Hepsi gitti ve tek kaldım

Swinger yaparlar pelin.
Millet birbirinin eşiyle sevişir.
Konu sahibesi biz ne kardeşler gördük birbirlerini götüren derken biliyorda söylüyor yani, nasıl ortamlara girdiyse artık.

Zaten aktivitenin dibi bunlardan cikiyor, biz mal gibi tatil yapip, odada cocuk var diye kocaya bile yanasmayalim, millet kardes kardese goturme fantazisi yapsin

Anlattığın kadariyla 3. dende bir cacık olmaz. Mümkünse hiç biriniz birbirinizle görüşmeyin . Birbirinize zarar verirsiniz. Onlar tatile çıksın size ne ? O lafında ağır olmuş . hiç biriniz birbirinizle görüşmeyin .

Kardeşim dediğiniz insanın dedikodusunu yapmışsınız yanlış anlaşılma yok.
Ayrıca isteyen istediği zaman istediği kişiyle tatile gider, üzerinize vazife olmayan şeylere niye karışıyorsunuz ki ?

Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim.

Bu cumleden anliyoruz ki senin zihniyetin bu!
Ve ben bu sekilde dusunen biriyle aslaaa arkadaslik yapmazdim.
Kadinlar hakli yani..
Arkadasin esiyle tatile gitmek istemezsin belki rahat edemezsin vs anlarimda senin kafa direk kardes kardesi goturmekte

Swinger yaparlar pelin.
Millet birbirinin eşiyle sevişir.
Konu sahibesi biz ne kardeşler gördük birbirlerini götüren derken biliyorda söylüyor yani, nasıl ortamlara girdiyse artık.

önceki konularına bakınca iyi anlaşan eşlerin ve arkadaşların kendisine neden bu kadar dokunduğu da görülüyor zaten.. bu kadar sinsi, içten pazarlıklı ama kurban kesiyor ya, işlem tamam (buraya bir tik işareti gelecek )

Ne pis diliniz varmış sizin ya. Hasetinizden kıskançlığınızdan gözünüz dönmüş. Ne demek kardeş deyip götüren çok kişi var?
İsteyen istediğiyle tatile çıkar size ne ?
İsteyen kurban keser istemeyen kesmez size ne ?
Size mi kaldı insanları yargılamak.
Aklı olan sizden fersah fersah kaçar !

Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim.

Ben bu cümleyi ilk okuduğumda yani birbirlerini tatile götüren beraber vakit geçiren diye anlamıştım. Şimdi görüyorum ki gerçekten çok iğrenç bir yapınız var.Midemi bulandırdınız.Hayat boyu konuşmazlar akıllı insanlarsa sizinle.Rezalet bir düşünceniz fesat pislik bir diliniz var.Utanın utanın.

Şunu çok net anlayın ki bir tek sizin doğrularınız yok konu sahibi. Tek kural koyucu siz değilsiniz. Kurban kesmek zorunlu ama ensestlik normal size göre sanki. Milletin de öyle yapacağını düşündüğünüze göre. Off yazmıcam daha berbat. Ben de sizinle arkadaşlık kurmazdım. Yanımda bik bik kural sayan insanı kim ister. Artı biraz kitap oku. Hayat senin kurallarından ibaret değil

Yazık o insanlar bir de sizinle arkadaşlık kurmuşlar iyi ki çok geç olmadan gerçek yüzünüzü göstermişsiniz nasıl bir zihniyetiniz var insan gerçekten hayret ediyor.

Pammik o nasil laf öyle? Resmen namusuna dil uzatmışsın bunun geri dönüşü yok. Hem sen insanların hayatlari hakkında ahkam kesemez yargilayamazsin. Çok yobazsin. Kurban kesmiyorlarsa sanane? Gecen sene de yılbaşı konusuna yazmıştın yine yobaz düşüncelerini tepki almıştın. Yine arkadaşlarin iyiymis küsmüş alakasini kesmiş seninle. Onlarda kocanın Ahiska face de takılması ile ilgili sana laf soksalar canını acıtsaydılar. Yaşında genç kendini değiştir. Yılan dillisin üzgünüm.

hahaha
Birde eşiyle ilgili bana vursun bir dakika durmam o evde yazmış
sonrada eşinden dayak yemiş ve onun üzerine cinsellik yaşamışlar en çok güldüğüm konu oydu :))

zaten yaşı da çok ufakmış.
AAA hatırladım şimdi evet
bir de yılbası kutlayanları mezarda akrepler kovalayacak yazmıs:==)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…