Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

aynı ben

Haklısın canım saglıklı olan geniş zamanda verilen kilodur biranda verilen kilo vücutta başka organların dengesini bozduğu için vucut hiç ummadık tepkiler veririmiş

Anladım :S

Kesinlikle kim ne derse desin takmıyorum ben yavaş yavaş vericem diyorum

Valla sen kendi kabahatini biliyorsun kuzu ne denir daha

Valla aslında bir damat adayımız var eşimin arkadaşı. Eşim onun hakkında benden 100 kat daha iyi diyor ne dersin

İyi akşamlar herkese
Bugün baya iyi geçti akşam biraz kaçtı yine olsun acelem yok yavaş yavaş vericez nasılsa
Sabahara sekersiz sütlü neskafe armut
Öğlekiymali karnabahar bol yeşillikli kısır ayran ara
Bir kepekli galeta
Kuru meyve sanırım ananas kurusuydu işyerinde yedim
Akşam
3 köfte iki bardak ayran çok az makarna 3-4 kaşık kadar
Yemekten sonra bir bardak boza bu olmadı biliyorum
Su 2 litreyi çoktan geçtim
Spor yine yok
Zaman yok

süppper kısırını canım çekti yaa
spor yoksa ,kilo da almazsın bu menüyle ama biraz daha yavaş olur kiloların gitmesi canım sağlık olsun

Gerçekten bozaa olmuyor mu ben de şimdi içer gibi yapıyordum daha doğrusu yer gibi ilk defa deniyorum da

Öyle demeyiz canım biz de hangi uni senin benim kardeşin üst dönemlerin den deriz hem de doktor adayımız ona göre ay bende tam konyalı teyze oldum
konyalı mısın ya sen benim arkadaşım da konyalı bir teyze var komşusu gidip gelip ona birini buluyordu ya banada diyor hep seni teyxeye götüreyim istersen diye sen misin yoksa o

Menü

Sabah erkenden ( ise başlama alistirmasi diyelim )

1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
1 dilim kavun

Öğlen 1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet

Ara
1 mandalina

Akşam
Tavuk ızgara marul domates

Ara küçük fincan boza

Su bilmiyorum hiç dikkat etmemisim ama icmisimdir diye tahmin ediyorum

Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…