Cnm menün güzel abartı yok afiyet olsunMenü
Sabah erkenden ( ise başlama alistirmasi diyelim )
1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
1 dilim kavun
Öğlen 1yumurta 1 kaşık yulaf ezmesi az peynir ile omlet
Ara
1 mandalina
Akşam
Tavuk ızgara marul domates
Ara küçük fincan boza
Su bilmiyorum hiç dikkat etmemisim ama icmisimdir diye tahmin ediyorum
Spor
Gururla bildiriyorum 2.5 saat yürüyüş. Araba olmayınca baya yürüdüm ne yapsam satsam mi arabayı
Konyaliyim canım ama merkez değil. Merkezdeki teyzeler sabah 9 da geliyor kapıya kız görme diye sen dusun gerisinikonyalı mısın ya sen benim arkadaşım da konyalı bir teyze var komşusu gidip gelip ona birini buluyordu ya banada diyor hep seni teyxeye götüreyim istersen diye sen misin yoksa o
Evet haklısin yavaş olur ama ben her besin gurubundan yiyerek vermek istiyorumsüppper kısırını canım çekti yaa
spor yoksa ,kilo da almazsın bu menüyle ama biraz daha yavaş olur kiloların gitmesi canım sağlık olsun
Çalışıyorsan zor olabilir canım , bende çalışırken yapamıyordum , sporumu evde yapıyorum ama bel hareketleri çalışıp kondisyon sürüyorum , spor yapmadan 500 gr veriyorsa sporla o rakam 1 kilo ve üstüne çıkıyor diyeti spor tamamlıyor gerçekten spor can mışEvet haklısin yavaş olur ama ben her besin gurubundan yiyerek vermek istiyorum
Daha sonra hızlı bir şekilde almamak için sporu nasıl eklicem bilmiyorum ankarada yaşıyorum burada hava soğuk olur kış çetin geçer yani dışarıda spor yapılmaz evde de iş hiç bitmiyorzaten sabah 9 akşam 6 çalışıyorum ancak yetişiyorum
Slm kızlar benim menim çok geç kalktım sabah patates kızartması omlet aksam patates kavurması 1.5 lt su haa bu arada 2_3 tane baklava antep fıstıkli
Ayy bunun hiç diyet menüsu ile alakası yok bugün uzun zaman sonra ilk defa eşim izinliydi onunla yeme sınırlarını aştık
Afiyet olsun canım , arada olur böyle şeylerAyy bunun hiç diyet menüsu ile alakası yok bugün uzun zaman sonra ilk defa eşim izinliydi onunla yeme sınırlarını aştık
Slm kızlar benim menim çok geç kalktım sabah patates kızartması omlet aksam patates kavurması 1.5 lt su haa bu arada 2_3 tane baklava antep fıstıkli
eşine ayak uydurma yumiticiiim bende yasom gibi espri yapıyosun sandım menünü okurken bazen o böyle abartılı menü yazar espri olsun diye ama senin ki gerçekAyy bunun hiç diyet menüsu ile alakası yok bugün uzun zaman sonra ilk defa eşim izinliydi onunla yeme sınırlarını aştık
İyi akşamlar cnmİyi eksamlaaaa
ayyy merak etme sanada aferin dicez ya max 6 ayı var burdaki herkesin fit olma yolundaMaşallah şule cim. Ama doverim kız seni senin ilk halin benim şimdiki halim gibi
Vallahi öyle oldu ama yarın böyle olmayacak detoks yapacağımeşine ayak uydurma yumiticiiim bende yasom gibi espri yapıyosun sandım menünü okurken bazen o böyle abartılı menü yazar espri olsun diye ama senin ki gerçekyasom7272
Aman canım sakın , ne yesen bu saatten sonra direk kilo yapar hele makarnaayyy kızlar bir acıktım bir acıktım bide canım sarımsaklı yoğurtlu makarna istiyo kalktım yapacaktım ay dedim roksi sen napıyosun ya kendine gel uyku saatimede çok var daha
ayyy yemicem zatenAman canım sakın , ne yesen bu saatten sonra direk kilo yapar hele makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?