Her ay 1 hatim yapıyoruz

Herkes beğenecek diye birşey yok topiklere bakarım beğendiğim yorumu beğenirim beğenmediğimi beğenmem bende bi topikte yorum yaptığımda beğenende oluyor begenmiyende bende direk sizin gibi hesap sormuyorum beğenilmeyen yorumlar zorunuza gidiyorsa topik acmayacaksiniz o zaman

Şöyle ki niye beğenmediniz diye degilde acaba yanlış bişi yazdım da onun için mi beğenilmedi diye düşündüğüm için sordum zaten sende "tm anladin" derken neden beğenmediğini belli etmiş oldun . Arkadaşında zaten sadece kaymakama rica etmesini biliyormuş o yüzden çokta üzerinde durulması in gereği yok bizde kötü yorumlara beğenmedim atıyoruz doğru yorumlara değil

Beğenmedim yorumunuzu sizin beğendiğiniz yorumu ben begenmeyebilirim bence lütfen bu konu burda kapansın artık sizle ugrasamiyacam daha fazla

Konuyu hala kapatmadınız mı, beğendin beğenmedin tartışmasının sona ermesi için illa banlanmanız gerekmiyor değil mi hanımlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…