Her ay 1 hatim yapıyoruz

Ekim ayı hatim listesi. Ay sonuna kadar okuma süresi var. Cüzlerin hepsi verildi. İkişer cüz alanlar dilerse sonradan gelip okumak isteyen olursa birini verebilir, maksat daha çok kişi faydalansın

1. burcusami
2. burcusami
3. HejaR12
4. HejaR12
5. deynepnaz
6. deynepnaz
7. Bonus
8. Bonus
9. E c e
10. C Calcifer
11. C Calcifer
12. Aktif Lora
13. cevizli tarcinli kek
14. Nego
15. E Eda1996
16. Migrenben
17. L Limonlu Su
18. C Cikolataparcacigi
19. Merve2401
20. Merve2401
21. SoLeiL12
22. SoLeiL12
23. Magnifiaque
24. agustos72
25. ohbb
26. @eunja
27. Cilekkokusuu
28. C Cemreww
29. Ataayemi zeynepyu
30. Efser

Sizinle hiçbir alakası olmayan bir konuda arkadaşınızla özelde konuşup gelip burada beğenmedim atmak neyin kafası???
Konumu böyle saçmalıklarla işgal etmeyin ayıp cidden.
Bizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.
Misiniz ekini kullandim.

Bizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.
Misiniz ekini kullandim.
uzamasın artık. özür dilenicek bisey yok ortada. aslında zor değilmis rica etmek. keske bastan bu üslupla söyleseydiniz buralara gelmezdi mevzu.ve gercekten tartisilicak bir topik değil

Misiniz ekini kullandim.
Meryeemmm_ mmm_ mi arkadaşınız değil? İlginçtir ki gelip dan diye beğenmedim atmış.
Çok ayıp yaptığınız çok böyle bir konuda yazık!

Meryeemmm_ mmm_ mi arkadaşınız değil? İlginçtir ki gelip dan diye beğenmedim atmış.
Uzaması gereken bu konu değildi bana beğenmedim atmış hiçte begenilmeyecek bı yanı yoktu çokta güzel yazmıştım halbuki neresini beğenmemiş diye sordum ama kendisininde üslubu yanlış olduğu için o yuzden beğenmemiş . Aman neyse ne bu topikte uzatılacak mevzu değil hele ki özür dileyecek kadar falan

Arkadaşım evet .. sizinde arkadasiniz var sizi beğenen beni beğenmeyen. Ozeliniz kapali olmasa mevzuyu cozerdik. Yazmak zorunda kalmazdım. . ..

Hanımlar gerginliğe gerek yok, lütfen tartışmaya girmeyiniz.
Mune lütfen bakar mısınız? Üslubunun hoş olmadığını düzgünce söylemek suç mu? Üstüne konuyla alakası olmayan kişilerin gelip beğenmedim atması, böyle bir konuda üstelik hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…