Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

aynen keyif bende :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

hayırlı olsun yeni işin o zmnasa Hoppa
direk patronla muhatap olmak kötü zaten keşke bizimde müdürümüz falan olsa :KK57:
Ben en tepede oldum güzelim ama fabrika olunca gecen gündüzün olmuyor işçi de seni buluyor müşteri de. Çok seviyorum aslında o tempoyu ama kıymet bilen olmuyor. Bir de böyle dememek istedim baharcim bakalım hayırlısı. Yapacağım is beni keser mi emin değilim ama :D:D önceki yaptığım işin onda biri değil. Maaş önceye göre düşük ama kurumsal diye ok dedim çocuk falan başarabilirsem eğer rahat olur dönmesi :D:D

Ben her zaman derim benim bünye çayla çalışıyor diye eşim bile alışmaya başladı :KK70: ama filtre kahveye veya sade türk kahvesine hayır demem. Hatta dur yapayım da sevgili kayın validem ile içeyim karşılıklı :KK70::KK70:

Salı başlayacağım inşallah canım

oo bu günleri değerlendir o zaman, salı büyük gün desene
sen kv ile kahveni iç , afiyet olsun:KK48:

Az biraz durgun canim ya yeni üyeler var ama çok karisamiyorlar henüz. Peri toplamaya çalışıyor Ama yalnız olunca zor yardımcı arıyor kendine selin dedik ama o da yoğun

anladım canım bi ara bakmıştım aynura ayrılmış, işe başlamış, çok sevindim onun adına, umarım toparlanır takım.

ayy evet keşke böyle buluşma ayarlama gibi bi şansımız olsa pasta börek tatlı yeriz hepimizin ödül günü olur:KK70:
Ödül günü olur ama hülya ablanin da bizi öldürme günü olur :D:D bir ay önce mersine geldik osmaniye ye gittik oradan ama is içindi. Sen ogrencisin gez dolaş fistigim bu günleri çok arayacaksin. Şehirli teklifi yapmıyorum ınan eşim de biliyor buraya yazdığımı ve cagir arkadaşlarını diyor açıkça. Yap kendine bir kaçamak ve gel misafir edeyim seni. Evimiz müsait kedimiz de var :D:D etliekmek yediririm sana mis gibi ;)

oo bu günleri değerlendir o zaman, salı büyük gün desene
sen kv ile kahveni iç , afiyet olsun:KK48:

anladım canım bi ara bakmıştım aynura ayrılmış, işe başlamış, çok sevindim onun adına, umarım toparlanır takım.
Yaptım kahveleri içiyoruz şimdi keyfi yerinde arkadaşı ile konuşuyor. Akşam yemek yapmayı da kabul etti. Onların bir yemeği yöresel. Artık ona karşı sabırlı olma kararı aldım. Kizmayacagim hiçbirşeye. Anne olmak istiyorsam anne kıymeti bileyim önce değil mi ;) bir de bugün fark ettim parmak uçları güçsüzlesmis elleri tam tutamıyor o yüzden batırdığı şeylere kizmayacagim

Ödül günü olur ama hülya ablanin da bizi öldürme günü olur :KK70::KK70: bir ay önce mersine geldik osmaniye ye gittik oradan ama is içindi. Sen ogrencisin gez dolaş fistigim bu günleri çok arayacaksin. Şehirli teklifi yapmıyorum ınan eşim de biliyor buraya yazdığımı ve cagir arkadaşlarını diyor açıkça. Yap kendine bir kaçamak ve gel misafir edeyim seni. Evimiz müsait kedimiz de var :KK70::KK70: etliekmek yediririm sana mis gibi :KK66:
ayyy beni can evimden vurdun etliekmek diyerekten:KK70: sırf onu yemek için konyada mola verdiğim oldu başka şehirlere giderken:kk77::KK70: bu sene bende ne kadar gezebilirsem o kadar gezmek istiyorum o kadar çok şey varki aklımda :KK55: Daydream- Daydream- bir günden bişe demez ablam ya dimi abla:KK17::KK70:

Ben en tepede oldum güzelim ama fabrika olunca gecen gündüzün olmuyor işçi de seni buluyor müşteri de. Çok seviyorum aslında o tempoyu ama kıymet bilen olmuyor. Bir de böyle dememek istedim baharcim bakalım hayırlısı. Yapacağım is beni keser mi emin değilim ama :KK70::KK70: önceki yaptığım işin onda biri değil. Maaş önceye göre düşük ama kurumsal diye ok dedim çocuk falan başarabilirsem eğer rahat olur dönmesi :KK70::KK70:
aynen bende fabrikadayım ama o kadar yoğun iş olmuyor
işçisi müşterisi tedarikçisi hepsi halloluyor da patronun her sorunu senden bilmesi zor oluyor onada alıştık gerçi 1,5 senede
allah yarcımcın olsun çocukla zor ama başarabilirsinnn :KK9::KK9:

