- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Benim cüzlerimden birini alabilirsinben ay ben 12 13ü aldım sanıyordum ama sanırım sıradan gidince bana yer kalmadı. Nego gelecek ayda boşluk olursa tekrar katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim cüzlerimden birini alabilirsinben ay ben 12 13ü aldım sanıyordum ama sanırım sıradan gidince bana yer kalmadı. Nego gelecek ayda boşluk olursa tekrar katılmak isterim
Olur hangisini istersen onu alayımBenim cüzlerimden birini alabilirsin
Atlamış mıyım kusura bakma iki cüz alanların biri verse bir cüzünü olur mu bu ay? Kafam çok dolu atlayıp karıştırıyorum bazen.ben ay ben 12 13ü aldım sanıyordum ama sanırım sıradan gidince bana yer kalmadı. Nego gelecek ayda boşluk olursa tekrar katılmak isterim
Olur hangisini istersen onu alayım
[/QUOT11 le basla istersen sen belki hatim yaparsin kendine bende 2yi okurumOlur hangisini istersen onu alayım
Olur tabiki. burcusami 'm verdi sağolsun. Hiç önemli değilAtlamış mıyım kusura bakma iki cüz alanların biri verse bir cüzünü olur mu bu ay? Kafam çok dolu atlayıp karıştırıyorum bazen.
Amin İnşallah tamam
Almak isteyen olursa veririzBenimde 2 cüzüm var okumak isteyen olursa bir tanesini alabilir daha çok kişi okuması açısından, yoksa ben okurum
Allah kabul etsin bu ay başka yok önümüzde ki ay yeni dağıtılacak.Merhaba 15. Cüzü bitirdim yeniden alabilirim
Buradan devam ediyoruz artık. Cüz kalmadı ama HejaR12 arkadaşımız okumak isteyen olursa bir cüzümü veririm demiştiMerhaba 1 ve 2. Cüzü alabilirmiyim bende?
Aminnn inşallahRabbim bütün dualarımızı ve dileklerimizi kabul etsin inşallah
Almak isteyen var mı canım, 3.cüzü okudum, isteyen yoksa 4.cüzü de okuyacağımBuradan devam ediyoruz artık. Cüz kalmadı ama HejaR12 arkadaşımız okumak isteyen olursa bir cüzümü veririm demişti
Cevap gelmedi arkadaştan. Oku istersen senAlmak isteyen var mı canım, 3.cüzü okudum, isteyen yoksa 4.cüzü de okuyacağım