Herkes beğenecek diye birşey yok topiklere bakarım beğendiğim yorumu beğenirim beğenmediğimi beğenmem bende bi topikte yorum yaptığımda beğenende oluyor begenmiyende bende direk sizin gibi hesap sormuyorum beğenilmeyen yorumlar zorunuza gidiyorsa topik acmayacaksiniz o zamanMune lütfen bakar mısınız? Üslubunun hoş olmadığını düzgünce söylemek suç mu? Üstüne konuyla alakası olmayan kişilerin gelip beğenmedim atması, böyle bir konuda üstelik hiç hoş değil.
Şöyle ki niye beğenmediniz diye degilde acaba yanlış bişi yazdım da onun için mi beğenilmedi diye düşündüğüm için sordum zaten sende "tm anladin" derken neden beğenmediğini belli etmiş oldun . Arkadaşında zaten sadece kaymakama rica etmesini biliyormuş o yüzden çokta üzerinde durulması in gereği yok bizde kötü yorumlara beğenmedim atıyoruz doğru yorumlara değilHerkes beğenecek diye birşey yok topiklere bakarım beğendiğim yorumu beğenirim beğenmediğimi beğenmem bende bi topikte yorum yaptığımda beğenende oluyor begenmiyende bende direk sizin gibi hesap sormuyorum beğenilmeyen yorumlar zorunuza gidiyorsa topik acmayacaksiniz o zaman
Beğenmedim yorumunuzu sizin beğendiğiniz yorumu ben begenmeyebilirim bence lütfen bu konu burda kapansın artık sizle ugrasamiyacam daha fazlaŞöyle ki niye beğenmediniz diye degilde acaba yanlış bişi yazdım da onun için mi beğenilmedi diye düşündüğüm için sordum zaten sende "tm anladin" derken neden beğenmediğini belli etmiş oldun . Arkadaşında zaten sadece kaymakama rica etmesini biliyormuş o yüzden çokta üzerinde durulması in gereği yok bizde kötü yorumlara beğenmedim atıyoruz doğru yorumlara değil
Göz ardı mi ettim kapattım.Konuyu hala kapatmadınız mı, beğendin beğenmedin tartışmasının sona ermesi için illa banlanmanız gerekmiyor değil mi hanımlar ?
Tabii canım çok mutlu oldumBen bu topiği bilmiyordumKasım ayına yazar mısın beni de.
Ben bu topiği bilmiyordumKasım ayına yazar mısın beni de.
Negocum ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi. Benim cüzünü birini verebilirsin 6.cüzü musluk suyu okusun. Tövbe yarabbim musluk suyu okusun yazınca bi tuhaf geldiTabii canım çok mutlu oldum
Ben görmemiştim burayı bilsem daha önce gelirdim. İki sevaba girerdimTabii canım çok mutlu oldum
Verirsen alırım. Ekim sonuna kadar vakit var değil miNegocum ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi. Benim cüzünü birini verebilirsin 6.cüzü musluk suyu okusun. Tövbe yarabbim musluk suyu okusun yazınca bi tuhaf geldi
Tabii ki veririm, evet ay sonuna kadar. Okuyamazsan haber verirsin, ben okurum.Verirsen alırım. Ekim sonuna kadar vakit var değil mi
Ben ne okudum biraz önce, bugün neler olmuş böyle
Kızım sana söylüyorum gelinim....Saçmalardan seçmeler kaba saba gereksizler işte :)
Az daha gidiyordumSaçmalardan seçmeler kaba saba gereksizler işte :)
NegoCellçekim gücü