Hepsi gitti ve tek kaldım

Kimsenin işine karışmayın
Kimse fikrinizi sormadan söylemeyin

Bende kurbanı bağış yapıyorum çünkü gerçek ihtiyaç sahibi yok çevremde
Bu durumda bayramda tatile gitmem benim yanlış birşey yaptığım anlamına gelmez

Arkadaşlarla eşli tatile de gitmem sevmem benim tercihim ama gidecek olana iyi tatiller diler dönerim arkamı
Tavsiye ederim
Böyle başın ağrımaz

Bu gidişle giderseniz daha çok yalnız kalacaksınız. Yahu size ne milletin kurbanından arkadaşlarıyla tatile gitmesinden? Birde en kötüsü kimin kimi götürdüğünden size ne? Ne kadar kötü bir tabir bu. Kalbiniz kararmış sizin.

İsteyen istedigini yapar göbeginiz bir kesilmedi ya sizin ne haddinize karısmak anlayamadım... Bole şeyler düşünuyosan bile içinde tutmasını bil biraz patavatsız buldum sizi...

İlk söylediği kurban muhabbeti yakın Arkadaşlar arasında terslenecek bir konu ama ağzına geleni sayıp rehberden silecek bir konu değil. Yani ben öyle yapardım sana ne işine bak derdim... ama arkadaşı baya laflar ettiğine göre bu olay konu sahibinin ilk falsosu değil. Büyük ihtimalle daha önce de arkadaşlarına abuk subuk laflar etti karıştı falan... onlar da bıktı bundan ve zihniyetinden. Hele son dedikleri üstüne tüy dikmiş. Konu sahibi kötüsün sanırım hıı.

Ay kusura bakmayın da ağzım açık okudum, bu ne terbiyesizlik bu ne saygısızlık? Sizinle bırakın görüşmeyi, bir daha yüzünüze dahi bakmam ben olsam, hatta eşime de söylerim ki sizin eşinize de duyursun yaptığınız bu saygısızlığı. Bunlar ne kadar iğrenç düşünceler, siz demek ki her tatile gittiğiniz adama yan gözle bakıyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi derler.

Bunu geçtim ben sizin önceki konularınızı da biliyorum bu sefer de yılbaşı için fetva vermeye kalkmıştınız. Ben zannetmiyorum bu yaptığınızın ilk olduğunu, insanlar bıkmış sizden muhtemelen. Size ne kardeşim kimin ne yaptığından, dininin gerektirdiklerinden size ne yahu? Siz önce oturun bir kendi hayatınıza bakın, eskortlarla aldatılıyorsunuz, eşiniz size yalanlar söylüyor, ailenizin yanına gidemiyorsunuz bile. Milletin din için ne yaptığına bakacağınıza eşiniz ne kadar uyuyor dinine ona bakın. Ayıptır yahu, herkes önce bir kendine baksın kendinizi çok mu sütten çıkma ak kaşık sanıyorsunuz da tövbeler olsun peygambermişçesine fetva verme cüretini kendinizde buluyorsunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlarla tatile çıkmakta ne gibi bir sakınca var anlamadım. Biz de arkadaşlarla grup halinde gideriz tatile. Çokta güzel vakit geçiririz. Hiç böyle düşünmemiştik. İlki neyse de sonradan diğer arkadaşınıza yazdıklarınızdan sonra eskisi gibi olmanız çok zor.

Arkadaşlarla tatile çıkmakta ne gibi bir sakınca var anlamadım. Biz de arkadaşlarla grup halinde gideriz tatile. Çokta güzel vakit geçiririz. Hiç böyle düşünmemiştik. İlki neyse de sonradan diğer arkadaşınıza yazdıklarınızdan sonra eskisi gibi olmanız çok zor.

Peki konuşmalarınızda yanlış anlaşılan neresi var. Biz de yanlış anladık sanırım. Ne demek istemistiniz şimdi açıklayın o zaman.

çok tehlikeli birisin konu sahibi.. kışkançlıktan insanların namusuna laf atabilecek kadar sinsi ve tehlikelisin.. rabbim arkadaşlarını kurtarsın senden, cümlemizden de uzak tutsun senin gibi insanları..

Ben cidden böyle insanlardan çok korkarım ya. İşine gelmediği her an namusunu diline dolayabilir, kendi hayatına bakmadan sana iftira atabilir. Uğraş dur sonra. Konu sahibinin de yaşadığı hayatı bilmesek sanacağız derviş hayatı falan yaşıyor.

aynen öyle.. kendi kıskançlığı, hasetliği, iğrenç düşünceleri ile karşıdakini ciddi şekilde harcayabilir bu tip insanlar.

Zihniyetin öyle kirli, öyle sığ ki..
Üzülüyorum sizin gibi insanlara..
Bu saçma salak, kokuşmuş, asırlık kafalarla hayatı kendinize de çevrenizdekilere de zehir ediyorsunuz.. Mutsuzsunuz, kıskançsınız, fesatsınız..Sizin gibi kalıplara sıkışmamış, özgürce yaşayan, seven sevilen, mutlu insanları ölümüne kıskanıyorsunuz.. Onlar da mutsuz olsun diye bu zehiri akıtıyorsunuz.. Ama yine olan size oluyor..

Sen şimdi kurban kessen nolacak.. Onu da kesin herkesi kendin gibi bildiğin için "aman millet kurbanda, kurban kesmedi demesin" diye kesiyorsundur... Bir de beni yanlış anladılar demez misin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…