siyah değil be ablam ışıktan öyle çıkmış herhalde benim saçlar bayaca açıkGüzel incelmişsin roksim ,kız saçlarımız aynı düz siyah benim de
sağol kuzum sanada geçmiş olsunHalam gediii
Ooo maşallah sana ya
a ne kadar incelmişsin boyunda uzun ya çok hoş duruyorresim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi
incelmez olurmu ya inceliyodur sen hergün görüyosun diye farketmiyosun böyle before after yap sendea ne kadar incelmişsin boyunda uzun ya çok hoş duruyorbenim bacaklarım kalın ya seninkiler zayıflayınca baya incelmiş benim sanki incelmiyor boyda kısa olunca
bana darılma ama menün bana sağlıksız geldi canımKahvaltım:1 lokma simit
3 minik kızarmış hamur
2-3 dilim kek.5 adet zeytin
1 kupa neskafe
Öğle:1 kase tarhana
Ara:2 mandalina,1 elma
Akşam:1 kase baharatlı yoğurt
3 litre su
Spor
2 saat yürüyüş
Bugün kurs günüydü mecburen yedim abla sabahDaydream-
Menümm:
09.00:1 brdk şrksz nescafe
Ara 11.00=2 adet kuru kayısı yarım dilim tam bugday ekmegi
Öglen12.30=1kase kereviz çorbası, 1tene etimek, 1kase yoğurtlu semizotu, yarım kase bamya, yarım kase yogurt
Ara:16.00=4 bisküvi 1 elma
Akşam=18.30=yarım tbk Yeşil fasulye, 1 kase cacık
Su:6 brdk
Spor 30 mekik yüzme
Kuzum ben normalde b9yle kahvaltı asla yapmam bugün kursum vardı arkadaşlar kırılıyor yemeyince mecburen yedim yoksa hayatta yemembana darılma ama menün bana sağlıksız geldi canım
sabahları tokluk ve protein açısından yumurta tüketmeni öneririm,kek ve hamuru yalnış buldum ve akşamı da yoğurtla geçirmen ne bileyim olmamış sanki canım ya
yok olmaz önce 59 ları göreyim yaparımincelmez olurmu ya inceliyodur sen hergün görüyosun diye farketmiyosun böyle before after yap sende
afiyet olsun canım arada kaçamak olur bende yapıyorum ama gıda nı güzel almalısın sonra direncin düşer saçların dökülür Allah korusun(başıma geldiği için biliyorum)Kuzum ben normalde b9yle kahvaltı asla yapmam bugün kursum vardı arkadaşlar kırılıyor yemeyince mecburen yedim yoksa hayatta yemem
resim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi
Benimde başıma geldi geçen kışafiyet olsun canım arada kaçamak olur bende yapıyorum ama gıda nı güzel almalısın sonra direncin düşer saçların dökülür Allah korusun(başıma geldiği için biliyorum)
yok canım zaten 72 değilim 66 lardayım önceden 84 kiloydum 6 kilo verince 78 oldum yani ayyy anlatamamışım sanırımVayyy fotodan mı bilmiyorum ama incelmiş versiyon 72 gibi filan değil 62 gibi duruyor... Saçın da gayet siyah duruyor. : pppp
Deadd gel bizimkileride yıka bacım sevabınaben şimdi çıkıyorum gelirim yine bulaşıklarım bekliyor da
geleyim kız adresi verDeadd gel bizimkileride yıka bacım sevabına
Tek kişisin kız ne bulaşığı :Sgeleyim kız adresi veryıkıyorum yıkıyorum yine bir bakıyorum heryer bulaşık
aynen 3 yıl önce yaptığım diyet yüzünden demetle saçlarım döküldü doktor doktor aktar aktar gezdim kilo umrumda olmadı sonra ne oldu biliyormusun arı polenleri doktorların verdiği vitaminler derken elde kocaman sıfır ,o yüzden yavaş ve sağlıklı kilo vermek vücutta hasar bırakmadan mutlu vermek önemliBenimde başıma geldi geçen kış
ayy teşekkür ederim çok üzel oluyo böyle eski fotoğraflarla karşılaştırmakRoxen2303 mşllh sana canım çok güzel olmuşsun fark farkediliyor
valla bende anlamıyorumTek kişisin kız ne bulaşığı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?