• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Aynen katılıyorum ..

Ama fatmanın konuşamamasıda kötü olmuş :( kadınada yazık .
Fatmam kv. Tavırlarına kendine sanma olurmu içinde yaşadıklarının senle ilgisi yoktur ;) üzülme olurmu ;)
Dua edin ablam ben kendi ailemle bile yaşamadım ki 15 yıldır kadın resmen tavır alıyor bize ve hayata

Merhaba arkadaşlar bende katıla bilirmiyim ^_^
Ben diyetisyen eşliğinde veriyorum ayda 7 olmasada 3 e hatta 4 e razıyım inş.

Ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başladım 2 haftada kacamaklarla 2.100 verdim suan 75.6 kilom :KK49:

Merhaba arkadaşlar bende katıla bilirmiyim ^_^
Ben diyetisyen eşliğinde veriyorum ayda 7 olmasada 3 e hatta 4 e razıyım inş.

Ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başladım 2 haftada kacamaklarla 2.100 verdim suan 75.6 kilom :KK49:
Hoşgeldin h-akbas :) tabi ki katılabilirsin..ilk sayfayı okudun mu?birde bugünkü menünü yazar mısın?

Hayatı diyetle kilo alıp vermekle geçmiş,44 bedeni de 36 bedeni de görmüş bir fani olarak son zamanlarda acayip açılmış iştahıma dur diyemediğimi ,diyete başlayayım dedikçe tabak tabak tatlıları götürdüğümü hayretle izlerken 3. Diyet günlüğümü açayım da şu kiloları vereyim artık dedim...Diyete başlayınca ağzıma bir yudum tatlı koymam ama nerede ne ara o diyetten çıktığımı da anlayamam...öyle deli gibi iştahlı değilimdir aslında ama havalar soğuyunca ailecek iştahlarımız bi açıldı bi açıldı ki sormayın..,Dün gece söylemesi ayıp işkembe çorbalarını içip sonrasında "n'oluyo ya bize"diye serzenişlenirken bulduk kendimizi eşimle...
Sabah kilomu yazıyorum buraya hedef 10 aralığa kadar 7 kilo sonra ay ay hedefler koyacağım..varsa BENDE VARIM diyen buyursun...Benim diyet anlayışım esnek...kalorisine dikkat edip aç kalmadan yapacağım diyetimi.,,öyle çok yasak olunca soğuyorum diyetten..1 hafta Karataya uyar 1 hafta dukana..kafamıza göre amaaaaa 10 aralıkta -7 olacak işte orada esneklik yok ..

TAKIM KURALLARI
  • Tartı günü salı günleridir..sabah aç karna tartılıp bildirilecek..
  • Günlük 45 dakika spor yapılacak ,yapılamazsa ertesi güne enaz 30 dakika olarak eklenecek.
  • Akşam 6:30 da akşam yemeği yenmiş olacak..Çok acıkılırsa 9-10 gibi bir elma yenebilir yada tarçınlı süt içilebilir.,,
  • Günlük enaz 2litre su içilecek...Şekersiz çay kahve içilebilir.
  • İsteyen istediği diyeti yapabilir...Diyetin kurallarını belirtir bizde ona göre yorumlarız.
  • Her akşam o günün menüsü,sporu ve suyu belirtilecek...
KOLAY GELSİN :KK55::KK55::KK55::KK55:
Oo ablam hayırlı olsun günlüğün çok özledim seni ablan nasıl oldu

Back