Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

resim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi
a ne kadar incelmişsin boyunda uzun ya çok hoş duruyor benim bacaklarım kalın ya seninkiler zayıflayınca baya incelmiş benim sanki incelmiyor boyda kısa olunca

bana darılma ama menün bana sağlıksız geldi canım
sabahları tokluk ve protein açısından yumurta tüketmeni öneririm,kek ve hamuru yalnış buldum ve akşamı da yoğurtla geçirmen ne bileyim olmamış sanki canım ya

menün güzelmiş

Kuzum ben normalde b9yle kahvaltı asla yapmam bugün kursum vardı arkadaşlar kırılıyor yemeyince mecburen yedim yoksa hayatta yemem

Kuzum ben normalde b9yle kahvaltı asla yapmam bugün kursum vardı arkadaşlar kırılıyor yemeyince mecburen yedim yoksa hayatta yemem
afiyet olsun canım arada kaçamak olur bende yapıyorum ama gıda nı güzel almalısın sonra direncin düşer saçların dökülür Allah korusun(başıma geldiği için biliyorum)

Benimde başıma geldi geçen kış
aynen 3 yıl önce yaptığım diyet yüzünden demetle saçlarım döküldü doktor doktor aktar aktar gezdim kilo umrumda olmadı sonra ne oldu biliyormusun arı polenleri doktorların verdiği vitaminler derken elde kocaman sıfır ,o yüzden yavaş ve sağlıklı kilo vermek vücutta hasar bırakmadan mutlu vermek önemli

Tek kişisin kız ne bulaşığı :S
valla bende anlamıyorum çok olmuyor zaten ama mutlaka oluyor mesela yıkıyorum ya yemek yedim tekrar yıkıyorum çay içiyorum tekrar yıkıyorum falan ondan bitmiyor gibi geliyor birikince de sevmiyorum sürekli bulaşık yıka şimdi yemek bulaşıklarımı yıkayıp yeni bulaşık yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…