Yeni mekanımız hayırlı olsunHer ay bir hatim yapıyoruz. Başka konum da bir kaç aydır okuyoruz. Artık buradan devam etmek istiyorum.
Her ay bir aşağı da ki cüzü almaya çalışıyoruz, böylece sonunda herkes baştan sona Kuran-ı Kerimi okumuş olacak.
Diğer konu
Manevi Yolculuk
Manevi yolculuğum içindir bu sayfa. Bu günler de beni iyi hissettiren maneviyatımın gelişme çabalarını yazıcam. Her gün neler yapıcam ve yapmalıyım. Bismillahirrahmanirrahim deyip başlayayım yolculuğuma. 🔹Her vakit namazı sonrası 6 sayfa Kuranı Kerim okunacak (Böylece her ay bir hatim...www.kadinlarkulubu.com
AminYeni mekanımız hayırlı olsun
Yeni mekanımız hayırlı olsun.Her ay bir hatim yapıyoruz. Başka konum da bir kaç aydır okuyoruz. Artık buradan devam etmek istiyorum.
Her ay bir aşağı da ki cüzü almaya çalışıyoruz, böylece sonunda herkes baştan sona Kuran-ı Kerimi okumuş olacak.
Diğer konu
Manevi Yolculuk
Manevi yolculuğum içindir bu sayfa. Bu günler de beni iyi hissettiren maneviyatımın gelişme çabalarını yazıcam. Her gün neler yapıcam ve yapmalıyım. Bismillahirrahmanirrahim deyip başlayayım yolculuğuma. 🔹Her vakit namazı sonrası 6 sayfa Kuranı Kerim okunacak (Böylece her ay bir hatim...www.kadinlarkulubu.com
TamamBende katılmak isterim canım
TamamBende katilmayi isterim
Sırayla gidiyoruz diğer aydan dolayı 7,87 8 beni yazabilir misiniz bunlar cüz numarası dimi
Tabii12, 13 alabilirmiyim
Müsait diye biliyorum geçen aya göreİlk 4 cüzu alabilirim müsaitse
5 alındı canım5.cüzü ben alicamNego m ❤
Amin İnşallahYeni mekanımız hayırlı olsun.Maşallah bereketli başladı, yeni arkadaşlar gelmiş
tamam ne boşsa o zamanTamam
Tamam
Sırayla gidiyoruz diğer aydan dolayı 7,8Bonus un o almazsa vereyim size yoksa başka veririm olur mu
Tabii
Müsait diye biliyorum geçen aya göre
Talep çok olursa 2 cüz vereyim sana olur mu
5 alındı canım
Amin İnşallah
Yazdımtamam ne boşsa o zaman
Bana fark etmez ama anlamadığım Kasım'da kaçıncı cüz benim olacakTamam
Tamam
Sırayla gidiyoruz diğer aydan dolayı 7,8Bonus un o almazsa vereyim size yoksa başka veririm olur mu
Tabii
Müsait diye biliyorum geçen aya göre
Talep çok olursa 2 cüz vereyim sana olur mu
5 alındı canım
Amin İnşallah
Şimdi boşta olanı veririm, kasım da bir sonraki cüz otomatik senin olur, tabii devam etmek istersenBana fark etmez ama anlamadığım Kasım'da kaçıncı cüz benim olacaknasıl ilerliyor ?