Yaptım kahveleri içiyoruz şimdi keyfi yerinde arkadaşı ile konuşuyor. Akşam yemek yapmayı da kabul etti. Onların bir yemeği yöresel. Artık ona karşı sabırlı olma kararı aldım. Kizmayacagim hiçbirşeye. Anne olmak istiyorsam anne kıymeti bileyim önce değil mi :KK66: bir de bugün fark ettim parmak uçları güçsüzlesmis elleri tam tutamıyor o yüzden batırdığı şeylere kizmayacagim
aynen canım, o yabancı garip, sen sevgini verki açılsın biraz, inan hepimiz insanız ve sevgiye karşı, en gaddarımız bile yumuşuyor, güzel haberlerini bekliyorum:KK60:

ayyy beni can evimden vurdun etliekmek diyerekten:KK70: sırf onu yemek için konyada mola verdiğim oldu başka şehirlere giderken:kk77::KK70: bu sene bende ne kadar gezebilirsem o kadar gezmek istiyorum o kadar çok şey varki aklımda :KK55: Daydream- Daydream- bir günden bişe demez ablam ya dimi abla:KK17::KK70:
etli ekmeğe kim hayır derki:KK53::kk77:

Hadi gel o zaman yarın okul biter bitmez ;)

aynen bende fabrikadayım ama o kadar yoğun iş olmuyor
işçisi müşterisi tedarikçisi hepsi halloluyor da patronun her sorunu senden bilmesi zor oluyor onada alıştık gerçi 1,5 senede
allah yarcımcın olsun çocukla zor ama başarabilirsinnn :KK9::KK9:
Ben ilk is yerimde patronlara kafa tutar karşı çıkardım. Benden izinsiz adım atamaz duruma geldiler. İstifa ettiğimde yönetim kurulu başkanı büyük patron yalvardı resmen beni bunlarla bırakma sen varken ben rahatım nasılsa sen peşlerindesin diye :D:D bi kere bana söylemeden şehir dışına gitmiş genel müdür olan patron. Yolda aradım neredesiniz dedim yoldayim dedi, artık adama nasıl kafa tuttuysam evde bir fatma işte bir fatma siz bana kafayı yedireceksiniz şimdi tirin altına arabayi sürüp intihar edeceğim demişti hiç unutmam :D:D ama ben hala devam ediyordum söylenmeye su is vardı yarım kaldı senin yapacağın, falanca müşteri gelecekti fiyat vereceğiz diye :D:D ay adamlara patronluk yapmışım resmen utandım şimdi :D:D

Ben ilk is yerimde patronlara kafa tutar karşı çıkardım. Benden izinsiz adım atamaz duruma geldiler. İstifa ettiğimde yönetim kurulu başkanı büyük patron yalvardı resmen beni bunlarla bırakma sen varken ben rahatım nasılsa sen peşlerindesin diye :KK70::KK70: bi kere bana söylemeden şehir dışına gitmiş genel müdür olan patron. Yolda aradım neredesiniz dedim yoldayim dedi, artık adama nasıl kafa tuttuysam evde bir fatma işte bir fatma siz bana kafayı yedireceksiniz şimdi tirin altına arabayi sürüp intihar edeceğim demişti hiç unutmam :KK70::KK70: ama ben hala devam ediyordum söylenmeye su is vardı yarım kaldı senin yapacağın, falanca müşteri gelecekti fiyat vereceğiz diye :KK70::KK70: ay adamlara patronluk yapmışım resmen utandım şimdi :KK70::KK70:
sende bi patron sayılmışsın orada artık :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
çok güldüm ama :KK70::KK70::KK70:
ben patronumdan tırsarım :KK57: cinsliğği tuttunmu ağzına geleni sayar çünkü
ama işini çok severek yapıyor muşsun belli neden istifa ettin peki

sende bi patron sayılmışsın orada artık :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
çok güldüm ama :KK70::KK70::KK70:
ben patronumdan tırsarım :KK57: cinsliğği tuttunmu ağzına geleni sayar çünkü
ama işini çok severek yapıyor muşsun belli neden istifa ettin peki
Yok ya patronlar benden korkardı kafama estimi sayardim hepsine. Birtek büyük ortaga karşı sessizdim ama o da saygidan işlere karışmazdi o hiç abilik yapardı bize ;) ona kahve falan yapardım elimle diğerleri de isterdi banane cayciyi ara derdim :D:D daha neler neler. Valla canım şimdi dusunuyurum da hala neden ayrıldığımı anlamiyorum hala rahat battı galiba :D:D

Yok ya patronlar benden korkardı kafama estimi sayardim hepsine. Birtek büyük ortaga karşı sessizdim ama o da saygidan işlere karışmazdi o hiç abilik yapardı bize :KK66: ona kahve falan yapardım elimle diğerleri de isterdi banane cayciyi ara derdim :KK70::KK70: daha neler neler. Valla canım şimdi dusunuyurum da hala neden ayrıldığımı anlamiyorum hala rahat battı galiba :KK70::KK70:
:-):-):-):-):-)
kafa olarak yorulmuşsundur belki insanlarla uğraşmak zor çünkü
hayırlısı olsun diyelim yeni işin güzel imkanlar sunsun sana

Back