Hepsi gitti ve tek kaldım

Ah canım ya sevin sen tamam çünkü ben zaten eşime gece anlattım herseyi
eşin tabi ki sessiz karşılar.
rus sitelerinde kadın arayan adam, senin kankalarına da göz koyar diye korktun.
bilinçaltın açığa çıktı o sözlerinle.

sen diğerlerini boşver, kocan kardeş ayağına kimleri götürür ona bak.

Umarım sizin gibi kıskanç ve fesat biriyle konuşmazlar daha. Sizin gibilere müstehak yalnız kalmak. Ve dusuncem şu ki ömrünüz boyunca dostsuz kalacaksınız bu huylariniz yüzünden. Parazit gibi elalemin namusuna kadar laf et sonra o benim can dostum kardeşim yanlış anladı. Umarım kocasına da söyler de kocanın kulağına gider

Eski konularina soyle bir goz attimda daha cok kucuksun minnos öğrenecek cok seylerin var haytta:dondurma:. 20 yasinda olman bir yana bir olgunlugun yok. İnsanlarin hayatlarina burnunu sokup sacma yargilamalarda bulunma. Hep yalniz kalirsin sonra.
Yok yeni yili niye kutluyorsunuz yok kurban kesmek yerine neden tatile gidiyorsunuz.
Lutfen pencelerinizi cekin insanlarin uzerinden

İnsanların tatile kiminle çıkacağından sana ne? Bayramda tatile çıkmasından sana ne?
Sevdiğin kardeş gibi gördüğünden emin misin? Çok fesat geldin bana, işin gücün ortalık karıştırmak gibi. Herkes senin doğrularına göre yaşamak zorunda değil. Onlarda az bile yapmış açıkçası

Ne yazayim ki baştan sona haksizsiniz.. Hepimizin arkadaşlari var ama hayatlarina mudahale etme hakkimiz yok. Ustunuze vazife olmayan birseye karişmiş ortaligi darma duman etmişsiniz. Biraz zaman gecmesini bekleyin belki ofkesi yatisir tekrar ozur dilersiniz

Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim.
Yuh artık kız bence gayet doğru anlamış. Size ne canım kim kiminle nereye giderse herkesin görüşü farklı üstünüze vazife olmayan konulara yorum yapmışsınız. Kızda size haklı olarak yerinizi hatırlatmak için hayatından çıkarmış

Zihniyetin öyle kirli, öyle sığ ki..
Üzülüyorum sizin gibi insanlara..
Bu saçma salak, kokuşmuş, asırlık kafalarla hayatı kendinize de çevrenizdekilere de zehir ediyorsunuz.. Mutsuzsunuz, kıskançsınız, fesatsınız..Sizin gibi kalıplara sıkışmamış, özgürce yaşayan, seven sevilen, mutlu insanları ölümüne kıskanıyorsunuz.. Onlar da mutsuz olsun diye bu zehiri akıtıyorsunuz.. Ama yine olan size oluyor..

Sen şimdi kurban kessen nolacak.. Onu da kesin herkesi kendin gibi bildiğin için "aman millet kurbanda, kurban kesmedi demesin" diye kesiyorsundur... Bir de beni yanlış anladılar demez misin!!!!

:KK9:

Bak daha 20 yaşındaymışsın.. Lütfen kendini geliştir.. Hayat dinden, günahtan, haramdan ibaret değil.. Araştır, oku.. Doğru bildiğin çoğu şeyin aslında sadece bu sahte toplum ahlak zırvalığının kendi menfaatlerince yarattığı aptalca tabular olduğunu göreceksin.. Hayatta herşeyi sadece inancına göre değerlendirmeye çalışıyorsun fakat senin yaptığın şeyin mensup olduğun dinde günahı daha büyük, bunu farkedemiyorsun.. Çünkü aslında günah falan umurunda değil.. Sen farkında değilsin ama senin 'doğruların' sadece 'millet ne der' felsefesi üzerine kurulmuş.. O millete bakma sen, o millet hem der hem de alasını yapar.. Sen de o milletten biri olma.. İnsanları eleştirme, kınama, yargılama, onları böyle ucuz şeylerle itham etme.. İnsanların tercihlerine saygı duy.. Kimsenin mutluluğunu kıskanma, başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenirsen bunun en çok sana faydası olacak inan.. Kendini sev, insanları sev..

Ya herkes ne kadar ağır konuşmuş bir insanın hatalarını söyleyebilirsiniz elestirebilirsiniz ama kişiliğine karakterine hakaret edemezsiniz .....konu sahibi anladigim kadariyla yaşınız küçük daha nerde nasıl davranmalı nasıl konuşulmali bilmiyorsunuz insanların özel hayatlarına karisamaz ve heryerde yorum yapılmaz şuan bende eşim ve eşimin arkadaşı hanimiyla tatildeyiz iki aile çocuklarımızla tatile geldik kimine doğru kimine göre yanlış ama kimse kimsenin namusuna göz koymuyor arkadaşım her kurban bayramı tatile çıkar eşi çocuklarıyla ona göre normal bana göre değil bayramlar aileyle gecirilmeli ama kalkipta kimseye müdahale etmem yorum yapmam ...kisacasi yanlış şeyler soylemissiniz sakin kalıp beklemede kalın ve söylediğiniz sözlerin arkasında kalın yanlış soyleseniz bile

X