- Konu Sahibi Pammikprensess
Neyi yanlış anlamış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin tabi ki sessiz karşılar.Ah canım ya sevin sen tamam çünkü ben zaten eşime gece anlattım herseyi
Yuh artık kız bence gayet doğru anlamış. Size ne canım kim kiminle nereye giderse herkesin görüşü farklı üstünüze vazife olmayan konulara yorum yapmışsınız. Kızda size haklı olarak yerinizi hatırlatmak için hayatından çıkarmışSonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim.
Rus demeyeydin eyiydi.eşin tabi ki sessiz karşılar.
rus sitelerinde kadın arayan adam, senin kankalarına da göz koyar diye korktun.
bilinçaltın açığa çıktı o sözlerinle.
sen diğerlerini boşver, kocan kardeş ayağına kimleri götürür ona bak.
Zihniyetin öyle kirli, öyle sığ ki..
Üzülüyorum sizin gibi insanlara..
Bu saçma salak, kokuşmuş, asırlık kafalarla hayatı kendinize de çevrenizdekilere de zehir ediyorsunuz.. Mutsuzsunuz, kıskançsınız, fesatsınız..Sizin gibi kalıplara sıkışmamış, özgürce yaşayan, seven sevilen, mutlu insanları ölümüne kıskanıyorsunuz.. Onlar da mutsuz olsun diye bu zehiri akıtıyorsunuz.. Ama yine olan size oluyor..
Sen şimdi kurban kessen nolacak.. Onu da kesin herkesi kendin gibi bildiğin için "aman millet kurbanda, kurban kesmedi demesin" diye kesiyorsundur... Bir de beni yanlış anladılar demez misin!!!!
ahıskaface rusların facebook muş. ondan öyle dedim.Rus demeyeydin eyiydi.
Yok yahu kötü yerden vurdun demek istedim :)ahıskaface rusların facebook muş. ondan öyle dedim.