Hepsi gitti ve tek kaldım

Arkadaşla da çikilabilir gayet normal bisey esleriyle beraber diyosn evli olupta baska bi adamla tatile cikmiyo ya neresi yanlis geleblir bunun siz gidemedgnz için kiskanmissnz bence

Az bile yapmış size. söylediğiniz sözlerin farkında mısnız? en yakın arkadaşm kardeşim gibi diyorsunuz ama arkasından dedikodu yapmayı bilyorsunuz namusuna kadar laf söyemişiniz. Çok iyi yapmış sizinle arkadaşlığını bitirerek

Kadin sizi yanlis anlamamis ki!
Ne dediyseniz onu anlamis.
Cok ayip etmissiniz. Size ne kim kiminle izterze gider tatile. Ister kurban kezer ister tatile gider.
Hele arkadasla tatile gitme hakkindaki dusunceleriniz cok sacma ve kırıcı. O kadınların yerinde olsam sizinle asla gorusmem.

Insanlarin hayatina burnunuzu soktugunuz kadar kendinizle ilgilenseniz keske. Falanca kurban bayraminda tatile gidecekmis.
Size ne?
Kime ne?

herkesin haaytına burnunuzu sokarsanız böyle dımdızlak kalırsınız ortada. birde üstüne dedikodusunu yapmışsınız. onlarda sizin gerçek yüzünüzü görüp size yol vermiş.

Öyle bi mesaja bu kadar tepki vermesi size karşı dolu olduğu izlenimi veriyor. O da muhtemelen son damla olmuş.

Arkadaşlarınız yerinde tepki vermiş. Öyle aklindakini löp diye dile dokersen sende istemedigin seyler duyarsin karsiliginda. Sizin hayat tarziniz bu olabilir ama baskalarinin sınırına girip karismaya kalkarsaniz alacaginiz cevap bu olur. Yanlış anlasilmamissiniz gayet doğru anlamışlar ve size tepki vermişler. Herkes kendi hayatini yaşar birbirini eleştirmezse sorun kalmaz...

Arkadaşlarla gitmek de cok zevkli ,,ne farkeder aynı odada mı kalıyorsunuz ki..
Hikayenin devamını anlamadım..olayı biraz üstü kapalı anlatmışsınız,karsı taraf daha farklı şeyler söyleyecek gibi geldi .

Sizi neden ilgilendirdiğini anlamadım ? İnsanlar istediklerini yaparlar. Hem laf söylemiş hem de ortalığı karıştırmışsnız. Belki niyetiniz iyiydi ama sizin üstünüze vazife değil...

ha bir de unutmuşum yazmayı

_biz ne arkadaslar gördük götürdüler falan

çok abes uslup

Yazıyı okurken bu cümleyi defalarca okudum anlamadım. Halbuki aklım şeytanlığa çok iyi çalışırdı ama demek ki buna yetmedi.

Yorumları okuyunca anladım. Vay anasını.

Geleyim konu sahibine, cidden üstünüze vazife olmayan şeylere burnunuzu sokuyorsunuz. Kurban, murban hikaye. art niyetlisiniz.

Ne arkadaşlar gördüm birbirini götüren mi valla iyi yapmışlar sizden uzak durmakla. Biri bana böle diycek saçını başını yolarım

konu sahibi ortalarda yok. ben ne yaptım ki ben iyi yürekliyim falan diye evde kendini telkin ediyordur herhalde

Konularını okudum da kendisi de tatile gidecekmiş zaten.
Ayrıca bir önceki konusunda eşinin kendisini aldattığını falan yazmış
işler biraz karışık bulaşmamak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…