• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Kahvaltım:1 lokma simit
3 minik kızarmış hamur
2-3 dilim kek.5 adet zeytin
1 kupa neskafe

Öğle:1 kase tarhana

Ara:2 mandalina,1 elma

Akşam:1 kase baharatlı yoğurt

3 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Bugün kurs günüydü mecburen yedim abla sabah Daydream- Daydream-
Evet sabah çok olmuş ama dengelemişsin diğer öğünlerde..akşam çok az olmuş acıkmazsın di mi?

Menümm:

09.00:1 brdk şrksz nescafe

Ara 11.00=2 adet kuru kayısı yarım dilim tam bugday ekmegi

Öglen12.30=1kase kereviz çorbası, 1tene etimek, 1kase yoğurtlu semizotu, yarım kase bamya, yarım kase yogurt

Ara:16.00=4 bisküvi 1 elma

Akşam=18.30=yarım tbk Yeşil fasulye, 1 kase cacık

Su:6 brdk

Spor 30 mekik yüzme

ayyy abla kolay gelsin konunuz ne şuan kuvvat ve harekete geçmiş olmalılar muhtemelen:KK14:
Haftaya geçerler..ondan önceki tüm konuları hücreden başlayarak Morpa kampüsten dinledik..17 sayfa test vermiş pazartesiye yapılacak..

Kahvaltım:1 lokma simit
3 minik kızarmış hamur
2-3 dilim kek.5 adet zeytin
1 kupa neskafe

Öğle:1 kase tarhana

Ara:2 mandalina,1 elma

Akşam:1 kase baharatlı yoğurt

3 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Bugün kurs günüydü mecburen yedim abla sabah Daydream- Daydream-
sabahı gördüm dedim sabha sabah nerden bulmuş acaba diye kurs varmış tamam oldu:D ama akşam az olmamış mı acıkabilirsin feraceli onun dışında menü güzel;)

resim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi:KK14:

Eklentiler

• PicsArt_1448471587409.jpg
    PicsArt_1448471587409.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 47
Menümm:

09.00:1 brdk şrksz nescafe

Ara 11.00=2 adet kuru kayısı yarım dilim tam bugday ekmegi

Öglen12.30=1kase kereviz çorbası, 1tene etimek, 1kase yoğurtlu semizotu, yarım kase bamya, yarım kase yogurt

Ara:16.00=4 bisküvi 1 elma

Akşam=18.30=yarım tbk Yeşil fasulye, 1 kase cacık

Su:6 brdk

Spor 30 mekik yüzme
Ayaz sen zaten oturtmuşsun menülerini kendine göre,kiloların böyle gitmiş...o yüzden ne yazayım bilemedim.,öğlen çok geldi bana biraz..

resim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi:KK14:
Güzel incelmişsin roksim ,kız saçlarımız aynı düz siyah benim de :KK60:

Back