Ay kusura bakmayın da ağzım açık okudum, bu ne terbiyesizlik bu ne saygısızlık? Sizinle bırakın görüşmeyi, bir daha yüzünüze dahi bakmam ben olsam, hatta eşime de söylerim ki sizin eşinize de duyursun yaptığınız bu saygısızlığı. Bunlar ne kadar iğrenç düşünceler, siz demek ki her tatile gittiğiniz adama yan gözle bakıyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi derler.
Bunu geçtim ben sizin önceki konularınızı da biliyorum bu sefer de yılbaşı için fetva vermeye kalkmıştınız. Ben zannetmiyorum bu yaptığınızın ilk olduğunu, insanlar bıkmış sizden muhtemelen. Size ne kardeşim kimin ne yaptığından, dininin gerektirdiklerinden size ne yahu? Siz önce oturun bir kendi hayatınıza bakın, eskortlarla aldatılıyorsunuz, eşiniz size yalanlar söylüyor, ailenizin yanına gidemiyorsunuz bile. Milletin din için ne yaptığına bakacağınıza eşiniz ne kadar uyuyor dinine ona bakın. Ayıptır yahu, herkes önce bir kendine baksın kendinizi çok mu sütten çıkma ak kaşık sanıyorsunuz da tövbeler olsun peygambermişçesine fetva verme cüretini kendinizde buluyorsunuz?