Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Tsk ederim benide araniza aldgnz icin 25 yasindayim 18 aylik kizim var 98 kiloyum boyun1.65 yani top gbi yubarlanyrm uzun zamndr gunlukler baslatym.yatrsmalara grdm.ama kilo veremedim cunku istikrarli degildim suan ne degisti derseniz nefes alamiyrum kizmla oynarkn kesilip kaliyorum cok yorgun hissedyrm surekli uyumak istyrm ve dizlapaklarmdan alti agryr artik kndmo tasiyamiurm ve ilerde kizimin kilomdan utanmasni istemiyorum ayrca esiminde kilomdam etkilendgn hissedyrm bu sebeplerden dolayo kararliyim bu sefer. Karatay dyetine baslayacm ins daja onceden.yaptim 10 gunde 7 kilo flan verdm 3 unu geri aldim ims istkrarli.bir sekilde zayflayablrm. Spor.olarakta yuruyus bandim var gunluk yarim saat yuruyus(zayfladilca sureyi artiracam biyerimi sakatlamak istemiyrm) zumba mezdeke step tahtasinda aerobik zaman buldukca yapmaya calisacam sure belirlemedim.kendime kizlar ims hersey guzelmolur. Yalnz kizim kucuk oldugu icin cok.fazla sohbetlere katilamayacam gunluk bildirimimi yapablrm kabul ederseniz

Birde su sirLar col agir gribim ve balli zencefil meyve tuketiyrm onun icin diyetime iyilesince devam.edecm ins iyilestikten sonra duete baslaymca bildirimmyaparim olur mu buraya da ?

Huhu uyumuşlar tabi uyuyun ben vatanı beklerim canlarım özledim ama sizi gelemedim menü vermedim idare edin hiç abartmadan yedim yemeklerimi tek çekirdek bir avuç
Günaydın Yasom uykucu bu kızlar ben bide bu yağmurda oğlanın okuluna gittim yarına gidecek ödev kitabını unutmuş haspa

Birde su sirLar col agir gribim ve balli zencefil meyve tuketiyrm onun icin diyetime iyilesince devam.edecm ins iyilestikten sonra duete baslaymca bildirimmyaparim olur mu buraya da ?
Gizemcim Hoşgeldin,diyete başladığın zaman kilonu tekrar yazarsın değişir belki,,

Aebenim sen montiye göre yapıyosun sanırım dimi bu monti menüsüyse olmuş
Monti yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyor monti bir gün yap birgün bozla pek olmaz hülyam . Yani bugun yine sohbet var ve montiye uygun ikram bulmak çok zor , bende olabildiğince monti kurallarına göre besleniyorum . Uydugum günler çok güzel gidiyor yani dünki menünün karşılığı 400 gr oldu

Son düzenleme:
merhaba hoşgeldin
inşallah istedğin kilona varırsın
çok gençsin o yüzden kolay verirsin gibi gelyo bana hadibakalım hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…