Neden???Temelli burada artık
Takımdan ayrılmanın yaramıycağı belliydiçok yiyorum ya
Oyy işin zor sevabında bi okadar çok olacak fatmamAmin ablam asıl üzüldüğüm ev mutfak falan değil bu kadın 3 sene arkadaş gibi davrandı bana kardeşime ama şimdi evlendikten sonra düşman oldu selam bile vermiyorbugün temizlik yapıyorum ben kendine tavuk hazırladı tamam dolapta yemeğim var mesele yemek degil ama bana gel birlikte yiyelim demedi. Kendi yedi ve gitti odasına
Kendi odasındamı kalıyor fatmam ?Canım hergün tüm öğünlere servis açıp çağırıyorum gelmiyor sürekli çay kahve götürüyorum bazen içiyor. Onun durumu daha farklı o hayata kahrediyor. Ülkesinden uzak kilisi sevmişti oradan uzak diğer oğlu almanya ya gitti falan
Aynen katılıyorum ..bende öğrendim artık her şeyi söylüyorum ve meğer ne kadar yanlış anlaşılma oluyormuş, konuşmak en güzeli
fatma canım sabahın pek olmamışSabah: 5 tane kurabiye 1 fincan cay
Öğlen :hamsi mangal salata 2 dilim ekmek
Akşam:1 ortaboy patlıcandan karnıyarık 1 dilim ekmek
Aralarda sürekli çay ve 2 fincan kirazlı form çayı içtim.su şimdilik 1.5 litre..
Dün salonda cok agır spor yaptgm için bugün spora gitmedim evde yapıcam..
Kolay gelsinnn:)
Düne göre daha güzel..keşke öğlen yemek yeseydin ,akşamda az...anladıııım sen abur cuburcusun di mi :)sabah : 1 kk peynir , 4 dilim salam (aç bitir) , 1 dilim ekmek , çay
ara : 1 türk kahvesi , 1 kare sütlü çikolata
öğle : 1 yeşil elma , 200 ml süt
ara : 2 k.kayısı , sade nescafe
akşam : 1 kase ezogelin çorba , 4 yemek kaşığı yoğurt
50 dk yürüyüş yaptım...
1,5 lt su içildi , yatana kadarki sürede 1 türk kahvesi 1 yeşil çay 1ltsu içerim
Fatma'm sabahları en azından 1 yumurta yesen öğlene kadar enerji verir...su ne durumda?Sabah: 5 tane kurabiye 1 fincan cay
Öğlen :hamsi mangal salata 2 dilim ekmek
Akşam:1 ortaboy patlıcandan karnıyarık 1 dilim ekmek
Aralarda sürekli çay ve 2 fincan kirazlı form çayı içtim.su şimdilik 1.5 litre..
Dün salonda cok agır spor yaptgm için bugün spora gitmedim evde yapıcam..
Kolay gelsinnn:)
hahaha evetDüne göre daha güzel..keşke öğlen yemek yeseydin ,akşamda az...anladıııım sen abur cuburcusun di mi :)
Kadın Türkçe bilmiyormuş Aebenim..Aynen katılıyorum ..
Ama fatmanın konuşamamasıda kötü olmuşkadınada yazık .
Fatmam kv. Tavırlarına kendine sanma olurmu içinde yaşadıklarının senle ilgisi yokturüzülme olurmu
Menü SÜPEEEEER...su içersin daha erken... Ama spor yapıver 30 dakika :)Benim menüm
Sabah:
2 yumurta ve 1 kş. yulaf kepegiyle omlet .
1br mistik çayla süt .3-4 ceviz .azda peynir .
Öğlen:
Kabaklı tavuk ,ayran .
Ara .
1 minik elma .
Akşam :
Karnıyarık ( fırında )
Cacık ...10 üzüm .
Su az oldu bugun 1.5 lt.
Sporda yok ...
Okudum hulyam ondan dedim konuşamaması kötü oluyor diye . Dahada yeni evliymişsin fatmam ben seni bir kaç senelik evli sanıyordum daha yeni evliymişsin kız :)Kadın Türkçe bilmiyormuş Aebenim..
Çık hulyam hiç spor havam yok şimdi . Namazımı kılıp biraz ders yapayımMenü SÜPEEEEER...su içersin daha erken... Ama spor yapıver 30 dakika :)
Eşinden ayrılmış zaten ablam diğer oğlu da yurt dışına gitti zaten iki kardeşler ihale bana kaldı anlayacağınNeden???
Kendi geliri yok ablam kilis te diğer oğlu ile beraberdi o gidince geldi. Biz de iki ev acamayiz kiKendi odasındamı kalıyor fatmam ?
Tabi onun gözündende bakmak lazım
Kilisten neden geldi ? Yaşı çokmu tek başına kalamıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?