Benim cüzlerimden birini alabilirsinben ay ben 12 13ü aldım sanıyordum ama sanırım sıradan gidince bana yer kalmadı.Nego gelecek ayda boşluk olursa tekrar katılmak isterim
Olur hangisini istersen onu alayımBenim cüzlerimden birini alabilirsin
Atlamış mıyım kusura bakmaben ay ben 12 13ü aldım sanıyordum ama sanırım sıradan gidince bana yer kalmadı.Nego gelecek ayda boşluk olursa tekrar katılmak isterim
Olur hangisini istersen onu alayım
[/QUOT11 le basla istersen sen belki hatim yaparsin kendineOlur hangisini istersen onu alayımbende 2yi okurum
Olur tabiki.Atlamış mıyım kusura bakmaiki cüz alanların biri verse bir cüzünü olur mu bu ay? Kafam çok dolu atlayıp karıştırıyorum bazen.
Amin İnşallah tamam
Almak isteyen olursa veririzBenimde 2 cüzüm var okumak isteyen olursa bir tanesini alabilir daha çok kişi okuması açısından, yoksa ben okurum
Allah kabul etsinMerhaba 15. Cüzü bitirdim yeniden alabilirim
Buradan devam ediyoruz artık. Cüz kalmadı amaMerhaba 1 ve 2. Cüzü alabilirmiyim bende?
Aminnn inşallahRabbim bütün dualarımızı ve dileklerimizi kabul etsin inşallah
Almak isteyen var mı canım, 3.cüzü okudum, isteyen yoksa 4.cüzü de okuyacağımBuradan devam ediyoruz artık. Cüz kalmadı amaHejaR12 arkadaşımız okumak isteyen olursa bir cüzümü veririm demişti
Cevap gelmedi arkadaştan. Oku istersen senAlmak isteyen var mı canım, 3.cüzü okudum, isteyen yoksa 4.cüzü de okuyacağım