aynı benvalla bende anlamıyorumçok olmuyor zaten ama mutlaka oluyor mesela yıkıyorum ya yemek yedim tekrar yıkıyorum çay içiyorum tekrar yıkıyorum falan ondan bitmiyor gibi geliyor birikince de sevmiyorum sürekli bulaşık yıka şimdi yemek bulaşıklarımı yıkayıp yeni bulaşık yaparım ben
aynen 3 yıl önce yaptığım diyet yüzünden demetle saçlarım döküldü doktor doktor aktar aktar gezdim kilo umrumda olmadı sonra ne oldu biliyormusun arı polenleri doktorların verdiği vitaminler derken elde kocaman sıfır ,o yüzden yavaş ve sağlıklı kilo vermek vücutta hasar bırakmadan mutlu vermek önemli
aynı ben
allaha çok şükür hiçbiri yok hatta saç dökülmem çok oluyordu baya azldı ablam doğru yoldayız deseneEvet kızlar diyet yaparken saç dökülmesi,kabızlık,tırnaklarda beyaz lekelenmeler,çabuk yorulma gibi sorunlar varsa bilin ki yanlış bişeyler var.,
Anladım :Svalla bende anlamıyorumçok olmuyor zaten ama mutlaka oluyor mesela yıkıyorum ya yemek yedim tekrar yıkıyorum çay içiyorum tekrar yıkıyorum falan ondan bitmiyor gibi geliyor birikince de sevmiyorum sürekli bulaşık yıka şimdi yemek bulaşıklarımı yıkayıp yeni bulaşık yaparım ben
Kesinlikle kim ne derse desin takmıyorum ben yavaş yavaş vericem diyorumaynen 3 yıl önce yaptığım diyet yüzünden demetle saçlarım döküldü doktor doktor aktar aktar gezdim kilo umrumda olmadı sonra ne oldu biliyormusun arı polenleri doktorların verdiği vitaminler derken elde kocaman sıfır ,o yüzden yavaş ve sağlıklı kilo vermek vücutta hasar bırakmadan mutlu vermek önemli
Valla sen kendi kabahatini biliyorsun kuzu ne denir dahaiyi akşamlar herkese:) geldi grubun yüz karasıakşama kadar dersim var dedim ya öğleden sonrası iptal oldu, peki ben ne yaptım ; arkadaşlarım avmye gidelim dedi gittimmi GİTTİM , yemek yiyelim dediler yedimmi YEDİM , burger yiyelim dediler uydummu onlara UYDUM menüyü yazayım en iyisi
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen : 1 köfte burger , kola (zero) , patates (ağlicam yazarken ama bide o an görün beni zaten köfte yiyorum kızarmış değil diyerekten götürtüm yemeği)
akşam : 1 portakal , 1 kase yoğurt ( bu öğün yemek cezam)
su : 2,5 lt 3 olacak o
spora gelirsek bu konuda umut pırıltısı görüyorum kendimde 2,5 saat salonda kaldım canım çıktı ama ben o patatesleri yaktım efenim toplamda 1121 kal harcayarak bugünün sporunu sonlandırdım
bende durum bu
ya gülmekten ölüdm ya bende diyorum zayıflıyorum bişey değişmiyor bir zürafa olamadık en iyi piliç oluruz belki
yok ben artık sinir olmuyorum bence amelelik ya çok yorucu sağlık sektörü nöbet falan fialn
bende böyle koca istiyorum bananebende çok tembelim ya dua ederseniz belki bulurum dedim not bekarım
ay burger mı dedi birisicanım nasıl istiyor ya ama yiyemem olmaz yasak eritmişssin ama o ne spor öyle
ayyy ivit yaValla sen kendi kabahatini biliyorsun kuzu ne denir daha
en güzeli canımKesinlikle kim ne derse desin takmıyorum ben yavaş yavaş vericem diyorum
Valla aslında bir damat adayımız var eşimin arkadaşı. Eşim onun hakkında benden 100 kat daha iyi diyorne dersin
Maşallah şule cim. Ama doverim kız seni senin ilk halin benim şimdiki halim gibiresim sözüm vardı bugün için , belli oluyormu bilmiyorum soldaki fotoğraf 78 kilo felan yani 6 kilo vermiş halim diğeri ise bugün çekildi
Öyle demeyiz canım biz dekk da n koca buldum desem gülerler nasıl buldun diye
süppper kısırını canım çekti yaaİyi akşamlar herkese
Bugün baya iyi geçti akşam biraz kaçtı yine olsun acelem yok yavaş yavaş vericez nasılsa
SabahEki Görüntüle 1700370 ara Eki Görüntüle 1700371 sekersiz sütlü neskafe armut
ÖğleEki Görüntüle 1700373 kiymali karnabahar bol yeşillikli kısır ayran ara
Bir kepekli galeta
Kuru meyve sanırım ananas kurusuydu işyerinde yedim
Akşam
3 köfte iki bardak ayran çok az makarna 3-4 kaşık kadar
Yemekten sonra bir bardak bozabu olmadı biliyorum
Su 2 litreyi çoktan geçtim
Spor yine yok
Zaman yok
İyi akşamlar herkese
Bugün baya iyi geçti akşam biraz kaçtı yine olsun acelem yok yavaş yavaş vericez nasılsa
SabahEki Görüntüle 1700370 ara Eki Görüntüle 1700371 sekersiz sütlü neskafe armut
ÖğleEki Görüntüle 1700373 kiymali karnabahar bol yeşillikli kısır ayran ara
Bir kepekli galeta
Kuru meyve sanırım ananas kurusuydu işyerinde yedim
Akşam
3 köfte iki bardak ayran çok az makarna 3-4 kaşık kadar
Yemekten sonra bir bardak bozabu olmadı biliyorum
Su 2 litreyi çoktan geçtim
Spor yine yok
Zaman yok
Öyle demeyiz canım biz dehangi uni senin benim kardeşin üst dönemlerin den deriz hem de doktor adayımız ona göre ay bende tam konyalı teyze oldum
Cnm boza çok faydalı içinde b gurubu vitaminler var ama kaloriside epey fazla ama tarçınla çok seviyorum ben en azından doğal içinde katkı maddesi yokGerçekten bozaa olmuyor mu ben de şimdi içer gibi yapıyordum daha doğrusu yer gibiilk defa deniyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?