Hepsi gitti ve tek kaldım

Yanlış anlamamış siz yanlış davranmışsınız.ne demek arkadaşla tatile çıkılırmı.bundan daha doğal ne var.evet namusunada laf etmişsiniz sonra kıvırmaya çalışmışsınız ama yememiş.siz haddinizi bilirseniz kimsede size böyle tepki göstermez

Ay yok artik! Neden kurban kesmiyorsun? Neden arkadaslarla tatile cikiyorsun? Sanane be kardesim. Ne hadsizce bir sorgulama, arkasindan da kardesler birbirini goturuyor gibi son derece sokak agzi ile iftira atmalar. Bu olayla insallah kendinize gelir, cenenizi kapali tutmayi igrenirsiniz

Konularını okudum da kendisi de tatile gidecekmiş zaten.
Ayrıca bir önceki konusunda eşinin kendisini aldattığını falan yazmış
işler biraz karışık bulaşmamak lazım :)

ay aman aman uzak kalalım. bende bayramda tatile gideceğim arkadaşlarla falan. bayram öncesi dedikoduya kurban gitmeyelim

Hadi kurban meselesini bi yere oturtutuk diyelim kendinizce uyari yapmissiniz ki bence bu bile yanlis "ne kardesler gorduk "cumlesi cok cirkin.Biz de arkadasimizla tatile cikacaktik saglik sorunu dolayısıyla iptal etmek zorunsa kaldık. Baska bi arkadasimiz bizim evimize kaldi birlilte yedik ictik gezdik. Kimse kimseyi götürmüyor. Insan edebini bilince birsey olmuyor yani.

Hadsizsin..
Ben de bayramlarda tatili onaylamiyorum, ben de arkadaslarla eşli tatile gitmem ama kimseyi de yerin dibine sokarak yargilamam, yonetmeye calismam.. Bi kere soylemissin, tepki almissin, daha ne uzatiyosun.. Arkasindan "ne kardesler gorduk" demissin ki bence tam bi facia.. O kadar iyi bi arkadas grubusunuz madem, nasil cesaret ediyorsun bu cumleye(kimseye söylenmez de neyse).. Senin gibi konusan biriyle ben de asla gorusmem.. Kusura bakma..

Hiç kasmaya gerek yok,yeni yıl kutlamaya alerjisi olanın tatile arkadaşla çıkmanın bünyeye zarar vereceğini beynine kazıyan birisi...

Zarardan falan değil yahu çağırsalar koşa koşa gider. Beni aralarına almıyorlar kıskançlığı o. Aklı başında kimse zaten konu sahibi gibi biriyle arkadaşlık kurmaz.

Zarardan falan değil yahu çağırsalar koşa koşa gider. Beni aralarına almıyorlar kıskançlığı o. Aklı başında kimse zaten konu sahibi gibi biriyle arkadaşlık kurmaz.

O kadar çirkin laftan sonra arkadaşlığa devam etmemeleri lazım..
Hangi aklı selim insan arkadaşlığa devam eder ki zaten..
Çirkince ithamlar var ortada..

Bu arada hazir arkadaslarin seni terk etmisken lutfen bir gramer kitabi alip noktalama isaretlerine calis. Evet bu dunya fani, aslolan oteki dunya ama neticede bir sure bu dunyada yasayacagiz, bu nedenle duzgun yazmak onemli.

Başkalarının hayatına yorum yapana kadar eşinizle olan sorunlarınızı çözseydiniz keşke.

Diğer konunuzda ailenizle memlekete gideceğinizi yazmıştınız. Eşinizi affedip tatil planları yaptınız ve başkalarının planlarına yorum yapmak için bile zaman ayırdınız sanırım.

Bu konuya gelince tamamen haksızsınız. Tamamen hatalısınız

Oyle 21 sayfa okuyamadim...siz de esinizle gitseydiniz asla boyle olmazdi diii mi.
size ne milletin gittigi tatil kestigi kurban...
Hadi dedin ettin lafi ozur dilefim kabul etmedi bilmem ne...
Hayatta ya ozur dileyecek sey yapmayacaksin ya da yaptiysan ozur dilemeyeceksin....boyle milletin hayatina karisma hakki yasayan kafalar da benim arkadaslar vardi eski tabi herseyi heryere haddini bilmez simdi hic gorusmuyoruz yillar oldu zamanin kankileriydikkkk

bu nasıl bir zihniyettir yahu. arkadaşlarla tatile gidince ne oluyor. sen bence arkadaşlarınla, onların eşleriyle ortak bir alanda mekanda bulunma.

Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim.

Bu sözünüzden sonra bende film koptu. Bence sizin zihniyetiniz bozuk net.

Arkadaslarla gidilmeyecekte kimle gidilecek ki? Akrabayla yola cikmayi sahsen tercih etmiyorum ne guzel kafa dengi arkadasim var yani. Ben buna tepki gostermenize sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…