri gibi efekt veriyor

Daha bize doğalgaz gelmedi bacım bilmiyorum valla.,,alt mahalleye kadar geldi diye seviniyorduk Rusya krizi herşeyi mahvetti,bence sen git 1 ton kömür al..

Cok tak edermmmmm hos bldukmm wuuuu cok aktif bir grup yalniz hiziniza yetisilmiyr ama ben bu kadar aktif olamam sorun olur mu sizin icin minik bebekim var onun pesinde kostrmaktan tuvaletleri bile birlestryrm Dwgiscek muhetemelen artacak yaaaa ballar tikiliyor agzima surejli det hasta hasta dyet minyapilirmislar da cabasin

Seni cok iyi anliyrm.ben de son katta oturuyrm soba borusu var kullanlmiyr vuuuu dye ses cikaroyr bide gecen gun yalnzm kizim uyudu bnde ituruyrdum pat dye ses gelmesiyle kafamda bir agrlik hissetim soba cikisina kapattgmz plastik kapak asiri ruxgardan firlamis kafama carpmis ama nasil korktum anlataman yaaaa

Sürekli gelmek mecburi değil ama akşamları engel ertesi sabah menü,su,spor yazılacak...ama gelirsen de motive olursun önerilerle diyetini şekillendirirsin..

Daha bize doğalgaz gelmedi bacım bilmiyorum valla.,,alt mahalleye kadar geldi diye seviniyorduk Rusya krizi herşeyi mahvetti,bence sen git 1 ton kömür al..
Kömürü alsam baca deliği yok evde ablam allah muhafaza birşey olsa rusya ile eve soba kurulmaz ilk krizde annemin eve gideriz artık hiç olmazsa ekmek falan var kış bitene kadar yetecek odun komur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…