Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sonuna kadar süresi var ne zaman isterseniz okuyabilirsiniz.Tamam inşallah bu gün okurum
Tamam Allah'ın izniyle okurumEvet ay sonuna kadar süresi var
Söyle kız içinde kalmasınAynı şeyleri düşünmusuz ya bisiler diyecektim de gerek yok
Topik uygun değil ya o yüzden değmezSöyle kız içinde kalmasın
Bizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.Sizinle hiçbir alakası olmayan bir konuda arkadaşınızla özelde konuşup gelip burada beğenmedim atmak neyin kafası???
Konumu böyle saçmalıklarla işgal etmeyin ayıp cidden.
uzamasın artık. özür dilenicek bisey yok ortada. aslında zor değilmis rica etmek. keske bastan bu üslupla söyleseydiniz buralara gelmezdi mevzu.ve gercekten tartisilicak bir topik değilBizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.
Misiniz ekini kullandim.
Allah sağlıklı bebekler nasip etsinBirkere düşük yaptım düşünüyorum ama yine düşmesinden korkuyorum
Meryeemmm_ mmm_ mi arkadaşınız değil? İlginçtir ki gelip dan diye beğenmedim atmış.Bizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.
Misiniz ekini kullandim.
Uzaması gereken bu konu değildi bana beğenmedim atmış hiçte begenilmeyecek bı yanı yoktu çokta güzel yazmıştım halbuki neresini beğenmemiş diye sordum ama kendisininde üslubu yanlış olduğu için o yuzden beğenmemiş . Aman neyse ne bu topikte uzatılacak mevzu değil hele ki özür dileyecek kadar falanMeryeemmm_ mmm_ mi arkadaşınız değil? İlginçtir ki gelip dan diye beğenmedim atmış.
Çok ayıp yaptığınız çok böyle bir konuda yazık!
Arkadaşım evet .. sizinde arkadasiniz var sizi beğenen beni beğenmeyen. Ozeliniz kapali olmasa mevzuyu cozerdik. Yazmak zorunda kalmazdım. . ..Meryeemmm_ mmm_ mi arkadaşınız değil? İlginçtir ki gelip dan diye beğenmedim atmış.
Çok ayıp yaptığınız çok böyle bir konuda yazık!
Tartisma degil balim..Hanımlar gerginliğe gerek yok, lütfen tartışmaya girmeyiniz.
Mune lütfen bakar mısınız? Üslubunun hoş olmadığını düzgünce söylemek suç mu? Üstüne konuyla alakası olmayan kişilerin gelip beğenmedim atması, böyle bir konuda üstelik hiç hoş değil.Hanımlar gerginliğe gerek yok, lütfen tartışmaya girmeyiniz.
Sizinle çözülecek bir mevzu kalmadı bu saatten sonra.Arkadaşım evet .. sizinde arkadasiniz var sizi beğenen beni beğenmeyen. Ozeliniz kapali olmasa mevzuyu cozerdik. Yazmak zorunda kalmazdım. . ..
Boşver canım değmez bu konu kapansın burdaBizim arkadasla koyu bir muhabbetimiz ve özel konuşmamız yok kardeşim.. .. zannaltinda bırakmayın . Arkadaştan özür dileR MISNIZ ??.
Misiniz ekini kullandim.