Arkadaşlar beni eleştiren çok olucak biliyorum ama lütfen üstüme gelmeyin zaten çok kötüyüm. Gece hiç uyuyamadım. Benim 3 tane arkadasım var biz esler vasıtasıyla arkadaş olduk. Esimin en yakın hatta çocukluk arkadaşlarının esleri. Aramız çok ama çok iyiydi. Bazen aramızda problemler olsada hep yendik. Ama bu konu yüzünden dışlandım ve yalnız kaldım. Bu arkadaşlarımızın iki tanesi tatile çıkıyor eşleriyle beraber ve bana çok yanlış geldi. Akrabalar çıkabilirsin ama arkadaşlarla garip geldi. Artı bide kurban bayramı var en iyi arkadaşım kurban kesmek yerine tatile çıkıcaktı. Ben onun iyiliği için kanka kurban yerine tatile çıkmak ne kadar dogru diye yazmıştım ve beni çok kötü tersledi hatta beddua bile etti. Niue bu kadar sinirlendi anlamadım cünkü bu konu Önceden de açılmıştı ve bana esime gitmek istemediğimi söylesem bana bagırır inat eder tatili de zehir eder ı yuzden susuyorum gitme taraftarı değilim dedi. Ama bunda çok kötü seyler söyleyip arkadaşlıgımızı bitirdi. Neyse dedim sustum. Sonra beni rehberinden silmiş ama ben engelledi zannettim. Ortak olan bir arkadaş yazdı ne oluyor diye. Bende ona engellemiş beni diye söyledim çok sinirlendim çünkü o benim kardeşimden de öte bir insan Dı böyle bir konu yuzunden nasıl olurda engeller dedim. Sonra olanları anlattım içimi döktüm o arkadasıma ve dedim ki bide arkadaşlarıyla çıkıyor tatile dedim. Kardeşim kardeşim diyor ama biz ne kardeşler gördük götüren dedim. Biliyorum bunu demem çok ama çok yanlıştı. Ama o anki sinirle söyledim gercekten. Çok sinirliydim. O arkadas gitmiş yememiş içmemiş en yakın arkadasıma atmış. Tabi bunu duydu sinirlendi bana yazdı. Neler neler dedi. Agzına ne gelirse.Namusuna laf uzatmışım ama o sekilde söylemek istememiştim gereken bütün açıklamayı yapsamda beni dinlemedi. Hatta bu laf erkeklere giderse çok kötü şeyler olucak hayatını maf etcem senin vs seyler dedi. Beni anlamadı demek istediğimi yanlış anladı özür de diledim ikisinden tabi ikiside kabul etmedi. Sizce napmalıyım ben bu saatten sonra nasıl davranmalıyım suan içim hiç rahat degil hemde hiç yanlış anlaşıldım. Ben ikisini de çok seviyordum can kardeşim gibi görüyordum. Hatta onların araları da bozulmuştu Bİr ara bir arkadaşımın sırrını gidip baskasına söylemişti ve araları fena halde açılmıştı ama ben naptım ettim ikisini de barıştırdım baya bir ugrastırmıştım yani ama şimdi ben o duruma düştüm fakat beni savunacak da kimse kalmadı kısaca arkadaşlığımız bitti