Evet samimi olsak aramızda espri olsa belki. Neyse artık.Mesela ben de devamlı bat gunlerine veya gebelik isteyenlerin konularına yazıyorum bende orada liste yapıyor olsam bana benimde bat bu gün beni yaz dese bende garipserdim sanırım bu konu da haklısınız belki çok samimi olduğunuz biri olsa fazla dikkat çekmezdi diye düşünüyorum
TabiiBende 28.cüzü alabilir miyim
O senin tercihin yaptığın yorumu begenmeyebilirim buda benim tercihim TM anladın
TmO senin tercihin yaptığın yorumu begenmeyebilirim buda benim tercihim TM anladın
29 kaldı canım vereyimCanım kaldıysa cüz bende alabilir miyim site çıkış yapmış şifreyi geç buldum ancak gidebildim
Sizinle hiçbir alakası olmayan bir konuda arkadaşınızla özelde konuşup gelip burada beğenmedim atmak neyin kafası???O senin tercihin yaptığın yorumu begenmeyebilirim buda benim tercihim TM anladın
Polemiğe girme hiç boşuna boşver
Evet ay sonuna kadar süresi varCanım ben 13 cüzu okuyacam ve ay sonuna kadar bitmsi gerkiyor dimi
Ya boşver polemiğe girmenin anlamı yokSizinle hiçbir alakası olmayan bir konuda arkadaşınızla özelde konuşup gelip burafa beğenmedim atmak neyin kafası???
Konumu böyle saçmalıklarla işgal etmeyin ayıp cidden.
Aynı şeyleri düşünmusuz ya bisiler diyecektim de gerek yokPolemiğe girme hiç boşuna boşver
Cüz kalmadı ama benim bir cüzümü verebilirim isterseniz. 14 veya 15 iRica etsem benide dahil edermisiniz
Hiç yeri değil burası, herkes kendine yakışanı yaparAynı şeyleri düşünmusuz ya bisiler diyecektim de gerek yok
Tamam 15 i size yazıyorumFarketmez siz hangisini okumak isterseniz
Aynen aşkoHiç yeri değil burası, herkes kendine yakışanı yapar