- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Dua edin ablam ben kendi ailemle bile yaşamadım ki 15 yıldır kadın resmen tavır alıyor bize ve hayataAynen katılıyorum ..
Ama fatmanın konuşamamasıda kötü olmuşkadınada yazık .
Fatmam kv. Tavırlarına kendine sanma olurmu içinde yaşadıklarının senle ilgisi yokturüzülme olurmu
Hoşgeldin h-akbas :) tabi ki katılabilirsin..ilk sayfayı okudun mu?birde bugünkü menünü yazar mısın?Merhaba arkadaşlar bende katıla bilirmiyim ^_^
Ben diyetisyen eşliğinde veriyorum ayda 7 olmasada 3 e hatta 4 e razıyım inş.
Ben 1.70 boyunda 77.7 ile diyetisyene başladım 2 haftada kacamaklarla 2.100 verdim suan 75.6 kilom
Çok iyi 2100 gr,,,hedef kilon nedir?Bu arada özel günümde olmama rağmen eksi 2.100 gördüm
Oo ablam hayırlı olsun günlüğün çok özledim seni ablan nasıl olduHayatı diyetle kilo alıp vermekle geçmiş,44 bedeni de 36 bedeni de görmüş bir fani olarak son zamanlarda acayip açılmış iştahıma dur diyemediğimi ,diyete başlayayım dedikçe tabak tabak tatlıları götürdüğümü hayretle izlerken 3. Diyet günlüğümü açayım da şu kiloları vereyim artık dedim...Diyete başlayınca ağzıma bir yudum tatlı koymam ama nerede ne ara o diyetten çıktığımı da anlayamam...öyle deli gibi iştahlı değilimdir aslında ama havalar soğuyunca ailecek iştahlarımız bi açıldı bi açıldı ki sormayın..,Dün gece söylemesi ayıp işkembe çorbalarını içip sonrasında "n'oluyo ya bize"diye serzenişlenirken bulduk kendimizi eşimle...
Sabah kilomu yazıyorum buraya hedef 10 aralığa kadar 7 kilo sonra ay ay hedefler koyacağım..varsa BENDE VARIM diyen buyursun...Benim diyet anlayışım esnek...kalorisine dikkat edip aç kalmadan yapacağım diyetimi.,,öyle çok yasak olunca soğuyorum diyetten..1 hafta Karataya uyar 1 hafta dukana..kafamıza göre amaaaaa 10 aralıkta -7 olacak işte orada esneklik yok ..
TAKIM KURALLARI
KOLAY GELSİN
- Tartı günü salı günleridir..sabah aç karna tartılıp bildirilecek..
- Günlük 45 dakika spor yapılacak ,yapılamazsa ertesi güne enaz 30 dakika olarak eklenecek.
- Akşam 6:30 da akşam yemeği yenmiş olacak..Çok acıkılırsa 9-10 gibi bir elma yenebilir yada tarçınlı süt içilebilir.,,
- Günlük enaz 2litre su içilecek...Şekersiz çay kahve içilebilir.
- İsteyen istediği diyeti yapabilir...Diyetin kurallarını belirtir bizde ona göre yorumlarız.
- Her akşam o günün menüsü,sporu ve suyu belirtilecek...
Sağol Rabişim bende özledim nerelerdesin?ablam iyi gibi..birkaç aya belli olacak inşallah...dua et olur mu?Oo ablam hayırlı olsun günlüğün çok özledim seni ablan nasıl oldu
Bende kayıplardayım be abla başıma gelmeyen kalmadıSağol Rabişim bende özledim nerelerdesin?ablam iyi gibi..birkaç aya belli olacak inşallah...dua et olur mu?
Ne geldi başına,hayırdır?Bende kayıplardayım be abla başıma gelmeyen kalmadıahh ablana fua ettim biliyormusun sen yazmıştın çok üzülmüştüm yine ederim ablam
Özelden yaziyim ablaNe geldi başına,hayırdır?
Yazacağım ablam az dinleneyim çok yoruldum temizlikten
Tamam kuzum.Özelden yaziyim abla
:) Pek severim marlincimi..
Tamam kuzum dinlen biraz...inşallah iş bulursun en kısa zamanda..kafan rahatlar..Yazacağım ablam az dinleneyim çok yoruldum temizlikten
bendeki resimde ki bakış mükemmel ya net görünüyormu bilmiyorum ama nette vardır tabiki:) Pek severim marlincimi..
Biliyorum o fotoyu :) 36 yıla asır sığdırmış kadın,,,genç ölünce ikon oluyor insanlar...bendeki resimde ki bakış mükemmel ya net görünüyormu bilmiyorum ama nette vardır tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?