Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

zorlama kendini Eminecim o zaman..ara öğün koy kendine olmazsa...ayran,elma gibi..

menüm

sabah: portakal,etimek
öğle:yumurta,etimek,vicdan çorbası (çorbam bitti nihayet)
ara:3 sarma piştiler mi diye baktım ara ara
akşam:köfte.yoğurt,etimek,domates,portakal

suyu az içtim bugün şişemi doldurdum yatana kadar bitireceğim..

spor yapmadım daha birazdan başlarım..

selam kızlar
Kahvaaltı
2 yumurta yağsız tavada
1 dilim kızarmış buğday ekmeği
şekersiz çay

Öğle
teyzoşum lahana sarması yapmış 4 lahana sarma 1 kaşık yoğurt

Akşam
kağıt gibi lavaş'tan marullu çiğ köfte dürüm
not: teyzem taşınıyor kızlar bütün gün faaliyetteydik yeni oturdum ,sabah ta 1 saat spor yapmıştım

iyi akşamlar herkese:) geldi grubun yüz karası akşama kadar dersim var dedim ya öğleden sonrası iptal oldu, peki ben ne yaptım ; arkadaşlarım avmye gidelim dedi gittimmi GİTTİM , yemek yiyelim dediler yedimmi YEDİM , burger yiyelim dediler uydummu onlara UYDUM menüyü yazayım en iyisi
sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , 1 portakal , 1 yumurta
öğlen : 1 köfte burger , kola (zero) , patates (ağlicam yazarken ama bide o an görün beni zaten köfte yiyorum kızarmış değil diyerekten götürtüm yemeği)
akşam : 1 portakal , 1 kase yoğurt ( bu öğün yemek cezam)
su : 2,5 lt 3 olacak o
spora gelirsek bu konuda umut pırıltısı görüyorum kendimde 2,5 saat salonda kaldım canım çıktı ama ben o patatesleri yaktım efenim toplamda 1121 kal harcayarak bugünün sporunu sonlandırdım
bende durum bu

Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır ayazcım bu doğru lakin bi laf var dır pek sevmem ama çuk oturdu yazayım

Bir fil ne kadar zayıflasada bi zürafa olamaz ...

Ya şindi kendimizede haksızlık etmeyelim bizim favori lafımızda vardı dimi ?
" Bodur tavık herdem piliçtir "
:
ya gülmekten ölüdm ya bende diyorum zayıflıyorum bişey değişmiyor bir zürafa olamadık en iyi piliç oluruz belki

Anam diş hekimi nami diğer dentist. Kardeşim kafamın etini yedi biz hem doktor hem mühendis hem sanatçıyız diye bu aralar gıcık oluyorum Dişçi lere ben de sizi gıcık edeyim
yok ben artık sinir olmuyorum bence amelelik ya çok yorucu sağlık sektörü nöbet falan fialn

bende böyle koca istiyorum banane bende çok tembelim ya dua ederseniz belki bulurum dedim not bekarım
ay burger mı dedi birisi canım nasıl istiyor ya ama yiyemem olmaz yasak eritmişssin ama o ne spor öyle

sen birde bana sor bildiğin kırmızıyım hala

1121 kalorimi bowwww

bugün menüm
kahvaltı: 1 dilim tb ekmeği 4 yk lor peyniri 2 zeytin
öğle: 1 kepçe çorba 5 yk ıspanak yemeği yarım dilim ekmek 1 mandalina
akşam salata bol limonlu yağsız tavada kıymalı soğanlı yumurta
ara olarak 1 az şekerli türk kahvesi
1 lt su oldu 1.5 u geçicem inşalah spor henüz yok

Süpersin kuzum

Bütün gün hareket halinde olduğun için yakmışsınız yediklerini şekercim...

Yaktığın kalori anca öğle yediklerini yakmıştır...naptıııın seeeeeennnnnnnn..neyse akşam az yemişsin affettim

Bu sefer roxen2303 seni örnek alsın

Vücudunu zorlama,ben hep çevremdekilere söylerim 50 yaşında da yapabileceğiniz ölçüde spor yapın diye..,yarın vücudunu dinlendir bence roksim.,
yarın rest günüm zeten ablam okulumda yoğun o yüzden gitmicem yarın gün içinde ne yürürsem o , ama şimdi kaslarımızı güçlendirelim ki işimize yarasın ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…