Hepsi gitti ve tek kaldım

Hayatının en doğru kararlarından birini vermişler sizi dışlayarak. Hem haksızsınız, hem dedikoducu hem de gerçekten namusa dil uzatan bir iftiracı. Size ne kimin kurban kesip kimin tatile gideceğinden. Ayrıca akrabayla, arkadaşla tatil neden olmuyormuş. Bu kadar mı gözü dönmüş ki bu arkadaşlarınızın hemen fırsat bilip grup mu yapacaklar. Bir de götüren falan diye tüy dikmişsiniz. Biz de bir laf vardır kişi kendinden bilir işi diye...

Çogu kisi bana iğrençsin dedi hepiniz beni aşşağıladınız. Yetmedi diger konularımdan saldırdınız. Bu aralar evet çok kötüyüm siddet gördüm aldatıldım ve en önemlisi annem bana sırt çevirdi bütün bunları bir arada yaşadım ben ve kimsenin umrunda olmadım. Hiçkimse napıyon nasılsın demedi ama onların derdi oldu mu koştular yanıma hemen. Ben böyle olsun istemedim bu sekilde sonuçlanmasını istemedim. Allah biliyor onu o sinirle söyledim gercek amacım dedikodu yapıp hainlik yapmak değil di. Ben böyle bir insan değilim. Çok doldum belki de bu yüzden bu kadar aptallık yaptım. Peki ya siz? Siz bana bunları söylerken neye dayanarak söylediniz hadı ben iğrencim pisliğin tekiyim peki ya siz?? Hiç tanımadığınız birisiyim ama çok iyi aşagılamayı biliyorsunuz. Ben yaptığımın doğru birsey oldugunu söylemedim hiçbir zaman söylemem de hepsini tek tek arayıp özür dileyip helallik istemiştim zaten en basında ben sizden sadece simdi ne yapmalıyım dedim. Ama siz beni yerden yere vurdunuz. Kimse 4 4 şükür degil herkes hata yapar. Bende yaptım ama önemli olan bunu bilip özür dilemek. Bu yazıyı okuyan kişi sana diyorum hatasız mısın sen hiç mi pişman olucagın seyler yapmadın. YAPTIN... Bende yaptım keske yapmasaydım ama yaptım şimdi beni eleştirmeyin çoğunuzun yorumunu okumadım çünkü biliyorum hepiniz aynı seyi yazmışsınız. Yazık diyorum sadece

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esim.1004346/

Bu konusuna göre eşim pis demiyorda esinin arkadaslarinin esine laf soyluyor. Tabi korkmakta haklisin esini nasil zapt edeceksin ama en kolay milletin namusuna imada buulunmak degil mi? Kusura bakmada herkes siz kari koca gibi icipis degil. Once kendinizi duzeltin sonra baskalarinin tatiline lafedin.

Şok !!!

Arkadaşlarımızla tatile çıkınca bir kısım insan tarafından ahlaksız olarak değerlendiriliyoruz sanırım .. bak şimdi sıkıntıdan kasacagim yerlerime ağrı girdi ....

Kıskanç eşler için diyoruz ya ,içi pis ,dışardakileri de öyle sanıyo ..seninki aynı o hesap olmuş ..

İşin dini kısmı da kişiyi ilgilendirir ,çevresini değil ..inançlı insanlarsa ,kurbanlarini uygun bir kurumda kestirip ,ihtiyacı olan ailelere dağıtmayı uygun bulmuşlardır belki .........

Neyse ...Bu zamana kadar arkadaşlarla çok tatile çıktım ..hangisi kocama göz koymuş yada ben hangisininkine. ...gidip biraz ahlaksizligima ağlayayım ...

Ben sizin aldatılma konunuzu da okudum ve size destek oldum bunu söyleyeyim öncelikle. Bana daha önceden özel mesaj atmıştınız size o zaman da destek oldum. Hata bilmeyerek yapılır ve tekrarlanmaz. Siz bile isteye insanlara iftira atmışsınız, fetvalar vermeye kalkmışsınız hala da veriyorsunuz. Siz mükemmel misiniz, çok mu günahsızsınız da millete fetva verecek cesareti kendinizde buluyorsunuz? Kendi kocanızın yediği naneler bini aşmışken milletin karısına kızına iftira atmak ne demek? Sizin bu yaptığınız aleni terbiyesizliktir, insanların namusuna dil uzatmak ne kadar ayıp ya bu hata yapmak gibi küçültülemez. Siz ektiğinizi biçiyorsunuz kusura bakmayın, bu kafayla gittikçe de daha çok biçeceksiniz.

Simdi de burdaki insanlara dil uzatiyorsun, sen bence kendinin hic farkinda degilsin.. Cok aci yasadin diye bu cirkinlikleri yapma hakkin yok, herkes anlatsin o zaman derdini, bunlari bunlari cektim diye millete saldirsin dursun, olacak is mi?
Eski konundan vurmalari cirkin, onu ben de tasvip etmiyorum.. Evet seni tanımıyor kimse ama burda kim kimi tanıyor ki? Anlatıldığı kadariyla anlatılana yorum yapıyoruz.. "Ben pisligim, ya siz?" nasil bi yaklasimdir?

Talebin üzerine konunu kapatıyorum ama senden epeyce büyük, hayat tecrübesi olan bir ablan olarak şu tavsiyeme kulak vermeni istiyorum, eşin seni incitti, aldattı, mutsuzsun ve ailenin yanına dönemiyorsun, belli ki kötü bir süreç geçiriyorsun, üzüldüm senin adına ama arkadaşlarının hayatına özentini öfkeye dönüştürme ablacım, bu kimseye değil sana zarar verir.

Arkadaşlar beraber tatile gidebilir, bunda bir kötülük yok, babamın işi nedeniyle evde olmadığı bir gece annem evde düşük yapıyordu, onu geceyarısı hastaneye annemle babamın en yakın dostları olan karı-koca götürmüştü, düşün ki bir kadın düşük yaparken ne halde olur, o halini gördü X amcam ve X teyzem ama onlar dosttu, dostluk böyle birşeydir, kanaması olan dostlarını hastaneye götürürler ama asla birbirlerine yan gözle bakmazlar, çok gençsin, söylediğin lafların nereye gittiğini bilmiyorsun, öfkene hakim olup diline ve nefsine hakim olmayı bilmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…